- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.741
e güzel kendi işin olunca rahat olursun. orman yuruyusune bayıldım. rizeye gidince bende vadileri dolaşıp size resim atıcam. allah kısmet ederse c.tesi sabah çıkıyoz yolaevet çiğ :) tesekkür ederim :) floryada oturuyorum. endüstri mühendisiyim. calısıyorum babamın yanında onun için pazartesi carsamba ve cuma saat 11 de spor yapııp geliyorum işe :) öyle yani
oyy bıdık oynamak istiyor annesi. hadi kolay gelsin yelizimselam kizlar
sabah buyuk kizin okuluna gittik servis isini hallettik eksiklerini aldik geldik giderken otobusle gityik ama donuste yuruye yuruye donduk 1 bucuk saat surmustur yuruyus simdi esim cocuklarla tekrar cikti bende bidigi uyutmaya calisiyorum ama sebeklik yaparak kaytarmaya calisiyo sonrada evi toparlamam lazim sabah oylece biraktik ciktik gorusuruz yine
sagol kaptan oynadifalanama yorgunluktan uyudu kaldisonunda bende islere koyulayime güzel kendi işin olunca rahat olursun. orman yuruyusune bayıldım. rizeye gidince bende vadileri dolaşıp size resim atıcam. allah kısmet ederse c.tesi sabah çıkıyoz yola
oyy bıdık oynamak istiyor annesi. hadi kolay gelsin yelizim
Teşekkür ederim kaptanım öyle rahatlattı yazdıkların beni ...çok haklısın aynen böyle bir açıklama yapayım anlarsa kendinede anlatırım yoksada eğer şekerimi yükseltiyor çok yerinde güzel bir cümle ...okadar takmistim ki kafama...ama şimdi yüreğime şu Serpildi hemen eşimle konuştum diyet deme sağlıklı besleniyoruz de dedim tamam dedi ikramliklari ayarladim çiğ kuruyemiş kuru meyve menuleride genelde fırında protein ve sebze ağırlıkli planladım..teşekkür ederim kaptanım iyi varsın :) birde misafir olunca fazla girip yazamam ama menu bildirimi yaparim kesin ..hepinizi öpüyorumbengim. ikramlarını çiğ çerez, kuru meyve , hurma vs. olarak düzenle onlar gelmeden. istersen evde limonata hazırla. bak nefis yemek tariflerinde harika limonata tarifi var ben yaz kış yaparım misafirime.
menundede fırında köfte, tavuk vs. gibi proteinden bol menuler olsun
tamam bitanem zaten 2-3 gun kalacalar sanırım mesaj sayına dikkate et 35 altına kalma bana yeter. ama 35 altı olursa af yok artık. bak bende rizeye gidicem ama ugrucam buralar boşlamaya gelmez.Teşekkür ederim kaptanım öyle rahatlattı yazdıkların beni ...çok haklısın aynen böyle bir açıklama yapayım anlarsa kendinede anlatırım yoksada eğer şekerimi yükseltiyor çok yerinde güzel bir cümle ...okadar takmistim ki kafama...ama şimdi yüreğime şu Serpildi hemen eşimle konuştum diyet deme sağlıklı besleniyoruz de dedim tamam dedi ikramliklari ayarladim çiğ kuruyemiş kuru meyve menuleride genelde fırında protein ve sebze ağırlıkli planladım..teşekkür ederim kaptanım iyi varsın :) birde misafir olunca fazla girip yazamam ama menu bildirimi yaparim kesin ..hepinizi öpüyorum
bugun baya yurucen desene banum. bizim buralar yanıyooo. yakın biyere gidicem yurunebilir ama burnumu çıkaramadım. şirketin aracı gelsin diye bekliyom gidip gelicem yurumek ne çareSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmm
Çok şükür dağ gibi ütülerimide bitirdimGönül rahatlığı ile öğle yemeğimide yedim
Birazdan yıkanan çamaşırlarıda serip biraz dinlendikten sonra pazara atarım kendimi
Hem pazarlığımı yapar hemde yürüyüşümü yapmış olurum
Dönüşte malum Annemlere geçeceğim o yüzden sanırım ancak geç saatte gelirimama yarın kesinlikle evdeyim biraz dinleneyim bari sonuçta her Allahın günü Acun Firarda misali bir yerlerdeyim
hayır gayet dengeli. ancak madem 2 öğün yapacaksın ki ben tasvip ediyorummm sabahla öğle arasına 6 saat koy yani öğleni akşama yaklaştır. kaçta yedin bilmiyorum ama mesela sabah 10 da yediysen akşam 16-17 gibi ye 2 öğün arasına ara yapabilirsin ayran çerez 1 meyve ile. öğleni erken yedinse acıkabilirsin. acıkırsan çiğ sebze ve yoğurt tuket bir zararı olmaz.kızçeler an itibariyle yememi bitirdim. menümü yazıyım size
sabah 2 bardak su ardından ormanda yürüyüş 1 saat
kahvaltı
tost yumurta yeşillik 6 tane fındık
spor 1 saat
öğlen
yağsız kabak corbası
salata
1 kutu light yoğurt
ara
1 bardak süt 1 incir 2 mürdüm eriği
meyveyediğim için akşam bişey yemicem. kötümü olmuş kızlar?
