- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.841
Canim yine iyisin evdeki misafire rağmenİyi akşamlar kızlar çok giremiyorum misafir yoğunluğundan
Bugunki menümü paylaşayım
09.00 salatalık peynir domates tam bugday lavas
12.00 kuru incir ceviz
15.00 iki tane içli köfte haşlanmış ayran
17.00 iki dilim kek
19.00 biraz yoğurt
2 lt su
20 dk yürüyüş
Oncelikle geçmiş olsun canım benim bilirim o ağrıları
Menü güzel olmuş Tebrikler
Inşallah canım musaitim şimdilik kızım dürürsa yaparım umarım yapabilirim ya korkuyorum yapamam diye
Kızlar oruç çok İyi gidiyor çok şükür nefsime hakim olmayı da öğreniyorum bayramdan sonra da hakim olabilirim inşallah hatta
Leslie yaptım gündüz tâbi halsiz oluyorum ama Leslienin zorlamayan 4 millik videosu var onu yapıyorum gecede fast 4 mil diye videosu var onu yapıyorum umarım yarın eksi görürüz
Bugünku menü
Iftar 1 kase yayla çorbası 1 tabak mantı salatalık domates
Sahur 4 kayısı biberiye çayı
su 3 litre
spor
4 mil Leslie fast mil 45 dakika
4 mil Leslie süper challenge 59 dakika
mel b
Plank
İyi akşamlar kızlar çok giremiyorum misafir yoğunluğundan
12.00 kuru incir ceviz
17.00 iki dilim kek
19.00 biraz yoğurt
2 lt su
20 dk yürüyüş
ARKADAŞLAR MERHABA ben kötü bşey yaptım öğlen 2 tane lavaş ve yoğurt yedim. sonra da 2 erik ve 1 incir.
cezama razıyım daha bişey yemicem(((
ustunede bi tane kornet yedim. aferin bana
kendime ceza verdim 2 saat cardio yapcam :)
izin alamıyorsun kuralları okudun biliyorsun tatlım. yeni üyeler izne 2 aydanönce ayrılamıyorkızlar biliyorum bi kaç gündür yokum okul işlerii fln yediklerime dikkat edemesemde çok fazla koşuşturuyorum hatta yarım kilo kadar verdim sanırım geçmişe de bakamadım şimdi bkıcam kaptanım ben izin tarzı bişeye çıkabilir miyim ? biraz okul işlerini düzenledikten sonra geri dönsem çünkü yetişemiyorum üzgünüm cidden ama olmuyor yani.
en son değil... ensona yapışacak listemiz. korkma çok kolay olacaken son bizim mi taşımamız gerekiyo yani kaptanım? ben 1-2 arası musait olabilicem de sadece
100 mekik cezanvar.Menümü de yazayım azcık çok kaçırdım gibi bugün
Sabah
10 buçukta beyaz peynir yanında kaşar peynir ve 1 dilim salam yanında domates salatalık fındık ve 1 bardak şekersiz çilek çayı ( dün regl oldum da bugün sancıdan öldüm ya)
Öğlen
saat 2 buçukta 1 kaşık pirinç pilavı yanında 2-3 küçük beypazarı kurusu ve 2 kuru incir
Akşam
saat 7 buçukta çiğ köfte ve ayran
su 1.5 saat
spor yok
gayet guzel menu tebriklerIyi aksamlar kizlarrrr,
cok yorucu bir gun oldu benim icin hemen menumu yazayim ama bugunku beslenmemden hic memnun degilim yok yok akliniza kotu birsey getirmeyin yemek yemeye vaktim olmadi:)
sabah
bitki cayi ardindan domates salatalik lor peyniri ve 1 y.k nar eksisi ile yapilmis salata
2 haslanmis yumurta
1 fincan sekersiz cay
ögle
yok!! (disarda oldugum icin yine evde yemek istedim 2.5 saat yuruyus alisveris modunda yine sonra eve gelis kizimin karni doyuruldu ustu basi degisti yok uyudu derken zaman gecti
aksam en son saat 6 da
bitki cayi ardindan
2 kase tavuk suyuna corba tavuk parcali
(ekstra yag yada sehriye yok sade)
8.30 da yarim ceviz ici esim almista tadina baktim☺
2.5 lt su
güzel menu sporda yapılmış tebrikler.Iyi akşamlar carsamba menu
Iftar 1 tabak kuru fasulye biraz sarma cacık
Ara dondurma
Sahur 5 hurma yeşil çay
Su 2.5 litre icildi
Spor 4 mil Leslie
Mel b Abs
yaparsın korkacak bişi yokInşallah canım musaitim şimdilik kızım dürürsa yaparım umarım yapabilirim ya korkuyorum yapamam diye
ucuz yırmışsın mısafire ragmentebriklerİyi akşamlar kızlar çok giremiyorum misafir yoğunluğundan
12.00 kuru incir ceviz
17.00 iki dilim kek
19.00 biraz yoğurt
2 lt su
20 dk yürüyüş
vavvvv iyi dengelemişsinBugünku menü
Iftar 1 kase yayla çorbası 1 tabak mantı salatalık domates
Sahur 4 kayısı biberiye çayı
su 3 litre
spor
4 mil Leslie fast mil 45 dakika
4 mil Leslie süper challenge 59 dakika
mel b
Plank
seni uyanık seniiiiiveee tam olarak 35. mesajımı da atarak haftayı tamamlıyorum neyse kiiii :))) herkese iyi geceler dilerim yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?