- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.761
off cok zor ama nolcak canim bilse hepimiz donem donem yapiyoruz eger gorumcen ile samimiysen sen kendine aynen diyet yeemeklerini yapmaya devam et bakarsin o bile senden tirtiklar :)Günaydın kızlar :) bugün görümcem bize geliyor suan yoldalar pazartesiye kadar kalacaklar ben kendime ne güzel diyet şeyleri hazırlıyordum esimde alismis ti ama şimdi mecburen onlara hazirlicam ve ben yemekten çok korkuyorumolmassa aramiyorum hiçç ama olduğu zaman acaip bir mücadele veriyorum ve görümcem bu kadar diyet yaptığımı görsün istemiyorum uff ne yapsam nasıl etsem
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz keyifler yerindedir umarimm
yani aksam yemegi yemedi sadecee kahvalti ogle mi yedi yoksa ogle yemegi de mi yemedi anammm cok zor ama mide iyi terbiye oluyo bu kadar saat acliklaAslinda aksam yememeye calisiorum.Kfa karistirmak gibi olmasin ama bir arkadasim sadece aksam yemek yemeyerek ve hamur isi vs.keserek onun disinda gun icin 1 cikolatasini ve meyvesinide yiyerek kahvalti ve yemekler normal duzende 15 kilo vermiati ama kisa surede degil simdi cok iyi gorunuyor maşALLAH..O zaman bana sadece aksam 6 dan sonra hicbisey yemedim demisti
merhaba arkadasim ben 6,takimdan gel pcpc hamilelik nedeni ile yarismiyorum kaptan yardimcisiyimm bzim kaptan tatilde o bahane ile baya buralara geri dondumBen de tam uyumaya gidiyodummeraba biz tanışmamıştık siz yeni mi katıldınız aramıza? ben Deniz :)
bend ebomba gibi geldim. eşimle yuruduk, banyomu yaptım duşumu aldım keselendimm,maskemi sürdüm koştum size az sonra maskemi temizleyip eşimle tavla oynucaz nesine iddalaşsam acaba dunde yendim onu
evett bugunki m1enum
sabah kalkınca 2 bardak su, ardından sebze suyum
30dk sonra yaklaşık 8,40 da 1 sebzeli peynirli omlet avakado+zeytin+fıstık
14,30 da yarım avakado+az lor+zeytin+yoğurt... ofisten toparladıklarımla doydum şükür
18,30 da 1 tabak kabak corbası+1 kaşık yarma haşlaması
spor 1 saat yurume
valla nerden baksam o kadar kaldi sayilireee kaldı şurda yaklaşık 2 ay. normal mide rahatsızlığı. hadi az kaldı alıcaz prensesi kucağa
fena görünmüyor. en azından dengeli bir menü
diyetisyen menusu dimi bu?
oh bak gördünmü l beden olmuşsun tebrikler cnm
bengim menulere nazar değmişş. 100 mekikk ekstra cezan
gözün aydın cnm. misafir var ama sen bozmazsın bilirim diyeti
menu dengeli. spor gene yok dimi
bu çay harika bir çaydır yap kuzum sütünü artırır , bağışıklık güçlendirir, alkali yapar çokkk ii yamışsın
bende bi 40 beden olaydım
iftarı dengeli ve sağlam sağlıklı yaparsan sahura ihtiyaç duymazsın, 1 bardak ayran azbişi çiğ çerez le de geçebilirsin tatlım
ne dmeek askimm ne zaman istersen buradAYIM :)@gel_pcpc nuram eline sağlık menu listesi ni yapmışsın yeni düzende
hehe bende oyle yapmistim normalde 5 te yerdim kisin@gel_pcpc canim en son ne yicekse saat 5,30 6 da yemiş ekmek sadece kahvaltida yemis,pilav makarna yani bakliyat hic yememis bol salata sebze ve et yemekleri yemiş abur cuburda yok ćok cani isterse cubuk çikolatalardan yemis..☺
cidden disari cikinca nede gozumuz hep yemekte oluyobu arada aksam menüme 1 domates ve yarim salatalik ile 1 corba kasigi lor peyniri eklendi:)
çok direcli bi gündü hem yuruyus hem az yemek ve hic acikmadim yani goUm falan donmedi disard a olmama ragmen ayyy bi burger yiyim demedim çok mutluyumm ayyy Cuma tartilicamm dahada mutluyum en azindan 1 kilo vereyimm☺
Görümcelerim ve eşim metabolizmanin torpil geçtiği insanlardan hepsi zayıf ne kadar yese lerde kilo almıyorlar ..banada rejim lafı ettimmi kiziyor lar ...bende sağlıklı besleniyoruz dedim pek sıcak bakmadi kim ölmüş bu yemeklerden çaya atılan sekerlerden dedi bende hiic yormadim kendimi anlatmaya onlara hazırladım bende kendime uygun porsiyon aldım veya ogluma yedirirken arada kaynadım yemedigmi fark etmedi ...yinede ben devam edeceğim canım zor olacak gibi ama kendi yuzunden de birakamam...off cok zor ama nolcak canim bilse hepimiz donem donem yapiyoruz eger gorumcen ile samimiysen sen kendine aynen diyet yeemeklerini yapmaya devam et bakarsin o bile senden tirtiklar :)
olmadi onlara yaptgin yemeklerden kendine en uygun olani secer yersin
merhaba arkadasim ben 6,takimdan gel pcpc hamilelik nedeni ile yarismiyorum kaptan yardimcisiyimm bzim kaptan tatilde o bahane ile baya buralara geri dondum
neslimm de bizimle yarisirdi sizin kaptan arada gelir yarenlik ederim sizle iki cift lafin belini kirmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?