- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.161
Ha soyle yelizim biz saglikli yasiyoruz sloganimiz bubegenmeyen ogluna almasin canim o zaman sen zaten once vegenilmek icin degil sagligin icin zayiflamalisin sadece sen degil hepimiz
Saat 4 gibi yemiştim meyveyiTamam cnm ama 35 mesaji doldur oldumu. Hadi gozun aydin
Saatleri bekle iremcim sende. Bencee
Bengim ihmal etme ayak cekilmesi fitik belirtisi. Ben yillarca cektim ve alim dogdugunda felç gibi oldum ameliyata mecbur kaldim. Isallah gec d3gildir fizik tedavi ile halledersin ama ihmal etme
Karpuz ve uzumu aksam yedinse fena en azindan sabah yada en gec oglene kadar yemelisin ikiside sekeri en yuksek meyveler iremcim dikkat
eonun disinda menun basarili gitmis
Kuzum karin bacak videolarini yapabilirsin yattigin yerden. Menu elestirine katiliyorum
Yelizim allah sabir versin cok zor kucuk cocuklara bu islemler.
Artiyla degil eksiyle geleceksen okey. Cuma bildirim yaparsin izin yazariz o gun okey
Hic ole sey olurmu. Burasi nazi kampimi ask9lsun biz aileyiź tabi bize anlatacaksin. Bak iremde benzer dertten muzdarip iki kiz hatta gruptaki tum kizlarin gucundesin. Ayrica nisanlin manken ariyorsa, cocuguna anne evine hanim degilde kusura bakmasin yolu acik bence. Cok acik konustum
Ayrica ozguven sorunun varmi kuzum basta sorun sende sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez bunu bilesin. Dunyanin en siskosu bile olsan dunya guzeli, basi dik basarili davranmalisin. Degilse esinde cevrende ezer acimaz bocek gibi. Hadi kendini sevmekle basla ise
Sorun yok hatta domates slatalik da yiyebilirsin ama aksam meyve yeme sakin insulinin ziplar
Ben hic gormeyeyim ozaman dalarim direk
Bak yukarda yazdigim gibi kendinizi sevmezseniz sizi kimse sevmez
Sizi yakin zamanda biriyle tanistirayim 90kg yaklasik ama ozguven tavan mutlu da evliligi var esi de kilcik gibi zayif ustelik ama ozguven offff offd
tamam kaptanim izin alayim ben ozaman ben soz eksiyle donucemTamam cnm ama 35 mesaji doldur oldumu. Hadi gozun aydin
Saatleri bekle iremcim sende. Bencee
Bengim ihmal etme ayak cekilmesi fitik belirtisi. Ben yillarca cektim ve alim dogdugunda felç gibi oldum ameliyata mecbur kaldim. Isallah gec d3gildir fizik tedavi ile halledersin ama ihmal etme
Karpuz ve uzumu aksam yedinse fena en azindan sabah yada en gec oglene kadar yemelisin ikiside sekeri en yuksek meyveler iremcim dikkat
eonun disinda menun basarili gitmis
Kuzum karin bacak videolarini yapabilirsin yattigin yerden. Menu elestirine katiliyorum
Yelizim allah sabir versin cok zor kucuk cocuklara bu islemler.
Artiyla degil eksiyle geleceksen okey. Cuma bildirim yaparsin izin yazariz o gun okey
Hic ole sey olurmu. Burasi nazi kampimi ask9lsun biz aileyiź tabi bize anlatacaksin. Bak iremde benzer dertten muzdarip iki kiz hatta gruptaki tum kizlarin gucundesin. Ayrica nisanlin manken ariyorsa, cocuguna anne evine hanim degilde kusura bakmasin yolu acik bence. Cok acik konustum
Ayrica ozguven sorunun varmi kuzum basta sorun sende sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez bunu bilesin. Dunyanin en siskosu bile olsan dunya guzeli, basi dik basarili davranmalisin. Degilse esinde cevrende ezer acimaz bocek gibi. Hadi kendini sevmekle basla ise
Sorun yok hatta domates slatalik da yiyebilirsin ama aksam meyve yeme sakin insulinin ziplar
Ben hic gormeyeyim ozaman dalarim direk
Bak yukarda yazdigim gibi kendinizi sevmezseniz sizi kimse sevmez
Sizi yakin zamanda biriyle tanistirayim 90kg yaklasik ama ozguven tavan mutlu da evliligi var esi de kilcik gibi zayif ustelik ama ozguven offff offd
cok tesekkür ederim :) <3 iyi ki varsınızahcanim benim ne diyim bilemedim bunlar ozel konular iki kisinin arasinda halledilmesi gereken 3. kisilerin karismamasi gereken seyler aslinda sotlemek istedigim cok sey var ama iliskiye olan saygimdan susucam sen moralin bozuk oldugunda da iyi oldugunda da anlatabilirsin burda biz dinleriz ve seni motive etmeye calisiriz lutfen seni iyi ve mutlu hissettiren seylr yap ve oyle kisilerle gorusmeye cslis
90 gün diyeti nasıl ki merak ettim
hım bi değerlendireyim. facede gruba bakım diyorum fırsatım olmadı incelemeye. bu hafta menuleri yazsan bizde anlasak aslında
hangi gun ne günü ne yemişsin misal olurmu banum
3 haftada 4 kilo baya iyi bence banu abla :) bu arada neymis bu 90 gun diyeti ya nasil biraz anlatsana banu abla valla bana da bi yenilik lazim olabilir sahsen :) bayadir forumdan kopuk olunca pek takip edemedim ama tekrardan geldim neyse ki :)
iyi akşamlar arkadaslar dün ki menümün aynısını yedim ama kafayı yicem. sözlümle bulustuk hala kilo meselesini acıyo. o kadar moralim bozuk ki. ben nolcam böle. cok mutsuzum. bütün modum sıfır suan. burası sonucta bi yarısma. psikoloji yeri değil ama cevremdeki bu baskılar beni cok zorluyo. ve ınsanın en sevdiğikişi yapınca bunu ayrı bi acı veriyo.
