- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.181
cnm en azından yürüyüş yapabilirsin. gideceğin yerlere yürüyerek git
Çok haklısın ben de bu sorunu anne,babam kardeşim herkesle yaşıyorum hem de her gün her an beni ne zaman görseler kilo konusu açılır ne kadar üzüldüğünü çok iyi anlıyorum kendimden dolayı . Bu yüzden ben de çok yoruldum yıprandım artık bu lafları hakretleri duymak istemiyorum dedim kendime güvenim de kalmadı zaten . Ama düzeltebiliriz bu durumu bence inşallah veririz kiloları . Bunun sonu yok ben anladım
Tamam cnm ama 35 mesaji doldur oldumu. Hadi gozun aydin
Saatleri bekle iremcim sende. Bencee
Bengim ihmal etme ayak cekilmesi fitik belirtisi. Ben yillarca cektim ve alim dogdugunda felç gibi oldum ameliyata mecbur kaldim. Isallah gec d3gildir fizik tedavi ile halledersin ama ihmal etme
Karpuz ve uzumu aksam yedinse fena en azindan sabah yada en gec oglene kadar yemelisin ikiside sekeri en yuksek meyveler iremcim dikkat
eonun disinda menun basarili gitmis
Kuzum karin bacak videolarini yapabilirsin yattigin yerden. Menu elestirine katiliyorum
Yelizim allah sabir versin cok zor kucuk cocuklara bu islemler.
Artiyla degil eksiyle geleceksen okey. Cuma bildirim yaparsin izin yazariz o gun okey
Hic ole sey olurmu. Burasi nazi kampimi ask9lsun biz aileyiź tabi bize anlatacaksin. Bak iremde benzer dertten muzdarip iki kiz hatta gruptaki tum kizlarin gucundesin. Ayrica nisanlin manken ariyorsa, cocuguna anne evine hanim degilde kusura bakmasin yolu acik bence. Cok acik konustum
Ayrica ozguven sorunun varmi kuzum basta sorun sende sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez bunu bilesin. Dunyanin en siskosu bile olsan dunya guzeli, basi dik basarili davranmalisin. Degilse esinde cevrende ezer acimaz bocek gibi. Hadi kendini sevmekle basla ise
Sorun yok hatta domates slatalik da yiyebilirsin ama aksam meyve yeme sakin insulinin ziplar
Ben hic gormeyeyim ozaman dalarim direk
Bak yukarda yazdigim gibi kendinizi sevmezseniz sizi kimse sevmez
Sizi yakin zamanda biriyle tanistirayim 90kg yaklasik ama ozguven tavan mutlu da evliligi var esi de kilcik gibi zayif ustelik ama ozguven offff offd
valla kizlar brnde kiloluyum ama ozguvenim yuksektir cok sukur hemsizin yasinizda genc hicbirsey icingec degil valla banada soyluyolar ama bi kulagimdan girip bi kulagimdan cikiyo esim biliyo cunku cok uzuldugumu o bisey demiyo sagolsun boyle durumlarda yaniniza size degnek olucak kisiler bulun
canim benim yasin genc daha bosver sen o kaziklari daha iyi ya kotulerin gercek yuzunu girmus oluyorsun daha kotu seyler yasamadan bu acidan dusun bideYa acikcasi bende de ozguven eksikligi var ama sebebi sadece kilo degil yani baska şeylerde var en yakinim dedigim cok guvendigim insanlardan bile kazik yedim o yuzden ne baskalarina ne de kendime guvenebiliyorum artik malesefve saglikli beslenerek en azindan kendime olan guvenimi geri kazanabielcegimi dusunuyorum yani insallah
Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün uğramaya fırsatım olmadı hiçdışarı işlerimi hallettim birde evde yapılan kart katlama işi almıştım onunda boğuştum bütün gece Çok basit görünüyordu ama henüz elim alışmadığından biraz el oyaladı tabi ilerleyen saatlerde daha kolay gelmeye başladı
Eşim katladı ben poşetledim derken yarısından çoğunu hallettik bile
