Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 431. Etap *** BİRİNCİSİ***

nhtylz. (86.5 / 86/0.5 / %0 .58)
Rengarenknesli (75,8/ 75.3/ 0.5/ %0.66 )
Fairy Tale 123( 78 / 77/1 /%1,28)
denizmrv(83.5/ 82 / 1.5 / 1.8 % )
bengiisuu ( 75.3/75.0 /0.3 / %0.40 )
zekikadin ( 101,1 / 100,30/0,8 / % 0,79)
nice15 (64.8/ 63.1/ 1.7/% 2.62)

14.Takım Ortalaması:% 1,16

bugunki bildirimler, değerlendirme

rengarenk nesli: 78,3 tam 3kg artıdayım. bu hafta hepsini göndereceğim söz
Bengisu : 73,8 1,2 eksideyim aynen devam edecegim
nice 15 64.1 tam 1 kilo artidayim sporda yapamadım malesef bugünden itibaren toparlayacagim inşallah
Denizmrv: 81 1kg eksideyim sanırım o kadar bayram yemeğine rağmen baya guzel geçti haftamm :) aynen devam
moon: 78,4
yeliz: 89

menun başarılı cnm

günaydın millet. sağlıklı yaşamlı bol günler :) maalesef yürüyüşegidemiyorum hava yağmurlu bide dun spor yapmadıgım halde butun vucudumağrıyo. nedendir bilmem havalardan sanırım
havalar fena kuzum ondandır. hele cam açık yatınca açıkta kalan yerler yelden ağrıyor
regldede olur ağrı
geçmiş olsun banum. ee nasıl gidiyor 90 gün diyeti. sana baya yaradı haftada 2kg verdiğin oldu dimi. önerirmisin gözüm almıyor yeni bişi ama

hay maşallah yenimi bayramlıyorsun

Aman napiyim işte anca

Geçmiş olsun canım ..Banucum bu 90 gün diyetiyle kaç kilo verdin acaba toplamda

Merhaba kızlar ,

sabah koşturması daha yeni bitti ev sil süpür toz al kızımı yıkadım yemek hazırlığı derken anca gelebildim ))

sabah
1 yumurta
biraz peynir
4 adet zeytin
2,5 adet kızarmış form ekmek

öğle
yemek yetiştiremedim bu yüzden bir dilim peynirli sandiviç

akşam
sebze yemeği
yoğurt

bol su akşam yürüyüşe çıkarım eşimle

Aman dikkat et banucum çok geçmiş olsun , ben ayak burkulmasını neredeyse 6 ay gibi yaşadım çok pis bişey biraz yürüsen ayakta kalsan hemen şişiyor en son memlekette dr gittim ödem oluşmuş dedi bir haftalık tedavi ile çok şükür iyileşti .... ayağım yüzünden spor yapamıyordum sporu bırak inan yarım saat dışarda yürüsem hemen şişiyordu ağrı yapmaya başlıyordu bunun ilacı dinlenmek ...

Menun çok güzel canım ..

Ben de istiyorum midemi küçültmek
biraz zamanla oluyor ben ramazanda çok küçültmüştüm ama şimdi ooooo ne göz ne mide doyuyor ....aslında borçlarım var 6 gün regli yüzünden tutamamıştım başlayayım diyorum hem tekrar midem küçülür hemde borçlarımı tutmuş olurum bakalım ekim ayında başlamak istiyorum..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

İstanbul maşallah bugünde baya kasvetli şu anda deli gibi yağmur yağıyor ve hava basık
Sabah Annem, Babam, Kızkardeşim, Erkek kardeşimle eşi birde çocuklarla birlikte İKEAda kahvaltımızı yaptık ( tabi benim öğle yemeğim oldu )
Kahvaltı tabağındaki peynirleri küçük kızıma kakaladım Ben sadece 1/2 simit + 2 dilim domates + 3 dilim salatalık ve 3 adet zeytin yedim ( gerçi zeytin bu diyette hangi gün emin değildim ama protein olmadığı kesin )
Kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada topalayarakda olsa biraz AVMde dolandık hatta Annem kız keşke cıkmasaydık madem ayağın böyleydi dedi ama çok yüklenmeden gidince dayanılmaz ağrı olmadı şükür

