Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku menum
09.00 yarim tam bugday lavas arası peynir domates
12.00 bitki cayi
15.00 salatalık domates biber
19.00 lavas arası tavuk burger patates ve kola yememeliydim ama yedim
2 lt su çok dolandık çarşıda 10000 adım atmisim

canim sagolasin sende saglikla kucagina alirsin bebisini insan basina gelmeden bilemiyor en onemli sey saglikmis hele cocuklarda onlarin enerjileri gozlerindeki ferleri sonunce insanin yasam enerjisi kalmiyor inan en ufak bi grip olsalar bile oyle bide zaten birsuru saglik problemiyle zorlu bi hamilelik gecirince insan daha bi gozunun icine bakiyodu oh saglam dogdu diye sonradan hasta oldugunu ogrenince de bi yikiliyo ama cok sukur ki dermansizdegil Allah dermansiz dert vermesin
menu olayinada alinmiyorum canim olur mu oyle.sey zaten buraya iki arada bi derede giriyorum okuyorum yaziyorum hoooppp cikiveriyorum simdi de oyle yapiyorum iyi geceler herkese

evet canim Allah cocuklarimiza saglik sihhat versin cidden dedigin gibi onun bi parmagina bisey olsa benim elim kesilmis gibi hissediyorum oyyy kuzummm :) benim ikinci bebegim olacak insallah
rabbim sifa versin kizinaa insallah tum bu endiseler bosa cikar da rahat bir nefes alirsiniz
menu isini yine de icim rahat etsin diye belirtmek istemistim :)

14, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Fireofcharm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Yenibirben[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Hesapta bugün evden çıkmayacaktım ama yine planlar değişti ve akşam üzere kendimizi yine çocuklarla sokaklara attık Kızkardeşimin yoğun isteği üzerine yemeğe ona gittik ve eşim gelmeden hem yürüyüşde olsun diye biz önden gittik ( 1 saate yakın yürümüşüz )

Akşam yemeğinde herkes yemeğini yerken ben cacığımı uslu uslu yedim ( protein olarak birşey yoktu günüme uygun bende hadi yoğurt yiyeyim dedim tabi salatalıkta serbest olunca cacık geldi aklıma

Yatmadan sizlerede bir bakayım dedim tabiki

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayrılı ve bol eksili sabahlar

Bu sabahta yine erkenden uyandım ve yine az da olsa eksi gördüm
Kahvaltı olarak 1 adet armut yedim soğuk soğuk ( bugün akşam üzere pazardan kendime yine tazecik meyveler alacağım kahvaltılarım için )
Hemen kendimi mutfağa atıp Barbunyamıda ateşe koydumsaat 08:00de Öğlenlik yemeğimde hazır sayılır Akşamda zaten erkek kardeşim ailesiyle Almanyadan geleceği için Annemlerde olacağız onada Patates salatası siparişi verdim Bugün nişasta günüm olduğundan

Şimdide keyif kahvamı kapıp geldim
Az keyif yapıp direk ütülerime girişeceğim bir postada makineye çamaşır attım Eğer kardeşimin Kvside gelirse ( bir iki gün kalma ihtimalleri varmış ) Annem onlar rahat etsin diye bize gelecek kalmaya Hatun titiz zaten tutturur ay dur ben yapayım şunuda diye o yüzden evde bir iş kalmasın ki kadıncağız iki günde olsa dinlensin bende sonra nasılsa yine geline hizmetcilik yapar kalan günler

Günaydın kızlar,

Dünkü menüm

Sabah : 2 dili tam b. ekmek, peynir, domates, çay
Ara öğün :5-6 adet fındık
Öğle : Salata, barbunya, yayla çorbası
Akşam : turşu, 2 adet küçük biber dolması.
1,50 litre su.

Günaydinn kizlarrr:)
Bende dün aksamdan metbolizma hizlandirici bir cay demledim emziren annelerinde icebilecegi hatta tarif tam kış çayı gibi koruyucu nitelikte merak edenler icin tarif su sekilde hanimlar:
1 elma
1 limon
1 adet cubuk tarcin
1 yemek kasigi kuru nane
1 yemek kasigi karanfil
1 tatli kasigi tane karabiber
1 tatli kasigi toz zencefil
1 lt kaynatilmis ve biraz dinlenmis sicak su

malzemeleri kaynatmiyoruz elmayi ve limonu 4 e böküp tüm malzemeleri genisce bir demlik vs.icine koyup sicak suyu ilave edip sabaha kadar demlioruz ve süzmeden once limonlarin sularini iyice sikiyoruz böylelikle daha iyi olacagi soyleniyor..bende oyle yaptim sabah ac karina buyuk bir bardak ictim ve hazirlanan cay o gün bitmeli ertesi güne yine aksamdan hazirlanmali..
İçim rahat rahat ictim hatta süt bile yapacagini dusunuyorum zararli hicbisey yok icinde tadida hic fena degil

Sağol canım benim bakarım

Tabiki yaparım tatlım ne iyi olur

nice15 inşALLAH kardeşş deli gibi alisveris yapicm ozamnnnn haydi 38 haydiiiiii
Yaaa imkansız değil yaparız sabredelim asla pes etmeyelim olacak olacak
Aynen bende şu gençlik yıllarım kilolu geçiyor diye üzülüyorum bu günlerimi fit olarak istediğimi giyerek gecirmek istiyorum inşallah allahım yardım et bizlere

Canim gözün aydın umarım böbrekler de hasarsizdir allah korusun

Canim bencede yememeliydin ama olmuş bugün dengelersin sen arada olacak tabii böyle kacamaklar önemli olan dengelemek

Çok güzel canım afiyet olsun
Spor da harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…