Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oruçla ama gün içinde su içmiyosun metabolizma hızın düşüyo vs. bence diyetteyken yapma diyetin bitsin tut bütün nafile kaza vs oruclarını.
Canim verdiğim kadar artık napalım bu mübarek günler kaçırilmaz çok sevap hem Rabbim yardım eder inşallah

Canim konyaliyim bizim orada da çok meşhurdur haşhaşlı çok severim kendilerini
Evet tatlım ya bu ara karbonhidrat abarttim biliyorum ama tpparlayacagim inşallah
Oruç ile nasıl olur bilmiyorum ama gidecek bu kilolar orucluyum diye abarymayacagim spora da devam edeceğim iftardan sahura kadar 3 litre su içmeye çalışacağım
Teşekkür ederim inşallah kabul eder Rabbim

kizimin tam idrar tahlili iyi cikti bakalim ilac biitikten sonra kultur de vermemiz lazim insallah o da temiz cikar bayramdan sonraki hafta da sintigrafi cekilecek bobreklerde hasar var mi diye insallah sonuclar temiz cikar bu mubarek gunlerin hatrina dua edin kizlar

İnşallah hayırlı haberler alırsınız canım dualarımız kuzunla

Çok sevindim tatlım, inşallah diğerleride tertemiz çıkacak. Rabbim şifa versin yavruna ve diğer yavrulara.

ligt urunleri diyetisyenmi önerdi cnm. ben çok tasvip etmiyorum ama

RengarenkNesli evet tam sonbahar havası var hafif kapalı bir hava ve hafif rüzgarlı aslinda yam bana gore ama minnacik bebis olunca sıkıntı:) Sen nerdesin
ben alanya da yaşıyorum. hava hala çok sıcak

ara yapacaksan. doğal kuru meyve ve çiğ çerezlerle yap bitanem. katkılı rafine hazır gıdalardan uzak kal.

canim cok sagol da bide sevncsevnc nikli bi arkadas vardirica etsem onuda eklermisin bide cumadan basliyoruz ya yeni haftaya onun icin cumadan baslar bizim liste
yelizim. nuraya ben dedim p.tesiden başlat diye. yeni dönem başlattım ve bu dönemde menu listesi p.tesiden pazara olacak :)

hımmm evet konyalılarda da var haşhaşlı çörek. ben yemeyeli çok oldu. özledim
karatay hocanın oruç tutma tavsiyelerini bul oku netten çok yararı olur

ohh çok şükür bitanem ne mutlu. çocuklarımızı hazır gıdadan uzak tutmalıyız, eminim sen dikkat ediyorsundur.

evet diuyetisyen söyledi zaten ondan kararsızım karatay mı bu diyet mi diye

evet diuyetisyen söyledi zaten ondan kararsızım karatay mı bu diyet mi diye
ne yaparsan yap, doğru bildiğini yap bitanem. ama sağlıksız olduğunu bile bile köhnemiş bazı tıp listelerine hala insanlara veren doktorların dediklerine yuzde yuzde teslim olma. oku araştır kendi doğrunu bul.
bikere aklın ve mantığın ölçüsünde sence doğada kendiğilinden var olan bir besin yerine, insanların yağını tuzunu azalttığı besini tercih etmek doğrumu. ben şöyle düşünüyorum mantık çerçevesinde tabiki yaradan en doğrusunu bilip bizim hizmetimize sundu. tercihim de doğallıktan yana. fabrikadan makineden çıkmış bişi ben ne yer ne yediririm evimde . okuyarak kendi doğrunu bulabilirsin. karatay kitabını tekrar oku hiç değilse hayatına bir dokunuş yaparsın eminim.

harika bir hikaye tam bizlikk
değneklerim nerdesinizEki Görüntüle 1632718
cok guzeldi kaptanim hemde cok dogru hepimize bi degnek lazim benim ki esim ve cocuklarim en yoruldugum ve biktigim anlarda onlari dusunmek bana iyi gelir yada bi muzik acarim canli hemen motivasyonum yukselir yada enerjisi yuksek birini bulurun hemen enerjim yukselir

Tekrar merhaba herkesee aksama vaktim olmayabilir o yuzden ben hali hazirdaki günlük menümü yazayimda bir talihsizlige kurban gitmeyim

Sabah 1 domates 1 salatalik 1 y.k nar eksisi ile salata
2 dilim hindi füme
light kasar peyniri
2 haslanmis yumurta
2 dilim kepek ekmek
sekersiz cay

ara:buyukce bardak süt sanirim 400 ml.

aksamda kiymali yesil mercimek ekstra hic yag olmadan ben 6 gibi yiyip bitiricem gunü selametle bacılarrr

cok haklısın zaten bu diyetle önceden de kilo verdim ama verdiğimi geri aldım. bir ay yapcam bu diyeti sonra karataya yönelcem. acelem olduğu için mecburen

fireofcharm arkadasim evet sogru bilfidgini yap ama saglikli olanida yap ayni zamanda mesela bende cok bilindik protein diyeti ile gercekten cok guzel kilo verebiliyorum ama uzun soluklu oldugu icin güclendirmedir korumadir okadar sabit bi tip degilim sadik kalamiyorum ama veriyomuydum evet ayda 7 kilo vermistim herkes şok olmustu ve hicte aç kalmadim,kendi tatiflerindeki tatlilarida yaptim hamburgerleride ama o zaman calistigim icin zor geldi hergun sirkete yemek goturmek ofiste yemek yemek falan..Şimdi cesaretim olsa gene onu yaparim ki suanda ona uyarlama bisey yapiorum sadece saf protein yapmiorum hep protein sebze.Normaldede zaten butun dr.lar biyle bir liste veriolar..Hakkinda hayirlisi olsun canimm sıkmadan zorlamadan yapki hemen bocalama bırakmaya kalkma:)

nasıl bir diyetti o? cok tesekkur ederim valla :) hep beraber yapcaz inş bişeyler :)

Tabiki dua ederiz canım iyi çıkacak allahın izniyle burda sevinecegiz :) öpüyorum fistigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…