Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de aynen borçlarım var çok inşallah ben de bi 3 hafta sonra başlayacağım aynen benim de ramazanda çok küçültülmüştü kilo vermiştim biraz dersler yoğun diye 3 hafta dedim sence ben de ekimde başlasam yapabilir miyim?

Bugun belim baya ağrıyor ne oldu anlamadim bacagima vuruyo ağrısı ne oturabiliyorum ne yata biliyorum yorgunluktan sanırım

Ayy var ya iki gundur benim de omuzlarim ve belim koptu yaa okula laptop goturdum iki gundur ders calisicam diye ama acayip yoruldum ya valla seninki de kotuymus ya gecmis olsun biraz kas gevsetici kremle ovun falan olmazsa

Sana da cok gecmis olsun banu abla bi turlu firsat olup da yazamadim sabah alel acele okuduydum dikkat et kendine

3 haftada 4 kilo baya iyi bence banu abla :) bu arada neymis bu 90 gun diyeti ya nasil biraz anlatsana banu abla valla bana da bi yenilik lazim olabilir sahsen :) bayadir forumdan kopuk olunca pek takip edemedim ama tekrardan geldim neyse ki :)

Menumu de yazayim hemencik

Sabah
Saat 11de beyaz peynir yaninda kasar peyniri 2 dilim ince salam domates salatalik yarim paket form biskuvi hani su ince ince olan seylerden sabah gec kahvalti yapinca azcik fazla aciktim sanirim ders gec olunca gec kalktim tabi yaninda da 1 bardak sekersiz yesil cay ictim

Oglen
Saat 2de 1 mor erik ve yarim mandalina yedim okulda yemek yemeye vakit bulamadim yanimda yemegim olmasina ragmen ben de ders arasinda meyve atistirdim

Aksam
Saat 7de yarim kasa eriste corbasi 4 kasik kabak yaninda yogurt ve 2 kasik kadar makarna valla hem eriste corbasi hem makarna cok oldu ama sagolsun babam evde makarna ve pilavdan baska bisey yemedigi icin gorunce benim de canim cekti tadimlik yedim

Su 1.5 litre
Spor yok

Acikcasi spora pek vakit ayiramiyorum acayip yoruluyorum eve gelince ama bi sekilde baslamaya calisicam tekrardan

Allah korumus oynakbasim gecmis olsun

canim bi kere senin kilon o kadar fazla degil ki ne diye bu kadar ustune geliyolar anlamiyorum cok sey soylemek istiyorum aslinda ama tek soylicem 13 yillik eevliyim daha esimin agzindan bir kere bile beni begenmedigine dair bir soz duymadim

hayirli olsun canim Allah zihin acikligi versin kucuk kuzuna masallah

hosgeldin adacigim seni tekrar gormek guzel

kaptanim malesef oyle oldu nasil oldugunu bile anlamadim ama reglden dolayida olmus olabilir cuma gunu en azindan biraz arti olabilirim diye umuyorum

bu kirtasiye alisverisi bizimde belimizi buktu valla sadece onlarda degil ayakkabiydi kiyafetti derken paranin dibine vurduk resmen

gecmis olsun canim

yok kaptanim saatler secim dolayisiyla secimlerden sonra alinacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…