Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet çiğ :) tesekkür ederim :) floryada oturuyorum. endüstri mühendisiyim. calısıyorum babamın yanında onun için pazartesi carsamba ve cuma saat 11 de spor yapııp geliyorum işe :) öyle yani
e güzel kendi işin olunca rahat olursun. orman yuruyusune bayıldım. rizeye gidince bende vadileri dolaşıp size resim atıcam. allah kısmet ederse c.tesi sabah çıkıyoz yola

oyy bıdık oynamak istiyor annesi. hadi kolay gelsin yelizim

sagol kaptan oynadifalanama yorgunluktan uyudu kaldisonunda bende islere koyulayim

Teşekkür ederim kaptanım öyle rahatlattı yazdıkların beni ...çok haklısın aynen böyle bir açıklama yapayım anlarsa kendinede anlatırım yoksada eğer şekerimi yükseltiyor çok yerinde güzel bir cümle ...okadar takmistim ki kafama...ama şimdi yüreğime şu Serpildi hemen eşimle konuştum diyet deme sağlıklı besleniyoruz de dedim tamam dedi ikramliklari ayarladim çiğ kuruyemiş kuru meyve menuleride genelde fırında protein ve sebze ağırlıkli planladım..teşekkür ederim kaptanım iyi varsın :) birde misafir olunca fazla girip yazamam ama menu bildirimi yaparim kesin ..hepinizi öpüyorum

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldimmmmmmm

Çok şükür dağ gibi ütülerimide bitirdim Gönül rahatlığı ile öğle yemeğimide yedim
Birazdan yıkanan çamaşırlarıda serip biraz dinlendikten sonra pazara atarım kendimi
Hem pazarlığımı yapar hemde yürüyüşümü yapmış olurum

Dönüşte malum Annemlere geçeceğim o yüzden sanırım ancak geç saatte gelirim ama yarın kesinlikle evdeyim biraz dinleneyim bari sonuçta her Allahın günü Acun Firarda misali bir yerlerdeyim

kızçeler an itibariyle yememi bitirdim. menümü yazıyım size

sabah 2 bardak su ardından ormanda yürüyüş 1 saat
kahvaltı
tost yumurta yeşillik 6 tane fındık
spor 1 saat
öğlen
yağsız kabak corbası
salata
1 kutu light yoğurt
ara
1 bardak süt 1 incir 2 mürdüm eriği

meyveyediğim için akşam bişey yemicem. kötümü olmuş kızlar?

tamam bitanem zaten 2-3 gun kalacalar sanırım mesaj sayına dikkate et 35 altına kalma bana yeter. ama 35 altı olursa af yok artık. bak bende rizeye gidicem ama ugrucam buralar boşlamaya gelmez.
hah menulerin hazır maşallah işte bu
bugun baya yurucen desene banum. bizim buralar yanıyooo. yakın biyere gidicem yurunebilir ama burnumu çıkaramadım. şirketin aracı gelsin diye bekliyom gidip gelicem yurumek ne çare

hayır gayet dengeli. ancak madem 2 öğün yapacaksın ki ben tasvip ediyorummm sabahla öğle arasına 6 saat koy yani öğleni akşama yaklaştır. kaçta yedin bilmiyorum ama mesela sabah 10 da yediysen akşam 16-17 gibi ye 2 öğün arasına ara yapabilirsin ayran çerez 1 meyve ile. öğleni erken yedinse acıkabilirsin. acıkırsan çiğ sebze ve yoğurt tuket bir zararı olmaz.
kabak kuru filanmı yapıyorsun menunde hergun var onuda sorayım ki ben kabak kurune bayılırım.

RengarenkNesli cuma yarisimi onu hic hatirlamiorum baska bi konu vardi benimle zayiflamak isteyenler diye ben ondan bahsexiosun sandim☺ bizde kızçeyle yürüyüşe çikicaz uyanincaaaa 3 saat gelmem ben☺
yuruyun bakalım tatlım. of belim ağrıyor iyiden netcem ben bilmiyom

hayır 4 tane kabak ve semizotunu kaynatıp blendırdan gecırıyorum. yapması cok kolay tadı da guzel ondan hep aynı corbayı yapıyorum :) ıns kilo verebilirim :)

Bizz geldikk RengarenkNesli neden belin agriyor bir dr.a gorünsen henuz aksam yegi yemedim yiyemicemde galiba cunku eve geldigimizde elektrikler kesilmisti ve hala yok ocakta elektrikli olunca halim yaman suanda umarim bey disari cikalim diye tutturmaz bende ne yicem diye strese girmemis olurum gerci salata izgara falan alirim don't panic!! bu arada 2 saat non stop yuruyus ama bebek arabasiyla iste o tempoyla yarinda disardayim Cuma'da:)

