- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.621
18 yaşındasın sanırım sen öyle hatırlıyorum.Ne güzel boyun bar kız öylebende 1.68 bıyundayım kilom 78 ama bende oynama olmuyo hep sabitim ama bu hafta olucak inşallah
canim menunu aksam toptan yazarsan daha iyi olur sonra karisiyo cunkuHerkesee günaydinnnnn
Kizlar sabah tartildim benim baslangucin bugun cunkuu 80.5 ciktim o yuzden Eylük hedefimde inşALLAH 77.5 operimm sabah suyla basladim kizim biraz huyszluk yptigindn henuz kahvalti yapamadim yapar yapmz yazicam Bol -li günlerrrr
günaydın herkesegünaydın meleklerimmmmkoşa koşa geldim
dürüm ,için 100 mekik ceza gelsin, ama ekmeği içinBen de menümü yazıp kaçayım bari
Sabah
saat 9 buçukta beyaz peynir yanında salatalık domates bi avuç fındık ve badem yanında 1 bardak şekersiz yeşil çay
Öğlen
saat 12 buçukta 1 küçük etli dürüm yanında salata ayran ve 5-10 tane patates kızartması
öğlen biraz erken ve kötü oldu çünkü arkadaşıma sözüm vardı yemek yicektik bi dersim iptal edilince mecburen biraz erken gittik ve o civarda kısa sürede bu kadarını yiyebildikama beni akşama kadar baya iyi tuttu yediklerim
Akşam
saat 7 buçukta 3-4 kaşık yeşil fasulye yemeği yanında 2 kaşık pirinç pilavı ve yoğurt
su 2 litre
spor bolca yürüyüş
inşallah bikaç gün içerisinde kardiyoya dönüş yapıcam
dengeli ve yerinde bir menu tebriklerBugünkü menum
09.30 tam bugday lavas arasına peynir domates
12.00 bitki cayi
14.00 iki tane kuru incir 2 tane ceviz
17.00 kuru fasulye salata
20.00 bitki cayi
2 lt su 30 dk yuruyus
zamanla karar verirsin biz yönlendirmeyelim seni. adın ne öğrenebilirmiyimben bişey sorcam 2 diyet arasında kalmıs bulunmaktayım.
1. karatay
2. diyetisyenimin yağsız ve katı diyeti.
karatayla nişanıma kadar istediğim kiloyu verememekten korktugum ıcın su an diyetisyenımın dediğini yapıyorum. ekimden sonra karataya baslıcam.
bu arada bunun yanında 1 aylık aldığım ve sadece 2 paketini kullandığım ve bekleyen 1100 kalorilik rafinera paketlerim var(evlere günlük diyet yemekleri gönderiyolarya)
öyle araflardayım işte.
bi bakalım canımkaptanim listeyi ben yaiyordum ama yeni eklenen arkadaslar cikan arkadaslarfalan oldu ben listeye yenileri sigdiramiyorum biri bilgisayardan yapip yuklesin benden teldwn devam ederim telden yapaya calisiyorum olmuyo cunku
karbonhidrat fazlamı olmuş nice cım. sana sormuştum ama sanırım alıntıyı okumadın. nerelisin haşhaşlı çörek bizim amasya yöresine aittir de merak ettimPazartesi menum
Sabah 1 dilim haşhaşlı çörek peynir salatalık domates acika çay
Öğle makarna turşu yoğurt
Aksam 1 kepçe mercimek çorbası 2 kaşık taze fasulye
Ara 2 tane form bisküvi
2 litre su icildi
Spor Leslie 4 mil
allah kabul etsin cnmKızlar oruca başlıyorum yarın inşallah sahura kalkacağım ama su içer yatarım meyve yedim şimdi o yeter heralde deneyeceğim bakalım olmazsa yarın sahura kahvaltı yaparım iyi geceler tatlı rüyalar
menun dengeli bitanem. spora başlayamadınmı trambolin indimi aşağıGünaydın güzeller ...
Taze taze menümü açıklayayım ;
Sabah : Haşlanmış bir adet yumurta, peynir, domates, 2 dilim tam buğday, açık çay.
Öğle : Domates çorbası, etli bezelye, yoğurt.
Akşam : Nohut yemeği, salata.
