Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çarşamba menu

Sabah yarım armut

Öğle 1 haşhaşlı poğaça 1 dilim etimek tatlısı 1 kase Yoğurtlu kabak salatası

Aksam yarım armut

Spor yok

Su 3 litre

Zaten böyle kitaplar okumak insana çok şeyler katıyor canım paylaştığın içinde Sağol gönlüne sağlık

Menü güzel canım benim sen gayet iyi gidiyorsun okula rağmen

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür uğramaya fırsatım oldu
Akşam kızı okuldan almaya gittik sonrada tekrar kartlardan almaya gittim verdiği ilk posta birazdan biter ama ben biraz mola vermek istedim sizlere bakmak için

Bugün benimde malum meyve günümdü ve şükür hasarsız atlattım
Sabah 3 adet incir yedim
Öğlen 1 adet nektarin
Akşam 1 adet nektarin

Belki bir çoğunuza az gelebilir ama inanın koşturmacaya dalınca hiç açlık hissetmedim hatta aralarda içtiğim kahveler çok tok tutuyor
Yarın protein günüm ve iple çekiyorum açıkcası
Kurban bayramının ilk gününden beri bir türlü kavurma yemek nasip olmadı yarın dibine vuracağım
İnşallah yarın çok güzel bir eksi görürüm hatta cumada güzel bir rakam bekliyorum

Sorma korktuğum başıma geldi yine ucuz yırttık sadece 100 lira istediler Ben bu gidişle daha çok kart katlarım

Çarşamba günkü menum
09.00 peynir zeytin domates
12.00 Türk kahvesi şekersiz
15.00 kısır salata ayran
17.00 yoğurt
19.00 bitki cayi
2 lt su
30 dk yuruyus

Gunaydin melekkerimmmmm
Disarda isim var oglene kadar yokum merak etmeyin beni. Eksik menu varsa yazin bakimmm cuma ya son gun kaldi pur dikkat bugun. Bayram oncesi 1. Olmustuk sakin dibe vurmayalim oldumu

Kızlar iyi akşamlar grip olmuştum 2 gündür hiç iyi değilim o yüzden gelemedim yatamadim kizimdan dolayi zaten oda grip oldu yavrum huzursuzdu şimdi biraz iyiyim çok şükür
Bende bu kiz nerde diye meraklanmistim. Cok gecmis olsun
KIZLAR BEN HER EYLUL AYINDA 2 AY BAL POLEN PROPOLIS ARI SUTU karisimi kullanirim eczaneden yada saracoglu sitesinden alip coxuklara. Koruma amacli hic hasta olmazlar. Biraz koruyu tippa kulak verin hastalik ayi basladi malum
Çarşamba menu

Sabah yarım armut

Öğle 1 haşhaşlı poğaça 1 dilim etimek tatlısı 1 kase Yoğurtlu kabak salatası

Aksam yarım armut

Spor yok

Su 3 litre
Ogle fena olmus
Oğlumun dersleri oluyor hastalık bir yandan kızım da hasta çok yoğunum kusura bakmayın gelemedim
Ben napimm okul telasi bide servis bulamiyom uzak diye kendim goturuyom aksam da aalip annme birakiyom is ev cabasi. Allah kolaylik versin cumlemize
Kart katlama da nesi banum ??
Çarşamba günkü menum
09.00 peynir zeytin domates
12.00 Türk kahvesi şekersiz
15.00 kısır salata ayran
17.00 yoğurt
19.00 bitki cayi
2 lt su
30 dk yuruyus
Süper masallah

Kizlar gunaydinnn(
cok mutsuzum cunku bende ipin ucu kacti misafirimde eklenince iyice sarpasardim sütümde azalmaya basladi diye esim basimin etini yedi zayiflaman mi onemli yavrumuz mu diye naoicagimi bilemiorum dunde eve 1 kilo hurmayla gelmis sutum artsin diye bide beni teselli ediyor kilon normal zamanla verirsin kizimizi dusun diyor aksam yemek yemiyorsun gece cocuk diymuyor diyor dogru soyluyor neden oyle oldu anlamadim

Merhaba geçen hafta msj atmıştım bende size katılmak istiyorum diye ama cevap gelmemişti ben size birsey sormak istiyorum . Bi hafta da 68.3 den 65.2 kiloya düştüm. Ama zayiflarken yüzümün zayiflama sini istemiyorum neleri yemeğe özen göstermeliyim neye dikkat etmeliyim. basenli bir bayanım basenlerimn erimesini istiyorum .

tatlım bak, hem sütüne faydası olur hemde sağlıklı kilo verirsin neden karatay yapmıyorsun. hurmanın bi zararı yok ayrıca, sabah 2 tane kahvaltında, öğle 2 tane yiyebilirsin. sağlıklı beslenmezsen sütün azalır. ama karatay sağlıklı beslenmesinde süt azalması söz konusu bile olamaz. bence evde devrim yap eşinde sende karatay uygun , ekmeksiz sağlıklı karbonhidrat tuket. un şekerden uzak dur. eti sebzeyi yumurtayı bolca ye hurmanıda ye kilonda gider zamanla bak moralini bozma. kitabı kaybettiysen e kitap linki gene atarım

cnm bayramm haftasıysa görmemişizdir yoktuk. ben takım kaptanı neslihan. kaç kilo fazlan var, boyun kaç hedef kilon ne.
öyle ordan gitsin nurdan gitsin diye bişi yok beden kiloyu nereye depoladıysa ordan gider. yani senin metabolizmana bağlı malesef

Kizlar bende sizlerden biriyim nolur benide rejim yapmaya spor yapmaya tesvik edin cok usengecim
SELAM CNM. MESAJINA TESADÜFEN DİĞER TOPİKTE RASLADIM. eğer kararlıysan ve sana uyarsa aşağıdaki mesajı oku bizi incele takıma katıl

ben takım kaptanı Neslihan, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarına katılmak istrsen bu konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.katılırsan yada biraz bakınırsan topiklerimize zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listede olursun bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Bu sabah yine erkenden uyanıp kuşumu Anaokuluna götürdüm sabah okullu kızımmmm hadi kalk dediğim an yatağından fırladı ay çok heycanlıyım okula gidiceğim diye sevinçden oynadı anası kılıklı
Bu arada geçen günlerdeki artılarım gitmiş hatta eksi bile görmüşüm Yarın inşallah dahada aşağılarını göreceğim Bugün biraz temizlik yapıp yine kartlarımın başına geçeceğim şükür bir posta bitti 2ciye başlıyorum elim alıştıkça daha kolay gelmeye başladı şükür

Bu arada cumartesi günümüz başlıyor akrabalar arasında ve benim meyve günüm Yanımda giderken meyvemide götüreceğim ve kesinlikle kaçamaksız döneceğim evime

Kart katlama da nesi banum ??

Canım şimdi yeni bir akım varmış futbolcuların oyun kartları ( bir ara daha vardı da hortladı sanırım ) o kartlar bana plaka halinde geliyor bende onları cırtlarından ayırıp 3lü halde katlayıp poşetliyorum baştan gözümde büyüdü ama şimdi elim alıştı çok rahat yapıyorum ve eminim daha sonra dahada hızlı yaparım tabi evi ihmal etmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…