Birazdanda büyük kızı arabayla okuluna bırakıp şu evde yapılan kart işinide alıp arabanın ekzozunu tamir ettireceğim Eve gelincede ayağımı uzatıp bugün yarın dinlenirim İnşallah yarına birşeyim kalmaz
Bu arada büyük kızımda okula onu bırakmak istiyorum diye surat asıyor neymiş kendi yağmurda yürümek istiyormuş dedim itiraz yok hasta olursun ilk günden sonra ben üzülüyorum Zorlada olsa kabul etti

geçmiş olsun banum. ee nasıl gidiyor 90 gün diyeti. sana baya yaradı haftada 2kg verdiğin oldu dimi. önerirmisin gözüm almıyor yeni bişi ama

Canım valla ben çok memnunum en azından her gün ne tarz yiyeceğimi belirliyor ama seçim bana kalmış oluyor diyet modunda değilim gibi heee misafirliklerde biraz sıkıntı olabilir ama inan ben artık akraba gününe bile yanımda getiririm diye baştan ilan ettim Annemlerde zaten sıkıntı olmaz çünkü kadıncağız önceden soruyor ne günün bugün diye ona göre yapıyor Allah razı olsun
Ben kesinlikle denemeye değer diyorum en azından evdekileride etkilemiyor çünkü diyet diye birşey yok ortada

Geçmiş olsun canım ..Banucum bu 90 gün diyetiyle kaç kilo verdin acaba toplamda

Canım ben başlayalı 3 hafta olacak sanırım ve 4 kg gitti ( gerçi bu hafta bayram telaşındanmıdır nedir veremedim hatta artıdaydım dün belki onun ödemide giderse dahada aşağısını görürüm ) Belki bazılarına az gelebilir ama cidden benim için büyük bir rakam heleki aylarca diyetteyken bile gram verememiş bana
Eşim bile valla ömür boyu bu kurala göre beslenebiliriz diyor özellikle karbonhidrat gününde çok daha mutlu oluyorlar 2 senedir evde tatlıyı nadiren yapan ben şimdi 4 günde bir bugün şunumu yapsak bunumu yapsak dedikçe Hee tek dikkat ettiğim karbonhidrat gününde özellikle erken yemek yemeğe çalışıyorum ne olur ne olmaz

4 kilo çok güzel canım birde benim hoşuma giden diyet kisitliligi yok gününü bekleyip yiyorsun ..ben yesem bozmuş gibi oluyorum ama senin günün olunca bozmadan devam ediyorsun..

Bugun belim baya ağrıyor ne oldu anlamadim bacagima vuruyo ağrısı ne oturabiliyorum ne yata biliyorum yorgunluktan sanırım
bi emar çektirsen. bel fıtığı olabilirmiki ayağa vuruyor deyince kendi deneyimimden aklıma geldi allah korusun

adacım menun guzel şu form ekmekleri bıraksan yerine çiğ çerez yesen diyorum, hadi oda olmadı tam tahıllı ekmek de olur

ekim 29 gibi saatlerde alınacak sen kasıma bırak bence daha rahat olur kalmış kalmış nasılsa

hım bi değerlendireyim. facede gruba bakım diyorum fırsatım olmadı incelemeye. bu hafta menuleri yazsan bizde anlasak aslında
hangi gun ne günü ne yemişsin misal olurmu banum

Hanimlarrrrr anca gelebildim..Hollandadan kizenim gelicekmis yarin sabahtan banada dün haber verdi bugun pek telasliydim..bende kalicak sanirim butun hafta cok severim kendisini ama zamanlama kotu oldu neyseki artik bebegim var elim kolum baglida sabah cikip sabaha karsi dönemeyiz eve
ama biraz aksatabilirim kizmayin bana olurmu yine hergun ugramaya calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…