Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menümü de yazayım azcık çok kaçırdım gibi bugün

Sabah
10 buçukta beyaz peynir yanında kaşar peynir ve 1 dilim salam yanında domates salatalık fındık ve 1 bardak şekersiz çilek çayı ( dün regl oldum da bugün sancıdan öldüm ya)

Öğlen
saat 2 buçukta 1 kaşık pirinç pilavı yanında 2-3 küçük beypazarı kurusu ve 2 kuru incir

Akşam
saat 7 buçukta çiğ köfte ve ayran

su 1.5 saat
spor yok

Iyi aksamlar kizlarrrr,
cok yorucu bir gun oldu benim icin hemen menumu yazayim ama bugunku beslenmemden hic memnun degilim yok yok akliniza kotu birsey getirmeyin yemek yemeye vaktim olmadi:)

sabah
bitki cayi ardindan domates salatalik lor peyniri ve 1 y.k nar eksisi ile yapilmis salata
2 haslanmis yumurta
1 fincan sekersiz cay

ögle
yok!! (disarda oldugum icin yine evde yemek istedim 2.5 saat yuruyus alisveris modunda yine sonra eve gelis kizimin karni doyuruldu ustu basi degisti yok uyudu derken zaman gecti

aksam en son saat 6 da
bitki cayi ardindan
2 kase tavuk suyuna corba tavuk parcali
(ekstra yag yada sehriye yok sade)

8.30 da yarim ceviz ici esim almista tadina baktim☺

2.5 lt su

Iyi akşamlar carsamba menu

Iftar 1 tabak kuru fasulye biraz sarma cacık

Ara dondurma

Sahur 5 hurma yeşil çay

Su 2.5 litre icildi

Spor 4 mil Leslie
Mel b Abs

Oncelikle geçmiş olsun canım benim bilirim o ağrıları

Menü güzel olmuş Tebrikler

Inşallah canım musaitim şimdilik kızım dürürsa yaparım umarım yapabilirim ya korkuyorum yapamam diye

Ya çok da severim Patatesi her haliyle

Canim sen iyi baslamissin Tebrikler spor çok iyi maşallah

Canim allah kolaylik versin inşallah bende başlayayım diyorum zaten bayramdan 15 gün sonra doğum iznim bitiyor ise başlayacağım bidaha yapamam

Canim allah kolaylik versin zor bende kayinvalidemde diyet yaptığımı söylemiyorum dikkat çekiyor ye ye diye baskı oluyor en iyisi senin yaptığın çaktırmadan araya kaynamak bende oglumla uğraşırken kayniyorum

Güzel menu tatlım çok iyi gidiyorsun valla ben senden çok umitliyim

Ah mümkün olsa bişey çıkıyor yemek geç vakte kalıyor ben işten gelene kadar saat 7 oluyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…