Doğru diyosun da işte şişman olunca beğenilmiyor doğal olarak
çok haklısın banum. bende özgüven tavandır. hatta hep derim isteyip başaramıcam iş yok diye. çok şükür kafama koyduğumu kendim için yaparım. iş yerinde, çocuklarıma annelikte, kocama eş olarak kendimi asla kötü hisstemem.Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün uğramaya fırsatım olmadı hiçdışarı işlerimi hallettim birde evde yapılan kart katlama işi almıştım onunda boğuştum bütün gece Çok basit görünüyordu ama henüz elim alışmadığından biraz el oyaladı tabi ilerleyen saatlerde daha kolay gelmeye başladı
Eşim katladı ben poşetledim derken yarısından çoğunu hallettik bile
Bugün büyük kızın ilk veli toplantısı varmışvalla iki gündür okadar çok okula harçama yapmak zorunda kaldım ki toplantıyı duyunca tedirgin oldum açıkcası Acaba toplantıda para isterlermi diye korkuyorum Neyse artık acıkcada söylerim olmadı sonuçta cidden bu sene baya bir parçalandık okullara
Bu arada dün karbonhidrat günümdü ve ailemle dışarda kahvaltı edilecek diye bende 1/2 simit, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık ve 3 zeytin yedim ( zeytin konusunda kararsızdım ama sakıncası yoktur inşallah)
Bİrazdanda meyve günümün acılışını yapacağımeşim sağ olsun çok seviyorum diye incirde almış ama tabi onu sadece bir öğünde yerim ki malum şekeri fazla olan bir meyve
Canım nette yazarsan çıkar hatta KKdada var yapanların paylaşım yaptığı sayfaOda yetmez dersen FAcede 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz grubuna gel ( ben kurdum ) Kafana takılan herşeyi sorabilirsin oradada hem menü seçenekleri de var gün gün ayrılmış
Tabiki seve seve yazarım canım ne demekki dünkünü yazdım bile
Bu arada diyetin asıl listesinde öğlen ne yiyorsan aynısının yarısı kadar akşamda yenilecek diyor ama ben baştan beri öyle yapmıyorum tek tip olmasın diyeAtıyorum Protein gününde öğlen melemen yapıyorsam akşamlık köfte salata yediğim oldu yani verdiğim kilo belki tam uysaydım daha da iyi olurdu hatta yarın tekrar protein günü ve 4 gün tam listeye uyarak ( yani öğlen akşam aynı yiyerek ) denesem acaba dahamı fazla gider diye denemek istiyorum
Canım besinleri gruplarına göre ayırarak yemek esas bu diyetteyani protein gününde karbonhidrat olmayacak 4 farklı gün aynı sırayla dönülüyor ( protein, nişasta, karbonhidrat ve meyve günü ) Tek sabit olan kural sabahları kahvaltı yerine 1 porsiyon meyve tüketiliyor ve inan sabah sabah çok iyi geliyor
Canım Neslihana kesinlikle katılıyorumDesene Allah korusun ama bir rahatsızlıktan yada depresyondan benim kadar kilo almış biriyle birlikte olsaymış adam kesin ilk gemiyi terk eden fareye dönerdi
Ben evlendiğimde 52 kgdumhamilelikti depresyondu resmen kendimden geçmiş ve artık hayattan vazgeçmiştim 124.5 kgluk rekorum malum zaten Yeni evliyken eşim çok zayıfsın diye beni yerdi ama Allah razı olsun bir kez olsun bana karşı Aşkım ya çok kilolusun görüntünden dolayı ver demedi Aksine ben ne zaman ağlasam ( 3 günde bir en geç ağlama krizlerim olurdu birşey üzerime olmuyor ben böyle çok çirkinim yok kesin bu şekilde öleceğim diye ) eşim aksine saçmalama Yavru sen her halinle güzelsin ve ne olursa olsun sen bunu başarabilirsin, üstelik ben seni yüreğinin güzelliği için sevdim sakın bir daha öyle düşünme diye birde fırça atardı Hep diyorum o kötü dönemimde eşimin ve buradaki kızlarında desteği sayesinde ben toparladım kendimi ve inan şu anda belki bir çok 50li rakamlardaki hatunlardan çok daha yüksek bir özgüvene sahibim Hani bazen şakasına diyorum Banu Alkan özgüveni var bende diye çok şükür 2li rakamları ucundanda olsa gördüm ve inanıyorum devamıda patır patır gelecek ama bunu eşiminde hep bana dediği gibi sadece ve sadece sağlığımız için yapmak zorundayız biz kendimizi hangi kiloda sağlıklı hissediyorsak bizim için ideal olan kilo odur bana göre herkes 36 beden olmak zorunda değil ben sağlıklı yaşıyorsam 40 hatta 42 bedenle bile mutlu olabilirim
