Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

off cok zor ama nolcak canim bilse hepimiz donem donem yapiyoruz eger gorumcen ile samimiysen sen kendine aynen diyet yeemeklerini yapmaya devam et bakarsin o bile senden tirtiklar :)
olmadi onlara yaptgin yemeklerden kendine en uygun olani secer yersin

yani aksam yemegi yemedi sadecee kahvalti ogle mi yedi yoksa ogle yemegi de mi yemedi anammm cok zor ama mide iyi terbiye oluyo bu kadar saat aclikla
benim erkek kardesiminde fazla kilosu vardi cipsler cikolar havada ucusurdu o zaman 18 yasindaydi (suan 20)
ayni senin arkadasinin yaptigini yapti aksam yemegini tamamen kesti ve spor yapti abur cuburu da birakti cidden iyi kilo verdi midesi de artik cok yiyemez oldu
simdi de gercektn iradesi cok ii masallah biraz killo Aldi mi hemen kendini frenleyebiliyo darisi basimiza :)

Ben de tam uyumaya gidiyodum meraba biz tanışmamıştık siz yeni mi katıldınız aramıza? ben Deniz :)
merhaba arkadasim ben 6,takimdan gel pcpc hamilelik nedeni ile yarismiyorum kaptan yardimcisiyimm bzim kaptan tatilde o bahane ile baya buralara geri dondum
neslimm de bizimle yarisirdi sizin kaptan arada gelir yarenlik ederim sizle iki cift lafin belini kirmaya :)

ooo super yen enisteyi neslimm :))
afiyet olsun yemegin
ne guzel bakima da almisin kendini ohh miss bende bu hafta zeytinyagi yumurta yapmayi unuttum bak iyi hatirlattin :)

valla nerden baksam o kadar kaldi sayilir
O icimde hareket ettikce daha bir merakla ve heyecanla kizimi bekliyorumm :))
bu sabah alime dedim ki hadi kalk kar yagmiss hemen pencereye kostu kuzum :) ben ona kar yagdigi zaman bebek gelecek dedim yaa heyecanla kar yagisini bekliyo oglusum :)

@gel_pcpc nuram eline sağlık menu listesi ni yapmışsın yeni düzende
ne dmeek askimm ne zaman istersen buradAYIM :)

carsambanin menusunu yazayim hos rakibemin ekmegine yag surdum bugun :)

kahvalti
1 dilim ekmek
2 yumurta sahanda kizarmis mi diyeyim ne diyeyim anladiniz siz onu :)

ogle
1 kcuk armut
1 bardak sut

aksam
4 tane halep koftesi
(ici kiymali hamuru pirincten yapiliyo bilmeyenler icin :) )
sebze sogus

su 2 litre

bu arada aksam menüme 1 domates ve yarim salatalik ile 1 corba kasigi lor peyniri eklendi:)
çok direcli bi gündü hem yuruyus hem az yemek ve hic acikmadim yani goUm falan donmedi disard a olmama ragmen ayyy bi burger yiyim demedim çok mutluyumm ayyy Cuma tartilicamm dahada mutluyum en azindan 1 kilo vereyimm☺

@gel_pcpc canim en son ne yicekse saat 5,30 6 da yemiş ekmek sadece kahvaltida yemis,pilav makarna yani bakliyat hic yememis bol salata sebze ve et yemekleri yemiş abur cuburda yok ćok cani isterse cubuk çikolatalardan yemis..☺
hehe bende oyle yapmistim normalde 5 te yerdim kisin
cok cok acil bi durum yoksa en gec 6 bucukta yerddim
bide dedigin gibi her gun bi kacamak yapardim ogle vakti :)
spor da yapardim Leslie falan
yemin etmistim 7 sonrasi sadece su diye cdden 2 ayda 10 kilo vermistim 90 dan 80 e inmistim :)
ayni Mantik
bazen disari cikardim bi bakardim saat 7 olmuss anammm ac yatardim o gece :) yemin var sonucta iyi de yapmisim insalah bebekten sonra donebilirim o duzene :)

cidden disari cikinca nede gozumuz hep yemekte oluyo
zayif olsaydim gozum hep kiyafette olurdu :)

