Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

OY KUZUM BENDE yaşadım 2hamilelikte. zaten benim hikayem hamilelik sonrası artan insülin direncime savaş açmakla başladı burada. ozaman konuşacak çok şeyimiz var. ben 2. çocukta 12kg verdim almak bi yana. ne olduysa sonra oldu zamanla direnç depoladı kg ları en son 90 gördüğümde , direncim çıktığında dur dedim bu işe

bende yeni tüm arkadaşlara kendimdenbahsedeyim kısaca

ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir

grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum

sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır

koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların

bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim

olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil

beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için

şimardım biraz ve kasımdan beri 75-77 arasında takıldım. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum

daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2

çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım

bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden

Kaptanım dediğim gibi baya yoğun programım cuma sabah 9dan 1e dersim var 1 saat aram var sonra 2den 4e yani 14-16 arası gene dersim var eve de ancak 6 gibi falan gelebilirim o da hani arkadaşlarımla çok kalmazsam o yüzden cepten yapmayı denerim olmazsa okul bilgisayarlarından birini kullanırım ama onun için de öğlen vaktim olmayabilir yemek ancak yetişiyo çünkü 1 saate

Bu arada kaptanım aradaki çoğu mesajı atlayarak okuyorum eğer önemli bişey paylaşırsanız beni de etiketler misiniz deniz mutlaka oku falan diye çünkü geçmişe dönünce de tüm msjları tek tek okumakta zorlanıyorum ancak alıntılara falan bakabildim doğru düzgün

ÇOKMU BİRİKMİŞ GEÇMİŞ deniz bu hafta takımı uçurucaz bak. zaten haftaya tatil.

TAMAM KUZUM BİZ HALLEDERİZ sıkma sen canını. sana başka görevler verelim bi ara. menu sendemiydı bu hafta kimdeydi yahuu

ÇOKMU BİRİKMİŞ GEÇMİŞ deniz bu hafta takımı uçurucaz bak. zaten haftaya tatil.

valla ben tatile giderken 775te kalmıştık ordan buraya nerdeyse 100 sayfa birikmiş artık onları bayramda gözden geçiricem :) kaçırdığım şeyleri takip etmek istiyorum çünkü :) bugün de maşallah sabahtan beri 7-8 sayfa birikmişti yani

Ben de menümü yazıp kaçayım bari

Sabah
saat 9 buçukta beyaz peynir yanında salatalık domates bi avuç fındık ve badem yanında 1 bardak şekersiz yeşil çay

Öğlen
saat 12 buçukta 1 küçük etli dürüm yanında salata ayran ve 5-10 tane patates kızartması
öğlen biraz erken ve kötü oldu çünkü arkadaşıma sözüm vardı yemek yicektik bi dersim iptal edilince mecburen biraz erken gittik ve o civarda kısa sürede bu kadarını yiyebildik ama beni akşama kadar baya iyi tuttu yediklerim

Akşam
saat 7 buçukta 3-4 kaşık yeşil fasulye yemeği yanında 2 kaşık pirinç pilavı ve yoğurt

su 2 litre
spor bolca yürüyüş
inşallah bikaç gün içerisinde kardiyoya dönüş yapıcam

ben gittim cümleten iyi geceler

ben bişey sorcam 2 diyet arasında kalmıs bulunmaktayım.

1. karatay
2. diyetisyenimin yağsız ve katı diyeti.

karatayla nişanıma kadar istediğim kiloyu verememekten korktugum ıcın su an diyetisyenımın dediğini yapıyorum. ekimden sonra karataya baslıcam.

bu arada bunun yanında 1 aylık aldığım ve sadece 2 paketini kullandığım ve bekleyen 1100 kalorilik rafinera paketlerim var(evlere günlük diyet yemekleri gönderiyolarya)

öyle araflardayım işte.

kaptanim listeyi ben yaiyordum ama yeni eklenen arkadaslar cikan arkadaslarfalan oldu ben listeye yenileri sigdiramiyorum biri bilgisayardan yapip yuklesin benden teldwn devam ederim telden yapaya calisiyorum olmuyo cunku

Haklısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…