Bİrde lütfen hayatında dolu dolu olan insanlara yer versadece görsellik açısından bile seni kırmayı göze alan biri evlendikten sonra seni ne kadar mutlu edebilir Belki çok sert bir düşünce ama hep diyorum yarın ömrünün sonuna kadar ağlayacağına şimdi bir kaç ay ağlamak daha iyidir diye ( kendi kızlarıma da hep aynı şeyi söylüyorum çünkü cidden kolay kolay çekilemeyecek şeyler yaşadım ve hep diyorum eşimin bana sevgisi olmasaydı asla üstesinden gelemez dağılırdık o yüzden eşime bile eğer ileride kızlarımın karşısındaki insanlardan daha nişanlıyken bir hata görürsem anında güzellikle müdahale ederim baktım düzelmiyor daha sert davranır gerekirse kızımı o insandan uzak tutarım ömür boyu ağlayacağına bir kere ağlasın çünkü hiç kimse için hayatını zindan ettiğine deymez
Sırf görselliğe önem veren sığ insanlar zaten uzak dursun canımSeni seven beğenen yüreğin için beğensin Hem ne demişler Malına güvenme bir kıvılcım yeter, Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter ( öyle birşeydi sanırım ama anladın sen onu )
okey iremcim. meyveyi heleki şekeri yüksek üzüm,incir,karpuz, kavun gibileri saat öğle 12 den sonrata bırakma bitanemSaat 4 gibi yemiştim meyveyi
tamam kaptanim izin alayim ben ozaman ben soz eksiyle donucem
fireofcharm in olayinda da icimden gecenleri soyledin direk valla ben soylemek istememistim
vallahi ben de her halimle güzelim, buda ruhuma ve etrafıma geçiyor sanırım. mutsuz olduğum anlar çok azdır. biraz polyanayımdırvalla kizlar brnde kiloluyum ama ozguvenim yuksektir cok sukur hemsizin yasinizda genc hicbirsey icingec degil valla banada soyluyolar ama bi kulagimdan girip bi kulagimdan cikiyo esim biliyo cunku cok uzuldugumu o bisey demiyo sagolsun boyle durumlarda yaniniza size degnek olucak kisiler bulun
RengarenkNesli cok tesekkür ederim kaptanım :) hep beraber inş basarıcaz. zayıflayıp onu begenmicem bakalım napcak
100 mekik bugun çekilecekSalı günkü menum
10.00 haşlanmış yumurta peynir
12.00 bitki cayi
15.00 bir kuru pasta misafirlikte ısrar üzerine yedim
18.00 şeftali yoğurt yulaf
19.00 çikolatalı gofret
1 lt su
Spor yok
Saçma sapan bir menü oldu acil düzeltmem lazim
kizlar bugun hastaneye gittik bidigin bobreklerinden film cekilecekti damar yolu.acilmasi lazimdi bizimki o kadar agladiki hemsireler acamadilar damar yolunu yaptiramadik yine bu 2. denememizdi neyse sagolsun cekecek arkadaslar kasima tekrar randevu verdiler daha ufak cocuklara cekiyoruz onada cekeriz dediler sanirim anestezi doktoruyla gorusup bayiltacaklar bu sefer yoksa imkani yok yapamiyoruz
canim bobrek reflusu var bebisimde yani bobreklere idrar kacagi varYeliz abla hep okuyorum da hic soramadim kizinin ciddi bi hastaligi mi var ya?
iyi akşamlar arkadaslar dün ki menümün aynısını yedim ama kafayı yicem. sözlümle bulustuk hala kilo meselesini acıyo. o kadar moralim bozuk ki. ben nolcam böle. cok mutsuzum. bütün modum sıfır suan. burası sonucta bi yarısma. psikoloji yeri değil ama cevremdeki bu baskılar beni cok zorluyo. ve ınsanın en sevdiğikişi yapınca bunu ayrı bi acı veriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?