- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.981
İnşallah canım yaa ..çok istiyorum kilo vermeyi ..suaralar durakladim sanki en azından bayram öncesi biraz kısayım korkuyorum almaktan bayramda ...evdeki düzenim sastimi hemen alıyorumCanim sen varya muthissin nasıl güzel bir menü bu böyle Tebrikler valla senin önünde hiç kilo duramaz erirsin sen
Canim sende çok güzel gidiyorsun ..masallah sana sahursuz tutuyorsun veya az yiyorsun ..dengeliyorsun menuleriniCumartesi menu
Iftar 1 tabak patates yemeği 6 çiğ köfte yeşillik 2 çatal makarnadan aldım 1 bardak salgam suyu
Ara dondurma 3 tane form bisküvi,1 avuç beyaz leblebi 5 hurma biraz da üzüm yedim abarttim yani sahur niyetine olsun
2.5 litre su içildi
spor yok sadece çarşıya gittim orada kızım kucagimda yürüdüm spor sayılırsa
Ellerine saglik yelizim. Kirmizi takimda gelpcpc yuzdesi eksi idi kilo almisti yarisi ben kazandim onun disinda doğru gorunuyor sagolasin tekrartebrik ederim kizlar
kaptanim insallah olmustur
Eşim rizeli cnm. Evet merkez degil koyde kaliyoruz. Hatta abisi olunce kizi annesini alip ilceye yerlesti ama biz rica ettik birini bulup temizletti koy evini burda sessiz yesilin ve çay findik kivi icinde geziniyoruz. Harika cennet.Ay siz rizeli misiniz ? Bende geçen bayram ordaydım :) çok güzel valla ama merkez değil yani gerçekten dağ başındaki köyleri güzel :)
İyiyim sen nasılsın :)zekikadin meraba biraz geç oldu nasılsın ??
Menun dengeli canım :) hadi bakalım ınsallah 76.5 görürsün tatlım ....arkandayizzzzKizlar merhaba hepinize..
Bugun tamda tahmin ettigim gibi ugramaya hic firsatim olmadi sabah 7 den beri ayaktayim..kahvalti hic korktugum gibi gecmedi kacamak olarak sadece 1 pogaca yedim diger hersey usulunce hatta evdekinden dahada az:) basliyorum yazmaya
sabah
1 domates
yarim salatalik
bir catal kizarmis yumurta
yarim kibrit kutusu b.peynir
1 pogaca
1 bardak sekersiz cay
ögle
5 eti cici bebe
aksam
1 dilim tavuk izgara
2 litre su
yarin tam gaz devam bayramdada agirlikli olarak evde olucagimiz icin sorunsuz gecer ALLAH'ın izniyle inşALLAH bayramda 76.5 olabilirimmmmmm
Canımmm nasıl gidiyor oruc ? menulerini takip ediyorum çok güzel gidiyorsun .....Cumartesi menu
Iftar 1 tabak patates yemeği 6 çiğ köfte yeşillik 2 çatal makarnadan aldım 1 bardak salgam suyu
Ara dondurma 3 tane form bisküvi,1 avuç beyaz leblebi 5 hurma biraz da üzüm yedim abarttim yani sahur niyetine olsun
2.5 litre su içildi
spor yok sadece çarşıya gittim orada kızım kucagimda yürüdüm spor sayılırsa
Canim cok güzel gidiyorsun..masallah sana iradene...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün yine çoğu zaman evdeydim hatta hesapta bir yerlere mi gitsek derken saat 16:30 gibi Anneme geçtik akşam yemeği içinGelinin ailesi geldi; sabah önce geliyoruz diye aramışlar sonra öğlen yok yarın geleceğiz demişler ama benimde tahmin ettiğim gibi yine fikir değiştirip geldiler
ASlında hiç haz etmem onlardanda ( anası ne ki danası ne olsun) çok boş konuşan bir aile hatta kadın kızını kıskanan bir tip Hadi Annemlerin hatrına az oturup öyle kaçalım dedim ( yemeğe kalmaktan vazgeçtik )
Bİr yarım saat onlarla oturduktan sonra Annem çok ısrar etti diye mutfakta yemeğimizi yedik çaktırmadan sonrada kendimizi eve attık
Annemler daha evvel gelinin Annesine geldiğinizde rahat edin biz gider kızlarda kalırız demişlertabi eve gelir gelmez kalan işlerimide yaptım ki titiz hatun dur birlikte temizlik yapalım demesin gece gece Şimdi tam belli değil ama belki Dünürü gider yada sadece bir gece kalırsa evde kalma ihtimalleride varmış ama tabi ben ne olur ne olmaz her işimi bitirdim
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 09:00 ) çok az üzüm
Öğlen; ( 13:00 ) 1 tabak patates salatası ( küçük kuşum çok canım çekti diyince onu yaptım banada uygun diye )
Akşam; ( 17:45 ) 1 tabak mercimek çorbası, az çoban salata
Eve geldiğimde saat 18:00 gibide kalan patates salatasını kaldırırken 2 kaşık daha yedimkaçamak sayılmıyor ama yinede söylim istedim
Artık bu saatten sornada zaten sırf çay, kahve ve su var benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?