Ara öğün ve spor yok maalesef.
hoşgeldin deryacım34 yaşındayım canım 172 boyum. kiloma gelirsek bir ileri iki geri gidiyor 79 78 arasında
şantiye tepesindeyim kuzum nerde olayım@RengarenkNesli Kaptanımmm nerdesin
oyyy kuzunu ıhmal etme tabi. bilgileri not alıcam şimdi eksik varsa sorarım bitanem.Herkesee günaydinnnnn
Kizlar sabah tartildim benim baslangucin bugun cunkuu 80.5 ciktim o yuzden Eylük hedefimde inşALLAH 77.5 operimm sabah suyla basladim kizim biraz huyszluk yptigindn henuz kahvalti yapamadim yapar yapmz yazicam Bol -li günlerrrr
ismim ilvedürüm ,için 100 mekik ceza gelsin, ama ekmeği için
dengeli ve yerinde bir menu tebrikler
zamanla karar verirsin biz yönlendirmeyelim seni. adın ne öğrenebilirmiyim
bi bakalım canım
karbonhidrat fazlamı olmuş nice cım. sana sormuştum ama sanırım alıntıyı okumadın. nerelisin haşhaşlı çörek bizim amasya yöresine aittir de merak ettim
allah kabul etsin cnm
menun dengeli bitanem. spora başlayamadınmı trambolin indimi aşağı
hoşgeldin deryacım
şantiye tepesindeyim kuzum nerde olayımanca geldim
oyyy kuzunu ıhmal etme tabi. bilgileri not alıcam şimdi eksik varsa sorarım bitanem.
adın ne öğrenebilirmiyim
hoşbuldum balım kaymağımmmdürüm ,için 100 mekik ceza gelsin, ama ekmeği için
dengeli ve yerinde bir menu tebrikler
zamanla karar verirsin biz yönlendirmeyelim seni. adın ne öğrenebilirmiyim
bi bakalım canım
karbonhidrat fazlamı olmuş nice cım. sana sormuştum ama sanırım alıntıyı okumadın. nerelisin haşhaşlı çörek bizim amasya yöresine aittir de merak ettim
allah kabul etsin cnm
hoşgeldin deryacım
şantiye tepesindeyim kuzum nerde olayımanca geldim
oyyy kuzunu ıhmal etme tabi. bilgileri not alıcam şimdi eksik varsa sorarım bitanem.
adın ne öğrenebilirmiyim
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
------
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]
[TR][/table]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yenibirben[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] fireofcharm[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moon8187......[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zekikadin[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
memnun oldum tekrar cnm. peki ilvecim, diyetisyene gittiğini sölemiştin. diyetisyen kilo verme isteğine nasıl yanıt verdi ne kadar kilo fazlan varmış, yani boy yaş durumuna göre ne hesapladı çok merak ettim. birde mumkunse yuzunun olmadığı bir foto istiyorum senden olurmuismim ilve
nasıl gidiyor rakibenle durumlar nasıl. menulerini yaz istersen oda takip etsin menulerinihoşbuldum balım kaymağımmm
zaten dun yayınladım dun başladı. geçmişe sünger onumuze bakıcaz.kaptanım ben cuma cumartesi pazar menü paylaşımı yapmamıştım şimdi ceza alcak mıyım? yoksa kurallar yeni açıklandığı için bu kuralın pazartesiden itibaren geçerli olması söz konusu olabilir mi
memnun oldum tekrar cnm. peki ilvecim, diyetisyene gittiğini sölemiştin. diyetisyen kilo verme isteğine nasıl yanıt verdi ne kadar kilo fazlan varmış, yani boy yaş durumuna göre ne hesapladı çok merak ettim. birde mumkunse yuzunun olmadığı bir foto istiyorum senden olurmu
nasıl gidiyor rakibenle durumlar nasıl. menulerini yaz istersen oda takip etsin menulerini
47 ye kadar izin verdi :) tamam atarımmemnun oldum tekrar cnm. peki ilvecim, diyetisyene gittiğini sölemiştin. diyetisyen kilo verme isteğine nasıl yanıt verdi ne kadar kilo fazlan varmış, yani boy yaş durumuna göre ne hesapladı çok merak ettim. birde mumkunse yuzunun olmadığı bir foto istiyorum senden olurmu
nasıl gidiyor rakibenle durumlar nasıl. menulerini yaz istersen oda takip etsin menulerini
bende 48-50 diyorum daha altı çöp olursun bebeğim. mezuniyetini 48 de yaparız sen gene takımda istiyorsan 46 olursun :))) ki bence olma çok hoş olmaz gibi47 ye kadar izin verdi :) tamam atarım
cok tesekkür ederim :) aynalı bi yere gecınce resımde atcam. ama diyorum ya takıntı oldu artıkbende 48-50 diyorum daha altı çöp olursun bebeğim. mezuniyetini 48 de yaparız sen gene takımda istiyorsan 46 olursun :))) ki bence olma çok hoş olmaz gibi50 iyidir iyi
menulerini takip edicem. sağlıksız bişi görürsem uyarırım ama oldumu. ben sağlıksız kilo verilmesine karşıyım. sonrası hastalıklara davatiye oluyor çünki çok gördüm şahit oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?