Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saat 4 gibi yemiştim meyveyi

tamam kaptanim izin alayim ben ozaman ben soz eksiyle donucem
fireofcharm in olayinda da icimden gecenleri soyledin direk valla ben soylemek istememistim

Bende menu yazayim
Sabah sebze suyu biraz yagda yumurta zeytin findik
Ogle sut 1 elma 1 incir
Ikindi yogurt ve kabak corbasi
Aksam baklagilli yaprak sarma yogurt salata
Spor 30dk kardiyo olarak bahcemi capaladim :) bosa tepunmim dedim :)
arkasina 10dk karin yaptim

valla kizlar brnde kiloluyum ama ozguvenim yuksektir cok sukur hemsizin yasinizda genc hicbirsey icingec degil valla banada soyluyolar ama bi kulagimdan girip bi kulagimdan cikiyo esim biliyo cunku cok uzuldugumu o bisey demiyo sagolsun boyle durumlarda yaniniza size degnek olucak kisiler bulun

hadi ben yatiyorum gozlerim kapaniyo uykusuzluktan yarin yine erkenden kalkilacak malum okul kosturmasi hepunize iyi geceler cevrenizde hep iyi enerjisiyle sizi pozitif etkileyecek insanlar olsun insallah

cok tesekkür ederim :) <3 iyi ki varsınız

Salı günkü menum
10.00 haşlanmış yumurta peynir
12.00 bitki cayi
15.00 bir kuru pasta misafirlikte ısrar üzerine yedim
18.00 şeftali yoğurt yulaf
19.00 çikolatalı gofret
1 lt su
Spor yok
Saçma sapan bir menü oldu acil düzeltmem lazim

Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün uğramaya fırsatım olmadı hiç dışarı işlerimi hallettim birde evde yapılan kart katlama işi almıştım onunda boğuştum bütün gece Çok basit görünüyordu ama henüz elim alışmadığından biraz el oyaladı tabi ilerleyen saatlerde daha kolay gelmeye başladı
Eşim katladı ben poşetledim derken yarısından çoğunu hallettik bile

Bugün büyük kızın ilk veli toplantısı varmış valla iki gündür okadar çok okula harçama yapmak zorunda kaldım ki toplantıyı duyunca tedirgin oldum açıkcası Acaba toplantıda para isterlermi diye korkuyorum Neyse artık acıkcada söylerim olmadı sonuçta cidden bu sene baya bir parçalandık okullara

Bu arada dün karbonhidrat günümdü ve ailemle dışarda kahvaltı edilecek diye bende 1/2 simit, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık ve 3 zeytin yedim ( zeytin konusunda kararsızdım ama sakıncası yoktur inşallah )
Bİrazdanda meyve günümün acılışını yapacağım eşim sağ olsun çok seviyorum diye incirde almış ama tabi onu sadece bir öğünde yerim ki malum şekeri fazla olan bir meyve

90 gün diyeti nasıl ki merak ettim

Canım nette yazarsan çıkar hatta KKdada var yapanların paylaşım yaptığı sayfa Oda yetmez dersen FAcede 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz grubuna gel ( ben kurdum ) Kafana takılan herşeyi sorabilirsin oradada hem menü seçenekleri de var gün gün ayrılmış

hım bi değerlendireyim. facede gruba bakım diyorum fırsatım olmadı incelemeye. bu hafta menuleri yazsan bizde anlasak aslında
hangi gun ne günü ne yemişsin misal olurmu banum

Tabiki seve seve yazarım canım ne demek ki dünkünü yazdım bile
Bu arada diyetin asıl listesinde öğlen ne yiyorsan aynısının yarısı kadar akşamda yenilecek diyor ama ben baştan beri öyle yapmıyorum tek tip olmasın diye Atıyorum Protein gününde öğlen melemen yapıyorsam akşamlık köfte salata yediğim oldu yani verdiğim kilo belki tam uysaydım daha da iyi olurdu hatta yarın tekrar protein günü ve 4 gün tam listeye uyarak ( yani öğlen akşam aynı yiyerek ) denesem acaba dahamı fazla gider diye denemek istiyorum

