Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kizlar ,
akşam 1 saat yürüyüş yaptim..şuan cay iciyorum..ilk gunden mide küçültmek zor oluyor bi kac gun sonra alisirim....

Yarın sabah tartılıcam o zaman yazayım

Bugunkü menüm
11.00 hasanmış yumurta peynir
12.00 bitki cayi
17.00 haslanmis et salata
18.00 bitki cayi
1 lt su Spor yok temizlik yapıyorum hala çamaşır filan baya ugrastim yatmadan önce bel basen gobek hareketleri yaparım inşallah

***14.TAKIM 431. Etap *** BİRİNCİSİ***

nhtylz. (86.5 / 86/0.5 / %0 .58)
Rengarenknesli (75,8/ 75.3/ 0.5/ %0.66 )
Fairy Tale 123( 78 / 77/1 /%1,28)
denizmrv(83.5/ 82 / 1.5 / 1.8 % )
bengiisuu ( 75.3/75.0 /0.3 / %0.40 )
zekikadin ( 101,1 / 100,30/0,8 / % 0,79)
nice15 (64.8/ 63.1/ 1.7/% 2.62)

14.Takım Ortalaması:% 1,16

bugunki bildirimler, değerlendirme

rengarenk nesli: 78,3 tam 3kg artıdayım. bu hafta hepsini göndereceğim söz
Bengisu : 73,8 1,2 eksideyim aynen devam edecegim
nice 15 64.1 tam 1 kilo artidayim sporda yapamadım malesef bugünden itibaren toparlayacagim inşallah
Denizmrv: 81 1kg eksideyim sanırım o kadar bayram yemeğine rağmen baya guzel geçti haftamm :) aynen devam

Menum

Sabah
Saat 9 bucukta beyaz peynir yaninda 2 dilim kasar peyniri domates salatalik ve badem yaninda 1 bardak sekersiz 7 otlu cay

Oglen
Saat 12 bucukta yarim porsiyon tavuklu bazlama tost yaninda salata

Aksam
Saat 7 bucukta 1 kase eriste corbasi 3-4 kasik patlican yemegi yaninda yogurt ve salata

Su 2 litre
Spor 45 dk kadar yurudum

Menun güzel olmuş

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bugün kaçınılmaz olan kırtasiye alışverişini yaptık akşam üzere
Çok şükür büyük kızınki fazla birşey tutmadı ama maşallah küçük kızın listesindekiler ( ki biz biraz daha uygun olan markaları aldık Öğretmen sorarsada daha evvel almıştık diyeceğim ) baya bir bütçeyi sarstı
Kasada resmen gözlerim yerinden pörtledi ulen hesapta Anaokuluna kayıtta sabahcılardan bağış istemediler ( öğlencilerin hepsinden 350 lira bağış istenmiş ) ama maşallah verdikleri listedekiler 300 lira tuttu
Ki dediğim gibi istedikleri markalar yerine daha uygun olanları aldığımız halde bu kadar tuttu

Eşim nasıl söylendi hadi biz bir şekilde alırız ( ki benim bile içime oturdu ) ama durumu olmayanlar ne yapsın üstelik söylediklerini alsaydık kesin bir 100 lira en az daha fazla tutardı

Allahtan Öğretmen eğer evde daha evvel alınmış ama kullanılmamış varsa onlarıda getirebilirsiniz demişti

Geldiğimizden beri bütün ıncık cıncık herşeyi etiketledik ( kalemleri bile tek tek etiketledik ) şimdide büyük kızın kitaplarını kaplamak zorundayım ( 10 adet kitap )
Geçen sene yeğenlerin kitaplarınıda bana kakalamışlardı ama bu sene hiç ses etmiyorum çünkü kız kardeşim öğrensin sonuçta çocukların bütün okul hayatı boyunca banamı getirecekler kitaplarını

Bu arada bugün yediğimide paylaşayım :) gerçi tek birşey
Nişasta günümdü bugün
Sabah ( 07:00 ) 1 adet elma yedim
Öğlen ( 12:00 ) 1 tabak mercimek çorbası
Akşam ( 16:30 ) 1 tabak mercimek çorbası

Canim benim cok haklisin ve cok tesekkur ederim. Insan en yakin cevresinden destek anlayis vs goremeyince cok yikiliyo. Ama
Haklisin sessizce bu isi halletmek lazim :) hep beraber ins

Arkadaslar bugun hic bi spor yapmadim bide hasta olcam nasil goguslerim
Agriyo anlatamam her neyse menumu paylasiyim sizle
Sabah
2 avuc kajun
Tost yumurta yesillik
Oglen
Kendi yaptigim yagsiz ve tavuklu fasulye
Yarimmyagli yogurt
Aksam
Haslanmis levrek ve sebze

Sonrada alisveris merkezinde 2 saat falan dolandik. Ama cok gaza geldim kizlar bu is olcak ins :)

Menun guzel cnm. Masallah ilk gunden super

Bende bi ara okuyayim elimde okunacak baya kitabim var ama not aldim

tatilde pek giremedim ya bugünden itibaren marotan devam ediyo aynen
Hosgeldin tatlim. Durtmeden de gelmiyonuz heee :))))
Canim iyiyim teşekkür ediyorum kilo aldım sorma halbuki sana 62 olacağım diye söz vermiştim Üzgünüm sözünü tutamadım
Sen nasılsın canım nasıl geçti bayram
Bende tutamadim sorma :)
Merhaba kizlar ,
akşam 1 saat yürüyüş yaptim..şuan cay iciyorum..ilk gunden mide küçültmek zor oluyor bi kac gun sonra alisirim....
Midende gozunde kuculsun bakalim

Yarın sabah tartılıcam o zaman yazayım
Hadi bakalim
Menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet
Çay

Öğle
Salata
1 galeta

Sütlü kahve
Akşam
Etli sebzeli güveç

Spor 40 dk yürüyüş
Menun güzel. Sabaha zeytin peynir çiğ cerez ve sebze ekle kuzum. Salata da aksama eklense harika olurdu

Bende camasirla ugrastim. Ev yemizligi pofff yani
Tum isler biz kadinlara dusuyor sorma

Menun dengeli tatlim

Ben de istiyorum midemi küçültmek
Mide göz ne varsa kuculsun

Bende menu yazayim
Sabah 8.00 de 1 yumurta.peynir zeytin domate salatalik. Biraz findik
12.30 da yarmali yogurt corbasi 2 kasik mercimekli bulgur pilav 5 kasik etli kuru fasulye salata
18.00 de 1/4 olmamis muz. Biraz yogurt ve sarimsak yogurtlu Kabak corbasi . 1 kasik kuru fasulye. 4 zeytin
Spor 30dk yurume ve 15dk karin bacak sporum

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşum Eve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım felaket bir ağrı vardı ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öyle bugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula

Valla kaptanim pazartesi nasilsa herkes dökülür diye geldim bayramda baktim fazla kimse yok ben de ugramadim haliyle tatildeyiz diye zaten firsat da olmadi gelen gidenden neyse bu arada herkesin bayrami da mubarek olsun insallah daha nice bayramlarimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…