- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.141
cnm en azından yürüyüş yapabilirsin. gideceğin yerlere yürüyerek gitMenumu de yazayim hemencik
Sabah
Saat 11de beyaz peynir yaninda kasar peyniri 2 dilim ince salam domates salatalik yarim paket form biskuvi hani su ince ince olan seylerden sabah gec kahvalti yapinca azcik fazla aciktim sanirim ders gec olunca gec kalktim tabi yaninda da 1 bardak sekersiz yesil cay ictim
Oglen
Saat 2de 1 mor erik ve yarim mandalina yedim okulda yemek yemeye vakit bulamadim yanimda yemegim olmasina ragmen ben de ders arasinda meyve atistirdim
Aksam
Saat 7de yarim kasa eriste corbasi 4 kasik kabak yaninda yogurt ve 2 kasik kadar makarna valla hem eriste corbasi hem makarna cok oldu ama sagolsun babam evde makarna ve pilavdan baska bisey yemedigi icin gorunce benim de canim cekti tadimlik yedim
Su 1.5 litre
Spor yok
Acikcasi spora pek vakit ayiramiyorum acayip yoruluyorum eve gelince ama bi sekilde baslamaya calisicam tekrardan
Teşekkür ederim öğlenleri Yemekhanede değil evden kendim getirip yiyorumMenun dengeli canım :)
Ben sabah tartıldım 82.7 kiloydumkaptanim malesef oyle oldu nasil oldugunu bile anlamadim ama reglden dolayida olmus olabilir cuma gunu en azindan biraz arti olabilirim diye umuyorum
gayet güzel cnm. hatta yanında salatalıkta yiyebilirsinBi de ben akşam ilerleyen saatlerde acıkıyorum ayran içiyorum sorun olmaz değil mi?
Çok haklısın ben de bu sorunu anne,babam kardeşim herkesle yaşıyorum hem de her gün her an beni ne zaman görseler kilo konusu açılır ne kadar üzüldüğünü çok iyi anlıyorum kendimden dolayı . Bu yüzden ben de çok yoruldum yıprandım artık bu lafları hakretleri duymak istemiyorum dedim kendime güvenim de kalmadı zaten . Ama düzeltebiliriz bu durumu bence inşallah veririz kiloları . Bunun sonu yok ben anladımiyi akşamlar arkadaslar dün ki menümün aynısını yedim ama kafayı yicem. sözlümle bulustuk hala kilo meselesini acıyo. o kadar moralim bozuk ki. ben nolcam böle. cok mutsuzum. bütün modum sıfır suan. burası sonucta bi yarısma. psikoloji yeri değil ama cevremdeki bu baskılar beni cok zorluyo. ve ınsanın en sevdiğikişi yapınca bunu ayrı bi acı veriyo.
Bide senin hiç kilon yok gibi bir şey ben ne yapayım 80 e çıkTİM beng
gayet güzel cnm. hatta yanında salatalıkta yiyebilirsin
sana sözlümün mesajlarını göndersem de bi görsen...Bide senin hiç kilon yok gibi bir şey ben ne yapayım 80 e çıkTİM ben
Benim bir sözlüm bile yok annem falan evde kalırsın sen anca evde oturup bana bakarsın artık diyor banasana sözlümün mesajlarını göndersem de bi görsen...
ahcanim benim ne diyim bilemedim bunlar ozel konular iki kisinin arasinda halledilmesi gereken 3. kisilerin karismamasi gereken seyler aslinda sotlemek istedigim cok sey var ama iliskiye olan saygimdan susucam sen moralin bozuk oldugunda da iyi oldugunda da anlatabilirsin burda biz dinleriz ve seni motive etmeye calisiriz lutfen seni iyi ve mutlu hissettiren seylr yap ve oyle kisilerle gorusmeye cslissana sözlümün mesajlarını göndersem de bi görsen...
Bence deahcanim benim ne diyim bilemedim bunlar ozel konular iki kisinin arasinda halledilmesi gereken 3. kisilerin karismamasi gereken seyler aslinda sotlemek istedigim cok sey var ama iliskiye olan saygimdan susucam sen moralin bozuk oldugunda da iyi oldugunda da anlatabilirsin burda biz dinleriz ve seni motive etmeye calisiriz lutfen seni iyi ve mutlu hissettiren seylr yap ve oyle kisilerle gorusmeye cslis
Allah Allaahhhh ya niye oyle olsun canim benim sen zayiflarsin ve istedigin kisiyle de evlenebilirsin kaldi ki zayif oldugu halde evlenemeyen insanlarda var evlenmek sevmek kiloya bakar mi hic insan sevdigini dunyanin en guzel en yakisikli insani olarak gorurBenim bir sözlüm bile yok annem falan evde kalırsın sen anca evde oturup bana bakarsın artık diyor bana
Doğru diyosun da işte şişman olunca beğenilmiyor doğal olarakAllah Allaahhhh ya niye oyle olsun canim benim sen zayiflarsin ve istedigin kisiyle de evlenebilirsin kaldi ki zayif oldugu halde evlenemeyen insanlarda var evlenmek sevmek kiloya bakar mi hic insan sevdigini dunyanin en guzel en yakisikli insani olarak gorur
begenmeyen ogluna almasin canim o zaman sen zaten once vegenilmek icin degil sagligin icin zayiflamalisin sadece sen degil hepimizDoğru diyosun da işte şişman olunca beğenilmiyor doğal olarak
Haklısın evetbegenmeyen ogluna almasin canim o zaman sen zaten once vegenilmek icin degil sagligin icin zayiflamalisin sadece sen degil hepimiz
Tamam cnm ama 35 mesaji doldur oldumu. Hadi gozun aydinHanimlarrrrr anca gelebildim..Hollandadan kizenim gelicekmis yarin sabahtan banada dün haber verdi bugun pek telasliydim..bende kalicak sanirim butun hafta cok severim kendisini ama zamanlama kotu oldu neyseki artik bebegim var elim kolum baglida sabah cikip sabaha karsi dönemeyiz eve
ama biraz aksatabilirim kizmayin bana olurmu yine hergun ugramaya calisicam
Saatleri bekle iremcim sende. BenceeBen de aynen borçlarım var çok inşallah ben de bi 3 hafta sonra başlayacağım aynen benim de ramazanda çok küçültülmüştü kilo vermiştim biraz dersler yoğun diye 3 hafta dedim sence ben de ekimde başlasam yapabilir miyim?