Selamün aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı geceler

Hele şükür evime gelebildim
Bizimkiler geçte olsa geldi ve biraz yeğeni mıncıklayıp eve döndüm
Maşallah baya kilolu cimcime ve hiç halasına yani bana çekmemiş Rus askeri gibi somurtgan
Bakalım belki ilerleyen günlerde biraz daha alışır bize

Şükür günümüde hasarsız kapattım hatta Annemin yaptığı böreğin tadına dahi bakmadım Eve gelirken biraz tabi aldım hazır yarında Karbonhidrat günümken

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah ( 08:00 ) ; 1 adet armut
Öğlen ( 13:00 ) ; 1 tabak zeytinyağlı barbunya
Akşam ( 19:00 ) ; 1 tabak patates salatası

ASlında akşam yemeğini daha erken yiyorum genelde ama Pazardan gelip Anneme geçene kadar o saati buldu
Yarın Allahın izniyle evdeyim hem biraz iş yaparım yine ( küçük kuzunun dolabını düzenliyeceğim birde çocukların odası kaldı ) ondan sonra bayrama kadar sadece üstten yaparım nasılsa evi kazıdım sayılır he birde salondaki tekli koltuğumu sileceğim ama onu cuma gecesi yatmadan evvel yaparım sanırım sabaha kadar kurur sonrada üzerini örterim ( beyaz olunca en ufak şeyde kirleniyor )

Görümcelerim ve eşim metabolizmanin torpil geçtiği insanlardan hepsi zayıf ne kadar yese lerde kilo almıyorlar ..banada rejim lafı ettimmi kiziyor lar ...bende sağlıklı besleniyoruz dedim pek sıcak bakmadi kim ölmüş bu yemeklerden çaya atılan sekerlerden dedi bende hiic yormadim kendimi anlatmaya onlara hazırladım bende kendime uygun porsiyon aldım veya ogluma yedirirken arada kaynadım yemedigmi fark etmedi ...yinede ben devam edeceğim canım zor olacak gibi ama kendi yuzunden de birakamam...

Çarşamba günkü menum
10.00 tam bugday lavas arası yağsız tavada pişmiş yumurta
12.00 bitki cayi
15.00 yarım lahmacun salata ayran
17.00 bitki cayi
19.00 salatalık domates cokk azcık ucundan koparttim lahmacun
21.00 çiğ çerez
22.00 çok az kavun armut
2 lt su
Spor yok çünkü çok yoruldum misafir telaşından oglumda bana çok düşkün her işi kucagimda onunla yaptım baya bir bel ağrısı çekiyorum şu anda herkese iyi geceler dostlarimm

14, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]3.Fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]4.Fireofcharm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]9.Yenibirben[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

hmm anladımm :) biraz geç oldu ama kusura bakmayın uyuyakalmışım da biraz sonradan aklıma geldi girdim hemen memnun oldum ben de çok :) maşallah inşallah güzel geçiyodur hamilelik Allah analı babalı büyütsün inşallah

Günaydın bal kaymaklarrrr

Menümü aktarayım
Sabah : Bir kase mercimek çorbası (canım çekti ) 1 dilim tam tam buğday
Öğlen : patlıcan yemeği, yoğurt
Akşam : yayla çorbası, 4 adet köfte, salata

40 dk yürüyüş

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda erkenden uyandım şükür
Kahvaltı niyetine meyvemide yedim Biraz sonrada keyif kahvemi içeri ufak ufak kalan işlere girişirim
Çok fazla işim yok zaten o yüzden rahatım

Dün normalden biraz daha geç yediğimden bu sabah eksi göremedim ama yinede hiç üzülmüyorum çünkü biliyorum bugün hallederim ben onuda sonra yarın süper bir bildirimle karşınıza çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…