Bugün büyük kızın ilk veli toplantısı varmışvalla iki gündür okadar çok okula harçama yapmak zorunda kaldım ki toplantıyı duyunca tedirgin oldum açıkcası Acaba toplantıda para isterlermi diye korkuyorum Neyse artık acıkcada söylerim olmadı sonuçta cidden bu sene baya bir parçalandık okullara
Bu arada dün karbonhidrat günümdü ve ailemle dışarda kahvaltı edilecek diye bende 1/2 simit, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık ve 3 zeytin yedim ( zeytin konusunda kararsızdım ama sakıncası yoktur inşallah)
Bİrazdanda meyve günümün acılışını yapacağımeşim sağ olsun çok seviyorum diye incirde almış ama tabi onu sadece bir öğünde yerim ki malum şekeri fazla olan bir meyve
Canım nette yazarsan çıkar hatta KKdada var yapanların paylaşım yaptığı sayfaOda yetmez dersen FAcede 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz grubuna gel ( ben kurdum ) Kafana takılan herşeyi sorabilirsin oradada hem menü seçenekleri de var gün gün ayrılmış
Tabiki seve seve yazarım canım ne demekki dünkünü yazdım bile
Bu arada diyetin asıl listesinde öğlen ne yiyorsan aynısının yarısı kadar akşamda yenilecek diyor ama ben baştan beri öyle yapmıyorum tek tip olmasın diyeAtıyorum Protein gününde öğlen melemen yapıyorsam akşamlık köfte salata yediğim oldu yani verdiğim kilo belki tam uysaydım daha da iyi olurdu hatta yarın tekrar protein günü ve 4 gün tam listeye uyarak ( yani öğlen akşam aynı yiyerek ) denesem acaba dahamı fazla gider diye denemek istiyorum
Canım besinleri gruplarına göre ayırarak yemek esas bu diyetteyani protein gününde karbonhidrat olmayacak 4 farklı gün aynı sırayla dönülüyor ( protein, nişasta, karbonhidrat ve meyve günü ) Tek sabit olan kural sabahları kahvaltı yerine 1 porsiyon meyve tüketiliyor ve inan sabah sabah çok iyi geliyor
Canım Neslihana kesinlikle katılıyorumDesene Allah korusun ama bir rahatsızlıktan yada depresyondan benim kadar kilo almış biriyle birlikte olsaymış adam kesin ilk gemiyi terk eden fareye dönerdi
Ben evlendiğimde 52 kgdumhamilelikti depresyondu resmen kendimden geçmiş ve artık hayattan vazgeçmiştim 124.5 kgluk rekorum malum zaten Yeni evliyken eşim çok zayıfsın diye beni yerdi ama Allah razı olsun bir kez olsun bana karşı Aşkım ya çok kilolusun görüntünden dolayı ver demedi Aksine ben ne zaman ağlasam ( 3 günde bir en geç ağlama krizlerim olurdu birşey üzerime olmuyor ben böyle çok çirkinim yok kesin bu şekilde öleceğim diye ) eşim aksine saçmalama Yavru sen her halinle güzelsin ve ne olursa olsun sen bunu başarabilirsin, üstelik ben seni yüreğinin güzelliği için sevdim sakın bir daha öyle düşünme diye birde fırça atardı Hep diyorum o kötü dönemimde eşimin ve buradaki kızlarında desteği sayesinde ben toparladım kendimi ve inan şu anda belki bir çok 50li rakamlardaki hatunlardan çok daha yüksek bir özgüvene sahibim Hani bazen şakasına diyorum Banu Alkan özgüveni var bende diye çok şükür 2li rakamları ucundanda olsa gördüm ve inanıyorum devamıda patır patır gelecek ama bunu eşiminde hep bana dediği gibi sadece ve sadece sağlığımız için yapmak zorundayız biz kendimizi hangi kiloda sağlıklı hissediyorsak bizim için ideal olan kilo odur bana göre herkes 36 beden olmak zorunda değil ben sağlıklı yaşıyorsam 40 hatta 42 bedenle bile mutlu olabilirim