Bengim ihmal etme ayak cekilmesi fitik belirtisi. Ben yillarca cektim ve alim dogdugunda felç gibi oldum ameliyata mecbur kaldim. Isallah gec d3gildir fizik tedavi ile halledersin ama ihmal etmeRengarenkNesli hiç sorma canım bu gidişle Mr cektircem çok ağrıyor ya sağ bacagima vuruyor ağrısı çekiyor gibi yarın bir gideyim ben..
Karpuz ve uzumu aksam yedinse fena en azindan sabah yada en gec oglene kadar yemelisin ikiside sekeri en yuksek meyveler iremcim dikkatSabah
Yumurtalı omlet
Çay
Öğle
Tavuk sote
2 kaşık pilav
Çay
Akşam
Salata
1 tane galeta
Ayran
Öncesinde 2 dilim karpuz
1 küçük salkım üzüm
Kuzum karin bacak videolarini yapabilirsin yattigin yerden. Menu elestirine katiliyorumMenumu de yazayim hemencik
Sabah
Saat 11de beyaz peynir yaninda kasar peyniri 2 dilim ince salam domates salatalik yarim paket form biskuvi hani su ince ince olan seylerden sabah gec kahvalti yapinca azcik fazla aciktim sanirim ders gec olunca gec kalktim tabi yaninda da 1 bardak sekersiz yesil cay ictim
Oglen
Saat 2de 1 mor erik ve yarim mandalina yedim okulda yemek yemeye vakit bulamadim yanimda yemegim olmasina ragmen ben de ders arasinda meyve atistirdim
Aksam
Saat 7de yarim kasa eriste corbasi 4 kasik kabak yaninda yogurt ve 2 kasik kadar makarna valla hem eriste corbasi hem makarna cok oldu ama sagolsun babam evde makarna ve pilavdan baska bisey yemedigi icin gorunce benim de canim cekti tadimlik yedim
Su 1.5 litre
Spor yok
Acikcasi spora pek vakit ayiramiyorum acayip yoruluyorum eve gelince ama bi sekilde baslamaya calisicam tekrardan
kaptanim malesef oyle oldu nasil oldugunu bile anlamadim ama reglden dolayida olmus olabilir cuma gunu en azindan biraz arti olabilirim diye umuyorum
Yelizim allah sabir versin cok zor kucuk cocuklara bu islemler.kizlar bugun hastaneye gittik bidigin bobreklerinden film cekilecekti damar yolu.acilmasi lazimdi bizimki o kadar agladiki hemsireler acamadilar damar yolunu yaptiramadik yine bu 2. denememizdi neyse sagolsun cekecek arkadaslar kasima tekrar randevu verdiler daha ufak cocuklara cekiyoruz onada cekeriz dediler sanirim anestezi doktoruyla gorusup bayiltacaklar bu sefer yoksa imkani yok yapamiyoruz
Artiyla degil eksiyle geleceksen okey. Cuma bildirim yaparsin izin yazariz o gun okeykaptanim izin konusunda da sen bilirsin 2 hafta izne ciksam iyi olur aslinda esim evde cunku bu hafta bi turlu firsatbulup giremiyorum da en azindan o pazartesi ise baslar da bende eski duzenime donerim boylece eksi olarak donebilirim
iyi akşamlar arkadaslar dün ki menümün aynısını yedim ama kafayı yicem. sözlümle bulustuk hala kilo meselesini acıyo. o kadar moralim bozuk ki. ben nolcam böle. cok mutsuzum. bütün modum sıfır suan. burası sonucta bi yarısma. psikoloji yeri değil ama cevremdeki bu baskılar beni cok zorluyo. ve ınsanın en sevdiğikişi yapınca bunu ayrı bi acı veriyo.
Hic ole sey olurmu. Burasi nazi kampimi ask9lsun biz aileyiź tabi bize anlatacaksin. Bak iremde benzer dertten muzdarip iki kiz hatta gruptaki tum kizlarin gucundesin. Ayrica nisanlin manken ariyorsa, cocuguna anne evine hanim degilde kusura bakmasin yolu acik bence. Cok acik konustumkaptanım eğer bu konuları konuşmam ortamı bozcaksa hiç bahsetmeyebilirim ama yazılarıma bi bakıyorum kendimi suclu hissediyorum.
Sorun yok hatta domates slatalik da yiyebilirsin ama aksam meyve yeme sakin insulinin ziplarBi de ben akşam ilerleyen saatlerde acıkıyorum ayran içiyorum sorun olmaz değil mi?
Ben hic gormeyeyim ozaman dalarim direksana sözlümün mesajlarını göndersem de bi görsen...
Benim bir sözlüm bile yok annem falan evde kalırsın sen anca evde oturup bana bakarsın artık diyor bana
Bak yukarda yazdigim gibi kendinizi sevmezseniz sizi kimse sevmezDoğru diyosun da işte şişman olunca beğenilmiyor doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?