- 29 Mayıs 2010
- 31.314
- 84.694
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.201
8 kasım diye biliyorum seçin dolayısıyla ertelediler...Saatler ekimin sonunda mı alınacak
paylaşımlarınız çok güzel kaptanım teşekkürler , bend ebayılırım bu tarz kitapları okumaya hem huzur veriyor insana hemde bi anda sirkenleniyorsun diyorsun ki ben ne yapıyorum neye üzülüyorum neye kızıyorum diye kişi kendini sorgulamaya başlıyor....bunlarda yaşamdan anladıklarıma özet niteliğinde. dedimya maneviyatı güçlü olanın başıda dik dururEki Görüntüle 1643093 Eki Görüntüle 1643094 Eki Görüntüle 1643096 Eki Görüntüle 1643097 Eki Görüntüle 1643098
Okuduğum bütün kişisel kitapları ve şuan okuduğum elimden düşürmek istemediğim kitap uğur koşarın kitaplarını okuyorum mutsuzluk yada bunun gibi negatif düşünceler zihnin bize oyunu bize öyle düşündürmeye çalışıyor bizde onu uyuyoruz Allah bizleri nurundan üfleyerek yarattı nasıl değersiz olabiliriz ki değil mi ? Ayrıca birileri size kazık attığında üzülmeyin bende hayatımda çook kazık yedim hep içimde kin öfke büyüttüm bunların beni ne kadar yorduğunu gördüm çünkü zihin sürekli kötü şeyleri getiriyor aklına adeta onunla konuşuyorsun hıııım o şunu derse bende bunu diyecem hııım şunu yaparsa bende bunu yapacam diye bu aralar okuduğum kitap sayesinde zihnim bana kötü şeyleri hatırlattığnda hep okuduklarımı düşünüyorum ve zihin bi anda susuyor ve rahatlıyor insan ...
kitapta çok güzel sözler var
Bizim işimiz kalbimizi kıranla değil, kırılan yeri bulmaktır. Ve kalp kırılmaz. Kırılan bir şey varsa o gurur, onur, egodur!..
Kendine derinden saygı duy ve kucakla. Çünkü sen Allah’ın özenerek yarattığı, ruhuna ruhundan üflediği özel bir varlıksın
Allah her şeyden haberdardır, sanmayın ki size yapılan haksızlığa kayıtsız kalıyor. O, size bir annenin evladına yaklaştığı merhametten daha fazla merhamet duyandır.
Bunun gibi çook güzel insanı uyandıran sözler var kesinlikle okumanızı tavsiye ederim insan çok rahatlıyor....
yelizim. sen izinde olsanda buraladara olup 35 mesajı ve menulerini yazacaksın önce anlaşalım. eğer koparsan kilo vermek değil alırsın çünki. evet 2 cuma yoksun 3. cuma listedesin.menu tablosuda yalan oldu bu hafta onuda bi halledelim ben p.tesiden hazırlayıp paylaşayım. sonra herkes kendi eklesin akşamları.
halledecez mezun olcaksınız dabii
kuzum piskolojik diyete ıhtıyacnız var bende ada gibi tüm kişisel gelişim kitaplarına, manevi dini gelişim kitaplarını tercih ederim. maneviyat herşeyin başı
menu akşam toplu yazılıyor unuttunmu adammmmm
benim de kafam aynı kuzum. bu tarz kitapları çok severim. elimde hala mevlananın 7 sırrı surunuyo hazmederek okuyorum
Sonunda geldim kızımla 45 dakika yürüyüşe çıktık biraz parkta eğlendi ama eve döndüğümde feci acıkmıştım tavuk haşlamayı bekleyemedim yine bir dilim peynirli ve domatesli sandiviç yanında çay öğle böyle hafif oluyor ekmekte sadece 1 dilim tahıllı buğday ekmeği bu kadar hem öğle yetiştiremiyorum hemde hafif oluyor benim için...
