- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.701
canim sagolasin sende saglikla kucagina alirsin bebisini insan basina gelmeden bilemiyor en onemli sey saglikmis hele cocuklarda onlarin enerjileri gozlerindeki ferleri sonunce insanin yasam enerjisi kalmiyor inan en ufak bi grip olsalar bile oyle bide zaten birsuru saglik problemiyle zorlu bi hamilelik gecirince insan daha bi gozunun icine bakiyodu oh saglam dogdu diye sonradan hasta oldugunu ogrenince de bi yikiliyo ama cok sukur ki dermansizdegil Allah dermansiz dert vermesincanim eger Oruc tutacaksan karatay yap
sahurda kahvaltisini yaparsin
iftarda da normal ogun
birde bol su icmeye Calis spor zor olur ama yapmasanda canin sagolsun :)
birde cuma gunu tartiliyoruz ya sen persembe iftar oncesi tartil
belki biliyosundur ama yineden benden hatirlatma olsun dedim :))
insallah tum tahlilleri herseyi temiz cikar arkadasimm
ayrica sanirim menu tablosunu sen yapiyosun gorevini aldim sanma :)
sadece onumde gorduklerimi ekliyorumm sana da kolaylik olsun diye olur mu :)
cok begendim canim benimmm cidden insanin zihni ona cok tuhaf seyler hissettirebiliyo
afiyet olsun cnmm gecmis olsunn
alman ekmegi demek :))
bende yapmak istiyorum bakalim dogum sonrasi halim olacak mi yapmaya :))
evet canim Allah cocuklarimiza saglik sihhat versin cidden dedigin gibi onun bi parmagina bisey olsa benim elim kesilmis gibi hissediyorum oyyy kuzummm :) benim ikinci bebegim olacak insallahcanim sagolasin sende saglikla kucagina alirsin bebisini insan basina gelmeden bilemiyor en onemli sey saglikmis hele cocuklarda onlarin enerjileri gozlerindeki ferleri sonunce insanin yasam enerjisi kalmiyor inan en ufak bi grip olsalar bile oyle bide zaten birsuru saglik problemiyle zorlu bi hamilelik gecirince insan daha bi gozunun icine bakiyodu oh saglam dogdu diye sonradan hasta oldugunu ogrenince de bi yikiliyo ama cok sukur ki dermansizdegil Allah dermansiz dert vermesin
menu olayinada alinmiyorum canim olur mu oyle.sey zaten buraya iki arada bi derede giriyorum okuyorum yaziyorum hoooppp cikiveriyorum simdi de oyle yapiyorum iyi geceler herkese
Sağol canım benim bakarımligt urunleri diyetisyenmi önerdi cnm. ben çok tasvip etmiyorum ama
ben alanya da yaşıyorum. hava hala çok sıcak
ara yapacaksan. doğal kuru meyve ve çiğ çerezlerle yap bitanem. katkılı rafine hazır gıdalardan uzak kal.
yelizim. nuraya ben dedim p.tesiden başlat diye. yeni dönem başlattım ve bu dönemde menu listesi p.tesiden pazara olacak :)
hımmm evet konyalılarda da var haşhaşlı çörek. ben yemeyeli çok oldu. özledim
karatay hocanın oruç tutma tavsiyelerini bul oku netten çok yararı olur
ohh çok şükür bitanem ne mutlu. çocuklarımızı hazır gıdadan uzak tutmalıyız, eminim sen dikkat ediyorsundur.
Tabiki yaparım tatlım ne iyi olurkızlar tartıya kalan son 3 günde aşağıda vediğim 8dk lık videoyu 3 gun boyunca herkes yapmaya ne der??????
yapacak olanlar ben varım desin
öncesinde 3-5dk zıplayın hoplayın yada ev işi yapıp dolanıp ısının, ardına yapın bu videoyu okey
KARIN:
Inşallah canım onlar yapmış bizim neyimiz eksik bizde yapabiliriz sadece sabır ve süreklilik işiya bude kk daki başarı hikayeleri yokmu insanin aç kalası geliyorr hepimiz başaricazzz kizlarrrrr kışın lahana olmicazzzzz
Yaaa imkansız değil yaparız sabredelim asla pes etmeyelim olacak olacaknice15 inşALLAH kardeşş deli gibi alisveris yapicm ozamnnnn haydi 38 haydiiiiii
Canim gözün aydın umarım böbrekler de hasarsizdir allah korusunkizimin tam idrar tahlili iyi cikti bakalim ilac biitikten sonra kultur de vermemiz lazim insallah o da temiz cikar bayramdan sonraki hafta da sintigrafi cekilecek bobreklerde hasar var mi diye insallah sonuclar temiz cikar bu mubarek gunlerin hatrina dua edin kizlar
Canim bencede yememeliydin ama olmuş bugün dengelersin sen arada olacak tabii böyle kacamaklar önemli olan dengelemekBugunku menum
09.00 yarim tam bugday lavas arası peynir domates
12.00 bitki cayi
15.00 salatalık domates biber
19.00 lavas arası tavuk burger patates ve kolayememeliydim ama yedim
2 lt su çok dolandık çarşıda 10000 adım atmisim
Çok güzel canım afiyet olsunselam arkadaslar an itibariye yeme içmem bitmiştir hemen bildirim yapıyım
sabah uyanınca 2 bardak su ve ardından 1 saat ormanda yürüyüş
kahvaltı
tost yumurta yeşillik
öğlen
kendi yaptıgım yagsız kabak corbası
salata
1 tutu light yogurt
ara
1 bardak süt 10 tane badem
sonra 1 bucuk saat spor
eve gelince de 1 avuc fındık.
nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?