Bİrde lütfen hayatında dolu dolu olan insanlara yer versadece görsellik açısından bile seni kırmayı göze alan biri evlendikten sonra seni ne kadar mutlu edebilir Belki çok sert bir düşünce ama hep diyorum yarın ömrünün sonuna kadar ağlayacağına şimdi bir kaç ay ağlamak daha iyidir diye ( kendi kızlarıma da hep aynı şeyi söylüyorum çünkü cidden kolay kolay çekilemeyecek şeyler yaşadım ve hep diyorum eşimin bana sevgisi olmasaydı asla üstesinden gelemez dağılırdık o yüzden eşime bile eğer ileride kızlarımın karşısındaki insanlardan daha nişanlıyken bir hata görürsem anında güzellikle müdahale ederim baktım düzelmiyor daha sert davranır gerekirse kızımı o insandan uzak tutarım ömür boyu ağlayacağına bir kere ağlasın çünkü hiç kimse için hayatını zindan ettiğine deymez
Sırf görselliğe önem veren sığ insanlar zaten uzak dursun canımSeni seven beğenen yüreğin için beğensin Hem ne demişler Malına güvenme bir kıvılcım yeter, Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter ( öyle birşeydi sanırım ama anladın sen onu )
canim bobrek reflusu var bebisimde yani bobreklere idrar kacagi var
canim benim yasin genc daha bosver sen o kaziklari daha iyi ya kotulerin gercek yuzunu girmus oluyorsun daha kotu seyler yasamadan bu acidan dusun bide
Ya acikcasi bende de ozguven eksikligi var ama sebebi sadece kilo degil yani baska şeylerde var en yakinim dedigim cok guvendigim insanlardan bile kazik yedim o yuzden ne baskalarina ne de kendime guvenebiliyorum artik malesefve saglikli beslenerek en azindan kendime olan guvenimi geri kazanabielcegimi dusunuyorum yani insallah
yelizim. sen izinde olsanda buraladara olup 35 mesajı ve menulerini yazacaksın önce anlaşalım. eğer koparsan kilo vermek değil alırsın çünki. evet 2 cuma yoksun 3. cuma listedesin.menu tablosuda yalan oldu bu hafta onuda bi halledelim ben p.tesiden hazırlayıp paylaşayım. sonra herkes kendi eklesin akşamları.gunaydin canlar
sabahtan kizlari okula gonderdim esimin isi vardi oraya gitti bende corba icin kemik kaynattim bidiga elma hasladim irmikle mama yapicam evi supurdum sildim cok sukur islerimi hallettim
sizler nasilsiniz kaptanim ben izinden ne zaman donucem bu cumadan sonra 2 cuma mi gecicek
halledecez mezun olcaksınız dabiiAynen oyle valla ben de bi yere gezmeye gitsem bile hani annemin bi arkadasina falan gitsem bile hemen kilo konusu acilir ben de cok rahatsiz olurum ozellikle babam da surekli konusur bu konuda aman kizim az ye yok bilmem ne sanki ben yapmiyormuscasina veya onun lafiyla yapacakmisim gibi sacma sapan konusur ama artik umursamiyorum dedigim gibi sadece icimden diyorum sabret nasilsa gidicek bu kilolaar sen kendine bak baskalarini dinleme diyorum :) umarim bu yaza kadar da halledicem bu isi inaniyorum bu defa gercekten basaracagima :)
kuzum piskolojik diyete ıhtıyacnız var bende ada gibi tüm kişisel gelişim kitaplarına, manevi dini gelişim kitaplarını tercih ederim. maneviyat herşeyin başıYa acikcasi bende de ozguven eksikligi var ama sebebi sadece kilo degil yani baska şeylerde var en yakinim dedigim cok guvendigim insanlardan bile kazik yedim o yuzden ne baskalarina ne de kendime guvenebiliyorum artik malesefve saglikli beslenerek en azindan kendime olan guvenimi geri kazanabielcegimi dusunuyorum yani insallah
menu akşam toplu yazılıyor unuttunmu adammmmmGünaydınlaaarrrrr)))
gerçi güne her gün 07,30 da başlıyorum buraya gelmem uzun sürüyor
sabah
biraz peynir
5 zeytin
maydanoz
yarım domates
salatalık 1 küçük
1 dilim tam tahıllı ekmek
öğle ve akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum düşünüyorum eşime ve kızıma patates yemeği yaptım ben patates sevmiyorum zaten iyiki sevmiyorum)) sadece günlerde patates salatasını severim yerim onun dışında patates yemeklerini hiç sevmem....