3 haftada 4 kilo baya iyi bence banu abla :) bu arada neymis bu 90 gun diyeti ya nasil biraz anlatsana banu abla valla bana da bi yenilik lazim olabilir sahsen :) bayadir forumdan kopuk olunca pek takip edemedim ama tekrardan geldim neyse ki :)

Canım besinleri gruplarına göre ayırarak yemek esas bu diyette yani protein gününde karbonhidrat olmayacak 4 farklı gün aynı sırayla dönülüyor ( protein, nişasta, karbonhidrat ve meyve günü ) Tek sabit olan kural sabahları kahvaltı yerine 1 porsiyon meyve tüketiliyor ve inan sabah sabah çok iyi geliyor

Canım Neslihana kesinlikle katılıyorum Desene Allah korusun ama bir rahatsızlıktan yada depresyondan benim kadar kilo almış biriyle birlikte olsaymış adam kesin ilk gemiyi terk eden fareye dönerdi
Ben evlendiğimde 52 kgdum hamilelikti depresyondu resmen kendimden geçmiş ve artık hayattan vazgeçmiştim 124.5 kgluk rekorum malum zaten Yeni evliyken eşim çok zayıfsın diye beni yerdi ama Allah razı olsun bir kez olsun bana karşı Aşkım ya çok kilolusun görüntünden dolayı ver demedi Aksine ben ne zaman ağlasam ( 3 günde bir en geç ağlama krizlerim olurdu birşey üzerime olmuyor ben böyle çok çirkinim yok kesin bu şekilde öleceğim diye ) eşim aksine saçmalama Yavru sen her halinle güzelsin ve ne olursa olsun sen bunu başarabilirsin, üstelik ben seni yüreğinin güzelliği için sevdim sakın bir daha öyle düşünme diye birde fırça atardı Hep diyorum o kötü dönemimde eşimin ve buradaki kızlarında desteği sayesinde ben toparladım kendimi ve inan şu anda belki bir çok 50li rakamlardaki hatunlardan çok daha yüksek bir özgüvene sahibim Hani bazen şakasına diyorum Banu Alkan özgüveni var bende diye çok şükür 2li rakamları ucundanda olsa gördüm ve inanıyorum devamıda patır patır gelecek ama bunu eşiminde hep bana dediği gibi sadece ve sadece sağlığımız için yapmak zorundayız biz kendimizi hangi kiloda sağlıklı hissediyorsak bizim için ideal olan kilo odur bana göre herkes 36 beden olmak zorunda değil ben sağlıklı yaşıyorsam 40 hatta 42 bedenle bile mutlu olabilirim

Bİrde lütfen hayatında dolu dolu olan insanlara yer ver sadece görsellik açısından bile seni kırmayı göze alan biri evlendikten sonra seni ne kadar mutlu edebilir Belki çok sert bir düşünce ama hep diyorum yarın ömrünün sonuna kadar ağlayacağına şimdi bir kaç ay ağlamak daha iyidir diye ( kendi kızlarıma da hep aynı şeyi söylüyorum çünkü cidden kolay kolay çekilemeyecek şeyler yaşadım ve hep diyorum eşimin bana sevgisi olmasaydı asla üstesinden gelemez dağılırdık o yüzden eşime bile eğer ileride kızlarımın karşısındaki insanlardan daha nişanlıyken bir hata görürsem anında güzellikle müdahale ederim baktım düzelmiyor daha sert davranır gerekirse kızımı o insandan uzak tutarım ömür boyu ağlayacağına bir kere ağlasın çünkü hiç kimse için hayatını zindan ettiğine deymez

Doğru diyosun da işte şişman olunca beğenilmiyor doğal olarak

Sırf görselliğe önem veren sığ insanlar zaten uzak dursun canım Seni seven beğenen yüreğin için beğensin Hem ne demişler Malına güvenme bir kıvılcım yeter, Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter ( öyle birşeydi sanırım ama anladın sen onu )

