Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

EYLÜL Ayı Cuma Takım Listesi Paylaşım alanı taşıma GÖREV Tarihleri

18. tem 431.ETAP------ denizmrv - nice15
25.tem 432.ETAP------ BAYRAM TATİLİ

YARINKİ GÖREVLİLER DENİZ VE NİCE
nice cım sen yarın musait olucakmısın listeyi paylaşıma taşıyacakmısın deniz okulda olacak. hepiniz öğrenin sorumluluk alın istiyorum

LİSTEYİ TAŞIRKEN, takım listesini alıntılıyoruz
sonra paylaşım alanına gidip etap listesine "cevapla" dedikten sonra alıntıyı" yapıştır diyoruz böylece listemiz otamatikman sona taşınıyor zaten biz son takımız. sonrası aynı quıtler parantezler temizleniyor. hepsi bu

Son düzenleme:
uyarıı

yeni ve eski kızlar

AKŞAM TAKIM LİSTESİ VE ADAYLAR LİSTESİNİ YAYINLAYACAĞIM. Sizde tartılınca, ilk sayfadaki kurallara göre listeyi alıntılayıp dolduracaksınız. ben c.tesi rizeye 1 hafta tatile gidicem o yuzden yarın alışveriş işlerim olacak.

HERKES BİRBİRİNE EMANET, LİSTEDE HEPİNİZE EMANET. ŞİMDİDEN HATIRLATAYIM!!!!!!

sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum. benimde arkadaşlarınızında işi gücü olabiliyor erkenden hazır olursa, sorumluluk sahibi birisi paylaşıma taşıyabilir listeyi öyle değilmi. bu takım hepimizin

GLİSEMİK İNDEKSİ ( Gİ) DÜŞÜK GIDALARIN DAHA SAĞLIKLI OLDUKLARINI HEPİMİZ BİLİYORUZ.
size bir tiyo. patates piştiğinde glisemik indeksi yükelir ya

Canınız patates çektiğinde

Canınız haşlanmış veya kızarmış patatesi çok çektiğinde sıcak sıcak yemek yerine soğutup öyle yiyin. Patates (haşlanmış veya kızarmış) soğutulduğunda glisemik indeksi azalıyor. Önce soğutulup sonra yeniden ısıtıldığında bile glisemik indeksi daha düşük oluyor.

Yeni pişirme teknolojileriyle çok az yağ eklenmek suretiyle kızarmış patates hazırlamak mümkün. “Actifry” ismiyle pazarlanan böyle bir cihaz var ve çok ilgi görüyor. Küçük bir nüans daha: Patates ne kadar taze ve küçükse glisemik indeksi o oranda düşük oluyor. Hazır satılan dondurulmuş, paketli kızartmalık patateslerin Gı değeri daha yüksek olabilir. Haşlanmış ve buharda hazırlanmış diğer yiyeceklerde olduğu gibi buharda pişmiş ya da mikrodalgada pişirilmiş patatesin Gı değeri kızarmış patatesten daha azdır. Gı değeri daha düşüktür.

Sıfır Gİ besinler var mı?

Şaşıracaksınız ama glisemik indeksi “sıfır” olan bazı besinler de var. Bunlar genelde en çok yüzde 5 karbonhidrat ihtiva eden taze sebzeler.

Pratik olarak yeşil soğan, sarmısak, turp, kabak, karnabahar, lahana, salatalık, marul, kıvırcık, ıspanak ve patlıcanın glisemik indeksi sıfır kabul edilebiliyor. Bu yiyecekleri sofranızdan eksik etmeyin.

Prof. Dr. Osman MÜFTÜOĞLU ndan alıntıdır

Patates:
Patates yüksek GI ‘e sahip olsa da buzdolabında soğutulup tekrar ısıtılırsa GI’i azalır. Patates salatası soğutulursa GI’i azalır. Taze pişmiş ve ezilmiş patatesin GI’i en yüksektir. En iyisi patates salatası halinde hazırlamak, buzdolabında soğutmak ve içine sirke koymaktır. Tüm patatesler yüksek GI’li değildir. Tatlı patates daha faydalıdır. Haşlanmış patates GI’i 70’in altındadır. Soğutulmuş patatesin GI’i düşüktür. Bu nedenle patates salatasının GI’i düşüktür. Küçük, taze patates ise daha az GI’lidir.
dr. metin özata dan alıntıdır

ARKADAŞLAR MERHABA ben kötü bşey yaptım öğlen 2 tane lavaş ve yoğurt yedim. sonra da 2 erik ve 1 incir.

cezama razıyım daha bişey yemicem (((

fireofcharm yapmaa yeme birdaha biyle seyler((
ben 2.5 saat yuruyusumu yaptim alisveris tadinda bu arada gratiste hemen hemen her urunde %40 %50 indirim var haberiniz olsun sac boyalarida dahil..

hala kahvaltiyla duruyorum disarda yemek istemedim hazir bisey..eve geldim kizi emzir ustunu degis bu saat oldu çok açımmmmmmm☺

kendime ceza verdim 2 saat cardio yapcam :)

Patates görünmeyen tehlike

kızlar biliyorum bi kaç gündür yokum okul işlerii fln yediklerime dikkat edemesemde çok fazla koşuşturuyorum hatta yarım kilo kadar verdim sanırım geçmişe de bakamadım şimdi bkıcam kaptanım ben izin tarzı bişeye çıkabilir miyim ? biraz okul işlerini düzenledikten sonra geri dönsem çünkü yetişemiyorum üzgünüm cidden ama olmuyor yani.

en son bizim mi taşımamız gerekiyo yani kaptanım? ben 1-2 arası musait olabilicem de sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…