kaptanım bazen akşam giremiyorum nete eğer aklımdaysa ne yiyeceklerim paylaşıyorum gündüzden aslında haklısınız kaçamaklar olunca girip tekrar yazmak gerekiyor akşam yazmayı denerim)))
aynen kuzum bende bayramda karbonhidrattan şiştim. karnım hep tıkabasa doluydu nefes alamadığı hıssettimki ben ekmekten değil tatlı turu şeylere hayır diyemedim. ekmekle çok aram kalmadı şukur yesemde ayda yılda 1-2 dlim kaçamak oluyor. ama karbonhidrat ve şeker ödem şişlik hazımsızlık yapıyor kesinlikleYa aslinda var ya ekmeksiz beslenmeye bi alissaniz bi daha aramazsiniz ya ben bayramda sunu farkettim resmen ekmek yedigim zaman acikiyorum ya hani boyle ekmeksiz kahvalti falan yapinca daha tok hissediyorum kendimi daha uzun süre tok kaliyorum hem de bayramda ekmek de yedim pilav da yedim borek corek de yedim ama yemin ederim tum gun evde oldugumdan midir hani can sikintisindan midir nedir bilmiyorum ama valla daha cok yedim ya ve doymak bilmedim yani siz de bi sure sonra alisinca ekmek aramazsiniz bile bana annem mesela bugun tavuk koydu yanina sogus salatalik domatesle ekmek de 1 dilim ister misin dedi aman aman dedim yanicunku ekmek beni daha cok acıktırıyo ve yedikce de yiyesim geliyo ekmegi o yuzden eski duzenime dondum gene ekmekten uzak duruyorum ayrica pilav ve makarna gibi seylerin de karnımi boyle asiri sisirdigini sonra da bi anda aciktirdigini farkettim ya bayram surecinde dengesiz beslenince
sözüm meclisten dışarıEvet yani tabi orasi oyle ama bi insanla tanisinca falan direk boyle bi cikari var yok bilmem ne falan gibi seyler dusunuyorum ya cok kotu bisey güvensizlik ve kendime de hic guvenim yok o da ayri ya
TAMAM CNM sabah erken yazarsınSonunda geldim kızımla 45 dakika yürüyüşe çıktık biraz parkta eğlendi ama eve döndüğümde feci acıkmıştım tavuk haşlamayı bekleyemedim yine bir dilim peynirli ve domatesli sandiviç yanında çay öğle böyle hafif oluyor ekmekte sadece 1 dilim tahıllı buğday ekmeği bu kadar hem öğle yetiştiremiyorum hemde hafif oluyor benim için...
kaptanım bazen akşam giremiyorum nete eğer aklımdaysa ne yiyeceklerim paylaşıyorum gündüzden aslında haklısınız kaçamaklar olunca girip tekrar yazmak gerekiyor akşam yazmayı denerim)))
aynen öyle adacım.paylaşımlarınız çok güzel kaptanım teşekkürler , bend ebayılırım bu tarz kitapları okumaya hem huzur veriyor insana hemde bi anda sirkenleniyorsun diyorsun ki ben ne yapıyorum neye üzülüyorum neye kızıyorum diye kişi kendini sorgulamaya başlıyor....
Peki 90 günlük diyette sırf meyve yendiğinde zararlı olmaz mı o zamanokey iremcim. meyveyi heleki şekeri yüksek üzüm,incir,karpuz, kavun gibileri saat öğle 12 den sonrata bırakma bitanem
vallahi ben de her halimle güzelim, buda ruhuma ve etrafıma geçiyor sanırım. mutsuz olduğum anlar çok azdır. biraz polyanayımdır
tabiki o sanki 4/4 lükmü yani. bu konuyu açmasına asla izin verme burnun havada olsun ben bu halimlede güzelim işine gelirse de. manken değil ana olacağım de
100 mekik bugun çekilecek
İnşallah canımAynen oyle valla ben de bi yere gezmeye gitsem bile hani annemin bi arkadasina falan gitsem bile hemen kilo konusu acilir ben de cok rahatsiz olurum ozellikle babam da surekli konusur bu konuda aman kizim az ye yok bilmem ne sanki ben yapmiyormuscasina veya onun lafiyla yapacakmisim gibi sacma sapan konusur ama artik umursamiyorum dedigim gibi sadece icimden diyorum sabret nasilsa gidicek bu kilolaar sen kendine bak baskalarini dinleme diyorum :) umarim bu yaza kadar da halledicem bu isi inaniyorum bu defa gercekten basaracagima :)
aynen kuzum bende bayramda karbonhidrattan şiştim. karnım hep tıkabasa doluydu nefes alamadığı hıssettimki ben ekmekten değil tatlı turu şeylere hayır diyemedim. ekmekle çok aram kalmadı şukur yesemde ayda yılda 1-2 dlim kaçamak oluyor. ama karbonhidrat ve şeker ödem şişlik hazımsızlık yapıyor kesinlikle
bende oğlanı okuldan almaya gittim az geciktim bide arabaya park yeri bulamadım okula bi girdim oğlum tembihlediğim yerde atatürk bustu onunde oturmuş ağlıyor tşörtünüde çevirmiş sumuk salya siliyor gulsem ağlasam haliyle gittim sarmaladım, niye ağlıyon dedim sana baktım arabanı bulamadım merak ettim diyor sıpa. hay allahım neyse tembihledim gecirkem burda bekle oyna merak etme dedim aldım anneye bıraktım ofise döndümgülsemmi ağlasammı modundayım hala
sözüm meclisten dışarı
BEN GÜVENSİZ YAŞAYAMAM, PAYLAŞMADAN HELE
VE DERİMKİ GÜVENMEDEN YAŞANMAZ
GÜVENMEYEN İNSAN BENCE GÜVENİLMEZDİR.
SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI LÜTFEN KENDİNİZİ SEVİN VE GÜVENİN HAYATTA EN HAKİKİ ŞEY BU
TAMAM CNM sabah erken yazarsın
aynen öyle adacım.
Evet cnm bende ona takiliyorum. Amaaaa bazi sebzeler mesela domates avakado meyve gurubuna giriyor aksam bunlar tercih edilebilir ama 90 gun yapilmaz bana tersPeki 90 günlük diyette sırf meyve yendiğinde zararlı olmaz mı o zaman
Once kesene zarar: nedenmi cunku bedene bi faydasi olmadigi gibi çöp ve toksin birakarak paramizla rezil oluyoz :) zehirlenmek cabasiAynen öyle kaptanım ya hani insan yiyo yiyo yedikçe yiyesi geliyo bırakamıyo resmen ve yedikleri de zararlı olunca yani iyice mide genişliyo ediyo sonunda da bu hale geliyoruz cidden artık sistemi çözdüm yanicanım böyle zararlı bişey isteyince yesen kendine zarar diyorum durduruyorum kendimi :) inşallah bu hevesim şevkim aynı şekilde devam eder ya :)
Menu basarili cnmMenüm
Sabah
2 yumurtalı omlet
Çay
Öğle
Ayran
Peynir
1 tane galeta
Arada kahve
Çay
Akşam
2 bardak ayran
Sebzeli kıyma
yaa işte güvenimi o kadar kırdılar ki artık kimseye güvenemiyorum ve bunu yapan da yakınım dediğim annem babam yani öyle herhangi bir arkadaşım falan filan değil işte durum böyle olunca her şeyi öğrendiğin insanlardan bile böyle şeyler görünce eskisi gibi olunmuyo
Menu basariliBen de menümü yazayım sonra gidip ders çalışıcam valla
Sabah
saat 7 buçukta beyaz peynir domates salatalık ve bikaç tane badem yiyebildim derse geç kalmayım diye hemen atıştırıp çıktım o yüzden biraaz acıktım yanımda götürdüğüm meyveleri yedim
Ara
saat 11te 3 küçük mor erik yedim
saat 12de 1 bardak şekersiz sütlü kahve içtim
Öğlen
saat 1de tavuk ve yanında söğüş salatalık domates yedim yanında yarım bardak limonlu soda içtim okulda sade soda yoktu ben de canım çekince aldım ama içemedim doğru düzgün
Akşam
daha yeni yedim saat 7de yarım kase erişte çorbası yanında 4-5 kaşık kabak yemeği yoğurt ve söğüş salatalık domates
su 1 litre kadar içebildim haliyle bugün fazlasıyla sıvı tüketince
spor 45 dk kadar yürüyüş
Evet cnm bende ona takiliyorum. Amaaaa bazi sebzeler mesela domates avakado meyve gurubuna giriyor aksam bunlar tercih edilebilir ama 90 gun yapilmaz bana ters
Once kesene zarar: nedenmi cunku bedene bi faydasi olmadigi gibi çöp ve toksin birakarak paramizla rezil oluyoz :) zehirlenmek cabasi
Bide yeyip yeyip bi sure sonra hasta oluyoz ilac hastane doktor
Gene keseye zarar ustelik bedende elden gidiyor :)
Ha bide baskasinin rizkini yiyoruz buda manevi zarar haramm
Yani.......
Menu basarili cnm
Menu basarili
Manevi terapiye ihtiyacin var kuzum gencsiniz eksik etmeyin
Yaa ben bunu okumuştum çok beğendim harika bir yazı Gerçekten Sağol Varol Canik@fireofcharm
biz sana değneğiz yeliz in dediği gibi. allah değneksiz bırakmasın
Eki Görüntüle 1642960
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?