yuruyun bakalım tatlım. of belim ağrıyor iyiden netcem ben bilmiyomRengarenkNesli cuma yarisimi onu hic hatirlamiorum baska bi konu vardi benimle zayiflamak isteyenler diye ben ondan bahsexiosun sandim☺ bizde kızçeyle yürüyüşe çikicaz uyanincaaaa 3 saat gelmem ben☺
hayır 4 tane kabak ve semizotunu kaynatıp blendırdan gecırıyorum. yapması cok kolay tadı da guzel ondan hep aynı corbayı yapıyorum :) ıns kilo verebilirim :)tamam bitanem zaten 2-3 gun kalacalar sanırım mesaj sayına dikkate et 35 altına kalma bana yeter. ama 35 altı olursa af yok artık. bak bende rizeye gidicem ama ugrucam buralar boşlamaya gelmez.
hah menulerin hazır maşallah işte bu
bugun baya yurucen desene banum. bizim buralar yanıyooo. yakın biyere gidicem yurunebilir ama burnumu çıkaramadım. şirketin aracı gelsin diye bekliyom gidip gelicem yurumek ne çare
hayır gayet dengeli. ancak madem 2 öğün yapacaksın ki ben tasvip ediyorummm sabahla öğle arasına 6 saat koy yani öğleni akşama yaklaştır. kaçta yedin bilmiyorum ama mesela sabah 10 da yediysen akşam 16-17 gibi ye 2 öğün arasına ara yapabilirsin ayran çerez 1 meyve ile. öğleni erken yedinse acıkabilirsin. acıkırsan çiğ sebze ve yoğurt tuket bir zararı olmaz.
kabak kuru filanmı yapıyorsun menunde hergun var onuda sorayım ki ben kabak kurune bayılırım.
yuruyun bakalım tatlım. of belim ağrıyor iyiden netcem ben bilmiyom
valla heal olsun. nerdeyse hiçbişey yememişssinAslinda aksam yememeye calisiorum.Kfa karistirmak gibi olmasin ama bir arkadasim sadece aksam yemek yemeyerek ve hamur isi vs.keserek onun disinda gun icin 1 cikolatasini ve meyvesinide yiyerek kahvalti ve yemekler normal duzende 15 kilo vermiati ama kisa surede degil simdi cok iyi gorunuyor maşALLAH..O zaman bana sadece aksam 6 dan sonra hicbisey yemedim demisti
hummmm. bende rondoda kabak sogan kırmızıbiber domatesi çekiyorum az suyla haşlama gibi pişirip. indirdikten sonra sarımsak yoğurt ustune soğuk sıkım zeytinyağımı ve pulbiber ekleyip yiyorum bugun akşam bende yedimhayır 4 tane kabak ve semizotunu kaynatıp blendırdan gecırıyorum. yapması cok kolay tadı da guzel ondan hep aynı corbayı yapıyorum :) ıns kilo verebilirim :)
harikasın tatlım tempoda yeterli. belimi usuttum sanırım kuzum birde belfıtığı geçmişim var ameliyatlıyım ufak ağrıda tırsıyorum, gerçi yıllarca platese boşa yapmadım bel kasları omurgam kuvvetlidir ama zorlamayada çekindim.Bizz geldikkRengarenkNesli neden belin agriyor bir dr.a gorünsen henuz aksam yegi yemedim yiyemicemde galiba cunku eve geldigimizde elektrikler kesilmisti ve hala yok ocakta elektrikli olunca halim yaman suanda umarim bey disari cikalim diye tutturmaz bende ne yicem diye strese girmemis olurum gerci salata izgara falan alirim don't panic!! bu arada 2 saat non stop yuruyus ama bebek arabasiyla iste o tempoyla yarinda disardayim Cuma'da:)
e güzelllBen bu saatten sonra bisey yemicem salatalik yerim...O sebeple menumu yazayim
Sabah kahvalti 1 bardak bitki cayi domates+salatalik+1 avuc lor peyniri ve 1 y.k nar ekşisi ole hazirlanmis salata
2 haslanmis yumurta
1 fincan sekersiz cay
ogle
1 bardak bitki cayi
1 tabak yesil mercimek
ara
1 bardak süt
Aksam
1 bardak bitki cayi
2 salatalik
kuzum zaten taş devri-karatay beslenmesi de bunu sölüyor sağlam 2 öğün ve akşam 6 dan sonra bişi yememeyi.Aslinda aksam yememeye calisiorum.Kfa karistirmak gibi olmasin ama bir arkadasim sadece aksam yemek yemeyerek ve hamur isi vs.keserek onun disinda gun icin 1 cikolatasini ve meyvesinide yiyerek kahvalti ve yemekler normal duzende 15 kilo vermiati ama kisa surede degil simdi cok iyi gorunuyor maşALLAH..O zaman bana sadece aksam 6 dan sonra hicbisey yemedim demisti
son menu tablosu bu.
HER MENUSUNU YAZAN TABLODA ADININ ALTINDAKİ ALANA MENUİŞARETİNİ KOYSUN
işaret koymayanınkini koyabilen eklesin
el birliğiyle dolsun liste. ve son listeyi alıntılamayı atlamayın sonra menuler kayboluyor
ben kaçarr yine gelirim
menuler gelsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?