Ben bu saatten sonra bisey yemicem salatalik yerim...O sebeple menumu yazayim

Sabah kahvalti 1 bardak bitki cayi domates+salatalik+1 avuc lor peyniri ve 1 y.k nar ekşisi ole hazirlanmis salata
2 haslanmis yumurta
1 fincan sekersiz cay

ogle
1 bardak bitki cayi
1 tabak yesil mercimek

ara
1 bardak süt

Aksam
1 bardak bitki cayi
2 salatalik

Aslinda aksam yememeye calisiorum.Kfa karistirmak gibi olmasin ama bir arkadasim sadece aksam yemek yemeyerek ve hamur isi vs.keserek onun disinda gun icin 1 cikolatasini ve meyvesinide yiyerek kahvalti ve yemekler normal duzende 15 kilo vermiati ama kisa surede degil simdi cok iyi gorunuyor maşALLAH..O zaman bana sadece aksam 6 dan sonra hicbisey yemedim demisti

valla heal olsun. nerdeyse hiçbişey yememişssin

hayır 4 tane kabak ve semizotunu kaynatıp blendırdan gecırıyorum. yapması cok kolay tadı da guzel ondan hep aynı corbayı yapıyorum :) ıns kilo verebilirim :)
hummmm. bende rondoda kabak sogan kırmızıbiber domatesi çekiyorum az suyla haşlama gibi pişirip. indirdikten sonra sarımsak yoğurt ustune soğuk sıkım zeytinyağımı ve pulbiber ekleyip yiyorum bugun akşam bende yedim

harikasın tatlım tempoda yeterli. belimi usuttum sanırım kuzum birde belfıtığı geçmişim var ameliyatlıyım ufak ağrıda tırsıyorum, gerçi yıllarca platese boşa yapmadım bel kasları omurgam kuvvetlidir ama zorlamayada çekindim.

bizim oda camı yatağın tepesine açılıyo sanırım üsüttüm :)

e güzelll
bravoo

kuzum zaten taş devri-karatay beslenmesi de bunu sölüyor sağlam 2 öğün ve akşam 6 dan sonra bişi yememeyi.

bend ebomba gibi geldim. eşimle yuruduk, banyomu yaptım duşumu aldım keselendimm, maskemi sürdüm koştum size az sonra maskemi temizleyip eşimle tavla oynucaz nesine iddalaşsam acaba dunde yendim onu

evett bugunki m1enum
sabah kalkınca 2 bardak su, ardından sebze suyum
30dk sonra yaklaşık 8,40 da 1 sebzeli peynirli omlet avakado+zeytin+fıstık
14,30 da yarım avakado+az lor+zeytin+yoğurt... ofisten toparladıklarımla doydum şükür
18,30 da 1 tabak kabak corbası+1 kaşık yarma haşlaması
spor 1 saat yurume

14, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]3.Fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]4.Fireofcharm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]9.Yenibirben[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

son menu tablosu bu.
HER MENUSUNU YAZAN TABLODA ADININ ALTINDAKİ ALANA MENU İŞARETİNİ KOYSUN
işaret koymayanınkini koyabilen eklesin
el birliğiyle dolsun liste. ve son listeyi alıntılamayı atlamayın sonra menuler kayboluyor
ben kaçarr yine gelirim
menuler gelsinnnn

Evet böyle daha kolay olur kaptanım hem iş birliğiyle hallederiz :)

Ben de menümü yazıp kaçayım bugün çok yoruldum

Sabah
saat 9da beyaz peynir ve 2 dilim kaşar peyniri yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Öğlen
saat 2de tavuklu bazlama ama bazlamanın yarısını bıraktım içini yedim o kadar doyurucu olacağını bilsem ekmeğini nerdeyse hiç yemezdim neyse bakalım hayırlısı yanında salata

Akşam
öğlen o kadar doyurucu yiyince fazla acıkmadım ama yarım kase kadar çorba içtim 8 gibi gece açıkmayım diye

su 2 litre
spor bolca yürüyüş
bu aralar kardiyoya vakit ayıramadım malesef çünkü okulda çok yoruluyorum genelde erken de gelemiyorum gelince bayılıyorum artık yorgunluktan ancak bolca yürüyebiliyorum okula gidip gelirken arkadaşlarımla da aralarda kızılayda falan gezince baya yürüyüş oluyo bana bir de dönüşte bikaç durak önce inip yürüdüm bugün normalde kızılaydan 1 saat 15 dk gibi bi sürede eve yürüyebiliyorum ama şu sıcakların biraz hafiflemesini bekliyorum yavaş yavaş da ısınıyorum hem yürüyüşe bakalım :) herkese iyi geceler cumaya az kaldı umarım herkes hedefine ulaşıır :)

14, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]3.Fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]4.Fireofcharm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]9.Yenibirben[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…