Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar bugun hastaneye gittik bidigin bobreklerinden film cekilecekti damar yolu.acilmasi lazimdi bizimki o kadar agladiki hemsireler acamadilar damar yolunu yaptiramadik yine bu 2. denememizdi neyse sagolsun cekecek arkadaslar kasima tekrar randevu verdiler daha ufak cocuklara cekiyoruz onada cekeriz dediler sanirim anestezi doktoruyla gorusup bayiltacaklar bu sefer yoksa imkani yok yapamiyoruz

kaptanim izin konusunda da sen bilirsin 2 hafta izne ciksam iyi olur aslinda esim evde cunku bu hafta bi turlu firsatbulup giremiyorum da en azindan o pazartesi ise baslar da bende eski duzenime donerim boylece eksi olarak donebilirim

iyi akşamlar arkadaslar dün ki menümün aynısını yedim ama kafayı yicem. sözlümle bulustuk hala kilo meselesini acıyo. o kadar moralim bozuk ki. ben nolcam böle. cok mutsuzum. bütün modum sıfır suan. burası sonucta bi yarısma. psikoloji yeri değil ama cevremdeki bu baskılar beni cok zorluyo. ve ınsanın en sevdiğikişi yapınca bunu ayrı bi acı veriyo.

kaptanım eğer bu konuları konuşmam ortamı bozcaksa hiç bahsetmeyebilirim ama yazılarıma bi bakıyorum kendimi suclu hissediyorum.

cnm en azından yürüyüş yapabilirsin. gideceğin yerlere yürüyerek git

Çok haklısın ben de bu sorunu anne,babam kardeşim herkesle yaşıyorum hem de her gün her an beni ne zaman görseler kilo konusu açılır ne kadar üzüldüğünü çok iyi anlıyorum kendimden dolayı . Bu yüzden ben de çok yoruldum yıprandım artık bu lafları hakretleri duymak istemiyorum dedim kendime güvenim de kalmadı zaten . Ama düzeltebiliriz bu durumu bence inşallah veririz kiloları . Bunun sonu yok ben anladım

sana sözlümün mesajlarını göndersem de bi görsen...
ahcanim benim ne diyim bilemedim bunlar ozel konular iki kisinin arasinda halledilmesi gereken 3. kisilerin karismamasi gereken seyler aslinda sotlemek istedigim cok sey var ama iliskiye olan saygimdan susucam sen moralin bozuk oldugunda da iyi oldugunda da anlatabilirsin burda biz dinleriz ve seni motive etmeye calisiriz lutfen seni iyi ve mutlu hissettiren seylr yap ve oyle kisilerle gorusmeye cslis

Bence de

Benim bir sözlüm bile yok annem falan evde kalırsın sen anca evde oturup bana bakarsın artık diyor bana
Allah Allaahhhh ya niye oyle olsun canim benim sen zayiflarsin ve istedigin kisiyle de evlenebilirsin kaldi ki zayif oldugu halde evlenemeyen insanlarda var evlenmek sevmek kiloya bakar mi hic insan sevdigini dunyanin en guzel en yakisikli insani olarak gorur

Doğru diyosun da işte şişman olunca beğenilmiyor doğal olarak

Tamam cnm ama 35 mesaji doldur oldumu. Hadi gozun aydin

Saatleri bekle iremcim sende. Bencee

RengarenkNesli hiç sorma canım bu gidişle Mr cektircem çok ağrıyor ya sağ bacagima vuruyor ağrısı çekiyor gibi yarın bir gideyim ben..
Bengim ihmal etme ayak cekilmesi fitik belirtisi. Ben yillarca cektim ve alim dogdugunda felç gibi oldum ameliyata mecbur kaldim. Isallah gec d3gildir fizik tedavi ile halledersin ama ihmal etme

Sabah
Yumurtalı omlet
Çay

Öğle
Tavuk sote
2 kaşık pilav
Çay

Akşam
Salata
1 tane galeta
Ayran

Öncesinde 2 dilim karpuz
1 küçük salkım üzüm
Karpuz ve uzumu aksam yedinse fena en azindan sabah yada en gec oglene kadar yemelisin ikiside sekeri en yuksek meyveler iremcim dikkat
eonun disinda menun basarili gitmis

Kuzum karin bacak videolarini yapabilirsin yattigin yerden. Menu elestirine katiliyorum

kaptanim malesef oyle oldu nasil oldugunu bile anlamadim ama reglden dolayida olmus olabilir cuma gunu en azindan biraz arti olabilirim diye umuyorum

Yelizim allah sabir versin cok zor kucuk cocuklara bu islemler.
kaptanim izin konusunda da sen bilirsin 2 hafta izne ciksam iyi olur aslinda esim evde cunku bu hafta bi turlu firsatbulup giremiyorum da en azindan o pazartesi ise baslar da bende eski duzenime donerim boylece eksi olarak donebilirim
Artiyla degil eksiyle geleceksen okey. Cuma bildirim yaparsin izin yazariz o gun okey

kaptanım eğer bu konuları konuşmam ortamı bozcaksa hiç bahsetmeyebilirim ama yazılarıma bi bakıyorum kendimi suclu hissediyorum.
Hic ole sey olurmu. Burasi nazi kampimi ask9lsun biz aileyiź tabi bize anlatacaksin. Bak iremde benzer dertten muzdarip iki kiz hatta gruptaki tum kizlarin gucundesin. Ayrica nisanlin manken ariyorsa, cocuguna anne evine hanim degilde kusura bakmasin yolu acik bence. Cok acik konustum
Ayrica ozguven sorunun varmi kuzum basta sorun sende sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez bunu bilesin. Dunyanin en siskosu bile olsan dunya guzeli, basi dik basarili davranmalisin. Degilse esinde cevrende ezer acimaz bocek gibi. Hadi kendini sevmekle basla ise

Bi de ben akşam ilerleyen saatlerde acıkıyorum ayran içiyorum sorun olmaz değil mi?
Sorun yok hatta domates slatalik da yiyebilirsin ama aksam meyve yeme sakin insulinin ziplar

sana sözlümün mesajlarını göndersem de bi görsen...
Ben hic gormeyeyim ozaman dalarim direk

Benim bir sözlüm bile yok annem falan evde kalırsın sen anca evde oturup bana bakarsın artık diyor bana

Doğru diyosun da işte şişman olunca beğenilmiyor doğal olarak
Bak yukarda yazdigim gibi kendinizi sevmezseniz sizi kimse sevmez

Sizi yakin zamanda biriyle tanistirayim 90kg yaklasik ama ozguven tavan mutlu da evliligi var esi de kilcik gibi zayif ustelik ama ozguven offff offd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…