Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim menunu aksam toptan yazarsan daha iyi olur sonra karisiyo cunku

dürüm ,için 100 mekik ceza gelsin, ama ekmeği için

Bugünkü menum
09.30 tam bugday lavas arasına peynir domates
12.00 bitki cayi
14.00 iki tane kuru incir 2 tane ceviz
17.00 kuru fasulye salata
20.00 bitki cayi
2 lt su 30 dk yuruyus
dengeli ve yerinde bir menu tebrikler

zamanla karar verirsin biz yönlendirmeyelim seni. adın ne öğrenebilirmiyim

kaptanim listeyi ben yaiyordum ama yeni eklenen arkadaslar cikan arkadaslarfalan oldu ben listeye yenileri sigdiramiyorum biri bilgisayardan yapip yuklesin benden teldwn devam ederim telden yapaya calisiyorum olmuyo cunku
bi bakalım canım

karbonhidrat fazlamı olmuş nice cım. sana sormuştum ama sanırım alıntıyı okumadın. nerelisin haşhaşlı çörek bizim amasya yöresine aittir de merak ettim

Kızlar oruca başlıyorum yarın inşallah sahura kalkacağım ama su içer yatarım meyve yedim şimdi o yeter heralde deneyeceğim bakalım olmazsa yarın sahura kahvaltı yaparım iyi geceler tatlı rüyalar
allah kabul etsin cnm

menun dengeli bitanem. spora başlayamadınmı trambolin indimi aşağı

34 yaşındayım canım 172 boyum. kiloma gelirsek bir ileri iki geri gidiyor 79 78 arasında
hoşgeldin deryacım

şantiye tepesindeyim kuzum nerde olayım anca geldim

oyyy kuzunu ıhmal etme tabi. bilgileri not alıcam şimdi eksik varsa sorarım bitanem.
adın ne öğrenebilirmiyim

ismim ilve

hoşbuldum balım kaymağımmm

kaptanım ben cuma cumartesi pazar menü paylaşımı yapmamıştım şimdi ceza alcak mıyım? yoksa kurallar yeni açıklandığı için bu kuralın pazartesiden itibaren geçerli olması söz konusu olabilir mi

memnun oldum tekrar cnm. peki ilvecim, diyetisyene gittiğini sölemiştin. diyetisyen kilo verme isteğine nasıl yanıt verdi ne kadar kilo fazlan varmış, yani boy yaş durumuna göre ne hesapladı çok merak ettim. birde mumkunse yuzunun olmadığı bir foto istiyorum senden olurmu

hoşbuldum balım kaymağımmm
nasıl gidiyor rakibenle durumlar nasıl. menulerini yaz istersen oda takip etsin menulerini

zaten dun yayınladım dun başladı. geçmişe sünger onumuze bakıcaz.
yanlız şu menuleri kim takip edecek birikmeden yapalım. denizim sen akşam musaitsen, paylaşanları çıkarken listeye eklesen, sonrasına da yeliz gunduz devam etse kuzum. vallahi herkes yeni birilerine öğretelim menuleri takip etsin kısa zamanda. bayram dönüşü mesela

gayet iyi ben gibi gaza geliyor oda

47 ye kadar izin verdi :) tamam atarım

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yenibirben[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] fireofcharm[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]moon8187......[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]zekikadin[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

yeni kızlar listenizi ve notlarınızı aldım bir yanlış varmı kontrol edin şimdiden.
@moon8187 tatlım sen daha önce cuma yarışmalarında yarışmışsın sanırım. durumun nedir. iznemi ayrıldın, diskalifyemi oldun. ve hangi tarihte durumunu bildirip bilgi talep edicem ama yaklaşık tarih lazım

***14.TAKIM 431. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Moon8187 ( 80,5 / / /% )boy :169 , baş.kilo: 80,5, yaş: 28, hedef kilo: 70 , baş.tarh. 14.eyl, 9.ekim.15 listede

Fireofcharm ( 56/ / /% ) boy :166 , baş.kilo: 56, yaş: 24, hedef kilo: 48 , baş.tarh. 14.eyl, 9.ekim.15 listede,mezuniyet kilosu

47 ye kadar izin verdi :) tamam atarım
bende 48-50 diyorum daha altı çöp olursun bebeğim. mezuniyetini 48 de yaparız sen gene takımda istiyorsan 46 olursun :))) ki bence olma çok hoş olmaz gibi 50 iyidir iyi
menulerini takip edicem. sağlıksız bişi görürsem uyarırım ama oldumu. ben sağlıksız kilo verilmesine karşıyım. sonrası hastalıklara davatiye oluyor çünki çok gördüm şahit oldum.

cok tesekkür ederim :) aynalı bi yere gecınce resımde atcam. ama diyorum ya takıntı oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…