Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eee kaldı şurda yaklaşık 2 ay. normal mide rahatsızlığı. hadi az kaldı alıcaz prensesi kucağa

fena görünmüyor. en azından dengeli bir menü
diyetisyen menusu dimi bu?

oh bak gördünmü l beden olmuşsun tebrikler cnm

bengim menulere nazar değmişş. 100 mekikk ekstra cezan

gözün aydın cnm. misafir var ama sen bozmazsın bilirim diyeti

menu dengeli. spor gene yok dimi

bu çay harika bir çaydır yap kuzum sütünü artırır , bağışıklık güçlendirir, alkali yapar çokkk ii yamışsın

@nice15 inşALLAH kardeşş deli gibi alisveris yapicm ozamnnnn haydi 38 haydiiiiii
bende bi 40 beden olaydım

Salı menu

Iftar bir kepçe tarhana çorbası 1 tabak sarma salata

Ara dondurma

Sahur yapmadım

2.5 litre su icildi

Spor 2 mil Leslie 30 dakika
iftarı dengeli ve sağlam sağlıklı yaparsan sahura ihtiyaç duymazsın, 1 bardak ayran azbişi çiğ çerez le de geçebilirsin tatlım

RengarenkNesli canim bende 40 degilim suanda sanirim 42 yim ama aramizda kimse bilmio☺yani 40 beden pantolonlarimi hala giyiyorum ama lcycralı olduklari icin ben 72 kiloyken bile 40 bedenim 38 olmam icin 67 falan olmam gerekiyor saniyorum yani 13 kilooooo ama vericemmm gercektenn vericem bu sefer kacamakta yapsam yilmicam bikmicam,kizimi buyuturken saglikli olmak zinde olmak onunla kosarken yorulmamak istiyorum eşim bana hep hayranlikla baksin istiyorum..Ilk tanistigimizda 55 kiloydum boyumda turk kadini ortalamasinin az biraz ustunde oldugu icin bende kendimi cok begenirdim cevremde oyle balik etide yakisir bana babam rahmetli oldugunda 47 kilolari gordum ben ve 0 beden olmustum 34 bedn pantolonlar giyiyodum sonra o pskikolojiyle isimden ayrilsim kendime eve kapattim yine eski kiloma dondum sonra ev halkinin ozelliklede agbimin beni acayip sahiplenmesi annemin üzuntuden evde yemek yapmak istememsi hergun hazir fast food yemek 6 ayda 60 kilo oldum..sonra tahatszligim dolayisiyla kullandigim hormon ilaclari ile heryil ortalama 2 kilo aldim onemsemedim herkes yakiso yakisio dedi..neyse 68 ile evlendim ilk sene 5 kilo aldim ve artik rahatsz olmaya basladim..kizim icin tedavi olmam gerekti stressten hep yedim bi ara yine verdim 7 kilo sonra aldim 9 kilo,incir kurleri yaptim yine igne ve ilac kullandim oldummu 89-80 artik tartilmayi birakmistim hamile oldugumu ogrendigimde butun ailecek dunyalar bizim olmustu ye kizim çocuk beslensin ye annemm ye aşkimmm 2.ayimda seker testi muhabbetinde 92 kilo olmustum bile bari 100 olmayim diodum ama gidosata gore imkansizdi ki olk 4 ay deli gibi mide bulantilarindan bisey yiyemedim ama kilo aliyodun sekerim firlak olunca drmboyle olmaz bebege cok zararli dedi ve beni hem ic hastaliklari uzmani olan ama ozellikle gebelik sekeriyle ilgilenen bi beslenme uzmanina yonlendirdi iyki oyle yapmis 92'den 88 e dustum son 1 kiloyuda son 10 gunde aldim 89 ile doguma girdim 90 bile degildim nasil mutluydum☺sezeryan ile dogum yaptim eve geldigimizde 85 kiloydum 10.gunde 77 olmustum ama emziriorum kilo almam dedim ve eskisi gibi yemedimde ama aldim 3 ayda 3 kilo.Ayy cokk uzun yazdimm simdi hepsini birer birerr verme zamanidirrrrr☺☺☺

ahahah bu hikaye bana tanıdık geldi vallahi. ama ben ilk doğumda 10 ay sonra eski 67kg mıma dönmuştum. sonrasında biraz aldım 75 oldum . oğluma hamile kalınca insülin nedeniyle 80 le dğuma girdim hemen de düştüm 75 amaaaaa ben hep sıkıntılı, ve çok yük aldığım inşaat şirketinde sitresten yavaş yavaş 90 oldum. buda beni kendime getirmişti :)))

14, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Fireofcharm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Yenibirben[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Günaydın kızlar :) bugün görümcem bize geliyor suan yoldalar pazartesiye kadar kalacaklar ben kendime ne güzel diyet şeyleri hazırlıyordum esimde alismis ti ama şimdi mecburen onlara hazirlicam ve ben yemekten çok korkuyorum olmassa aramiyorum hiçç ama olduğu zaman acaip bir mücadele veriyorum ve görümcem bu kadar diyet yaptığımı görsün istemiyorum uff ne yapsam nasıl etsem

bengim kuzum
sen görümcene, ben yaşam ve sağlık açısından beslenmeme köklü düzen getirdim. diyet yapmıyorm ama sağlıksız hiçbişi tüketmiyorum de. kola filan, işte börek çörek sağlıksız ve bana zarar veriyor şekerimi yükseltiyor ailecek karar aldık ne yicez ne yediricez. gibi açıklamada bulun. sazet dünya sağlık örgütü hastalıklarla mücadele anlamında birçok yeni düzenleme getiriyor ve bende bunları takip edip hayatıma taşıyıp köklü değişimler yapıyorum. sağlıklı nesiller yetiştirmenin başı sağlıklı yaşamdan geçer de. bu anlamda sizide kendimide sağlıksız besleyemem ablacımm de. ondan anlayış beklediğini görebilecek kapasitede ise zaten sana destek verecek hatta oda öğrenmek isteyecektir. ama nato mermer nato kafalardansa, ona örnek olmak adına en azından, şekerimi yükseltiyor diyip onun yediği cıslara elini sürme. böyle böyle insanların dimağı açılacak merak etme. ama asla yapmaman gereken şeyki eşinede tembihle DİYET YAPIYORUZ tarzı açıklamalardan kaçın. SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM ATIYORUZ söylemi daha çekici ve ısraraları önler. hem adım dediğinde bir destek beklediğinide ima etmiş oluyorsun. ilk yapman gereken eşinle konuşman

bengim. ikramlarını çiğ çerez, kuru meyve , hurma vs. olarak düzenle onlar gelmeden. istersen evde limonata hazırla. bak nefis yemek tariflerinde harika limonata tarifi var ben yaz kış yaparım misafirime.
menundede fırında köfte, tavuk vs. gibi proteinden bol menuler olsun

evet diyetisyen menusu ama fındıgı fazladan yedim

evet diyetisyen menusu ama fındıgı fazladan yedim
çiğ tüketiyorsun dimi çerezlerini. çiğse sorun yok. kavrulmuşsa sıkıntı
günaydın arkadaşlar bugun ormanda bir saat yürüdüm kahvaltımı yaptım sonra 1 saat boyunca spor salonunda cardio yaptım :) ıns devam böyle
maşallah sana cnm. açık hava orman havası süper. istanbulda nerde yuruyorsun ormanda. ha bide çalışıyormusun öğrencimisin nasıl geçer günlerin anlat bakalım

evet çiğ :) tesekkür ederim :) floryada oturuyorum. endüstri mühendisiyim. calısıyorum babamın yanında onun için pazartesi carsamba ve cuma saat 11 de spor yapııp geliyorum işe :) öyle yani

selam kizlar
sabah buyuk kizin okuluna gittik servis isini hallettik eksiklerini aldik geldik giderken otobusle gityik ama donuste yuruye yuruye donduk 1 bucuk saat surmustur yuruyus simdi esim cocuklarla tekrar cikti bende bidigi uyutmaya calisiyorum ama sebeklik yaparak kaytarmaya calisiyo sonrada evi toparlamam lazim sabah oylece biraktik ciktik gorusuruz yine

14, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Fireofcharm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Yenibirben[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…