muhtemel tavuk haşlarım salata ile yerim aklıma o geldi...
benim de kafam aynı kuzum. bu tarz kitapları çok severim. elimde hala mevlananın 7 sırrı surunuyo hazmederek okuyorumOkuduğum bütün kişisel kitapları ve şuan okuduğum elimden düşürmek istemediğim kitap uğur koşarın kitaplarını okuyorum mutsuzluk yada bunun gibi negatif düşünceler zihnin bize oyunu bize öyle düşündürmeye çalışıyor bizde onu uyuyoruz Allah bizleri nurundan üfleyerek yarattı nasıl değersiz olabiliriz ki değil mi ? Ayrıca birileri size kazık attığında üzülmeyin bende hayatımda çook kazık yedim hep içimde kin öfke büyüttüm bunların beni ne kadar yorduğunu gördüm çünkü zihin sürekli kötü şeyleri getiriyor aklına adeta onunla konuşuyorsun hıııım o şunu derse bende bunu diyecem hııım şunu yaparsa bende bunu yapacam diye bu aralar okuduğum kitap sayesinde zihnim bana kötü şeyleri hatırlattığnda hep okuduklarımı düşünüyorum ve zihin bi anda susuyor ve rahatlıyor insan ...
kitapta çok güzel sözler var
Bizim işimiz kalbimizi kıranla değil, kırılan yeri bulmaktır. Ve kalp kırılmaz. Kırılan bir şey varsa o gurur, onur, egodur!..
Kendine derinden saygı duy ve kucakla. Çünkü sen Allah’ın özenerek yarattığı, ruhuna ruhundan üflediği özel bir varlıksın
Allah her şeyden haberdardır, sanmayın ki size yapılan haksızlığa kayıtsız kalıyor. O, size bir annenin evladına yaklaştığı merhametten daha fazla merhamet duyandır.
Bunun gibi çook güzel insanı uyandıran sözler var kesinlikle okumanızı tavsiye ederim insan çok rahatlıyor....
ekimin.sonunda degil.canim secimden sonraki hafta alinacakSaatler ekimin sonunda mı alınacak
Tamam cnm ama 35 mesaji doldur oldumu. Hadi gozun aydin
Saatleri bekle iremcim sende. Bencee
Bengim ihmal etme ayak cekilmesi fitik belirtisi. Ben yillarca cektim ve alim dogdugunda felç gibi oldum ameliyata mecbur kaldim. Isallah gec d3gildir fizik tedavi ile halledersin ama ihmal etme
Karpuz ve uzumu aksam yedinse fena en azindan sabah yada en gec oglene kadar yemelisin ikiside sekeri en yuksek meyveler iremcim dikkat
eonun disinda menun basarili gitmis
Kuzum karin bacak videolarini yapabilirsin yattigin yerden. Menu elestirine katiliyorum
Yelizim allah sabir versin cok zor kucuk cocuklara bu islemler.
Artiyla degil eksiyle geleceksen okey. Cuma bildirim yaparsin izin yazariz o gun okey
Hic ole sey olurmu. Burasi nazi kampimi ask9lsun biz aileyiź tabi bize anlatacaksin. Bak iremde benzer dertten muzdarip iki kiz hatta gruptaki tum kizlarin gucundesin. Ayrica nisanlin manken ariyorsa, cocuguna anne evine hanim degilde kusura bakmasin yolu acik bence. Cok acik konustum
Ayrica ozguven sorunun varmi kuzum basta sorun sende sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez bunu bilesin. Dunyanin en siskosu bile olsan dunya guzeli, basi dik basarili davranmalisin. Degilse esinde cevrende ezer acimaz bocek gibi. Hadi kendini sevmekle basla ise
Sorun yok hatta domates slatalik da yiyebilirsin ama aksam meyve yeme sakin insulinin ziplar
Ben hic gormeyeyim ozaman dalarim direk
Bak yukarda yazdigim gibi kendinizi sevmezseniz sizi kimse sevmez
Sizi yakin zamanda biriyle tanistirayim 90kg yaklasik ama ozguven tavan mutlu da evliligi var esi de kilcik gibi zayif ustelik ama ozguven offff offd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?