Gunaydin citirlarrr

Bugun guya ayran detoksu yapacaktim. Dun bi ton is yaptim bahcemde biberleri kokledim kurumuslar artik sonra hizimi almadim hadi spor bosa gitmesin dedim capaladim bide geldim evi komple sulu makineyle supurup arkasina sildim mi pestilim cikmis sabah kollarim agriyo diyom ne olaki sonra dedim çapa yaptin ya kizim . Neyse babama kalmadi oda gubre vercek ispanak tere maydonaz filan tohum atacak

çok haklısın banum. bende özgüven tavandır. hatta hep derim isteyip başaramıcam iş yok diye. çok şükür kafama koyduğumu kendim için yaparım. iş yerinde, çocuklarıma annelikte, kocama eş olarak kendimi asla kötü hisstemem.

valla okul toplantısı benide korkutuyor bakalım geçen sene 250şer tl toplanmıştı. bu yıl ne dicekler.

Saat 4 gibi yemiştim meyveyi
okey iremcim. meyveyi heleki şekeri yüksek üzüm,incir,karpuz, kavun gibileri saat öğle 12 den sonrata bırakma bitanem

tamam kaptanim izin alayim ben ozaman ben soz eksiyle donucem
fireofcharm in olayinda da icimden gecenleri soyledin direk valla ben soylemek istememistim

vallahi ben de her halimle güzelim, buda ruhuma ve etrafıma geçiyor sanırım. mutsuz olduğum anlar çok azdır. biraz polyanayımdır

RengarenkNesli cok tesekkür ederim kaptanım :) hep beraber inş basarıcaz. zayıflayıp onu begenmicem bakalım napcak
tabiki o sanki 4/4 lükmü yani. bu konuyu açmasına asla izin verme burnun havada olsun ben bu halimlede güzelim işine gelirse de. manken değil ana olacağım de

100 mekik bugun çekilecek

gunaydin canlar
sabahtan kizlari okula gonderdim esimin isi vardi oraya gitti bende corba icin kemik kaynattim bidiga elma hasladim irmikle mama yapicam evi supurdum sildim cok sukur islerimi hallettim
sizler nasilsiniz kaptanim ben izinden ne zaman donucem bu cumadan sonra 2 cuma mi gecicek

Yeliz abla hep okuyorum da hic soramadim kizinin ciddi bi hastaligi mi var ya?

Biz henuz tanisamadik sanirim ben foruma cok sık giremedigim icin ama şunu soyleyim tabi ki burda her seyimizi paylasicaz ya ne demek elimizden geldigince birbirimize destek olucaz psikolojik destek de vericez birbirimize :) benim de eski sevgilim bana aynisini yapti yani yeni ayrildik zaten 1 hafta kadar once ve ben bu saglikli beslenme olsun spor olsun bu konulari onunla konusuyodum hep o da bana destek olmak icin sporunu yaptin mi yemegini yedin mi falan diyodu mesela sonra bi gun fazla kaçırinca aa ayip yaptigin niye o kadar yedin falan gibi bi lafi olmustu ben de tavrimi koyunca bi daha konusunu acmamisti acikcasi ve senin kilon da oyle cok degil hani hadi ben 80lerdeyim de sen 50lerdesin ya oyle abartilacak bi kilon yok ki olsun olsun en fazla 5-6 kilo fazlan vardır yani niye bu kadar abartmis sozlun anlayamadim ya uzuldum acikcasi ama bence umursama kim ne derse desin yani ben hic takmiyorum artik surda tatilden beri 6 kilo kadar verdim okula geldim kimse bi kilo vermissin falan demedi (gerci tatilde aldigim kilolari geri verdigimden de olabilir emin degilim sanirim fark cok belli olmuyo su an icin) ben bu duruma biraz uzuldum sonra dedim amaaan sanki millet icin mi kilo veriyorum kendi sağlığım ve mutlulugum icin veriyorum dedim :) tabi senin sozlun hani daha ozel ve onemli birisi ama diyecegim bu yani sen o öyle laflar soyledikce daha cok hirs yap kilolarimi vereyim de gor sen de iste ne biliyim hani onun negatif yorumlarini kendin icin pozitif hale getir moral bozma :) umarim her sey yoluna girer en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…