- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.241
canim benim d vitamini cok onemli bi vitamin kaptan olsaydi d vitamin eksikliginden dilayi da kilo veremedigini soylerdi dvitaminieksik.com u okumani tavsiye ederimBu yaz yine memlekete gidince dr gittim şekerden tutup herşeye tahlil yaptırdım bu sefer d vitamini biraz sınırın altında çıktı .. dr dedi istersen d vitamini vereyim ama kabul etmedim çünkü iştah açıyormuş dr da öyle dedi.....b12 fena değil en azından en alt sınrıın üstündeyim))
şekerimde iyi çıktı ama niye kilo vermekte zorlanıyorum anlamıyorum dr bir uzmanla birlikte zayıflamayı dene dedi .....
anladummmSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Bu sabah yine erkenden uyanıp kuşumu Anaokuluna götürdümsabah okullu kızımmmm hadi kalk dediğim an yatağından fırladı ay çok heycanlıyım okula gidiceğim diye sevinçden oynadı anası kılıklı
Bu arada geçen günlerdeki artılarım gitmiş hatta eksi bile görmüşümYarın inşallah dahada aşağılarını göreceğim Bugün biraz temizlik yapıp yine kartlarımın başına geçeceğim şükür bir posta bitti 2ciye başlıyorum elim alıştıkça daha kolay gelmeye başladı şükür
Bu arada cumartesi günümüz başlıyor akrabalar arasında ve benim meyve günümYanımda giderken meyvemide götüreceğim ve kesinlikle kaçamaksız döneceğim evime
Canım şimdi yeni bir akım varmış futbolcuların oyun kartları ( bir ara daha vardı da hortladı sanırım) o kartlar bana plaka halinde geliyor bende onları cırtlarından ayırıp 3lü halde katlayıp poşetliyorum baştan gözümde büyüdü ama şimdi elim alıştı çok rahat yapıyorum ve eminim daha sonra dahada hızlı yaparım tabi evi ihmal etmemeye çalışıyorum
cnm takıma girmek için kilon az ama genede 3. hafdan önce kilonda az bi değişim olursa alırız takıma takımda verir mezun olursun karar senin1.74 boyundayim 68.3 kilo ile başladım
Şu an 65.2 kilodayım
Hedef kilom 58
Kilo vermeye calisirken en cok dikkat ettigim şey Akşam 6'dan sonra hiçbirşey yememeye calismak
menu dengeli kaçırmazsanMerhaba kızlar ,
dün akşam bayağı kaçırdım yüzüm olmadı gelip buraya yazmaya...
bugün spora başlıyorum günlük 1 saat yapacam haftanın 5 günü yapacam sadece öyle planladım ... hafta sonu iki gün dışarda gezerim o günler spor yapamam kesin....
bu sabah,
biraz peynir
5 adet zeytin
maydanoz
yarım domates
1 küçük salatalık
2 adet light kızarmış form ekmek
öğle
bir kase yoğurt ev yapımı
akşam
sebzeli tavuk yanında küçük kase yoğurt yerim
bol su ve yeşil çay
ooo hadi ozaman o katı meyve sıkacagında sebze detoks sularıda yap çok işe yarıyorselamun aleykum
sabahtan beri gezmekten ayaklarimin alti agriyor resmen
simdi kizi emzirirken bi size bakayim dedim
@moon8187 canim bol su ve sekersiz limonata komposto icmeye calis aralarda o zaman sutun artacaktir
nice15 canim cok gecmis olsun
bende kati meyve sukacagi aldum kizlar esim pazartesi ise baslasin bende saglikli beslenmeye tekrar baslayip izin sonrasi.bomba gubi dinucem insallah
çocuklara dağıt okula filan gönder ne bilem mahallede dağıt kurtul tatlımKaptanım ,
tam buğdaylı ekmek yiyince bir dilimde olsa ben çok acıkıyorum o yüzden form ekmek yiyiorum çıtır çıtır oluyor sonrasında acıkmıyorum.... sizin tavsiyenizle tekrar deneyeyim dedim aldım tam buğdaylı ekmek dün bütün gün onu yemek istedim))))))
En iyisi hiç ekmek yememek aslında biraz uğraşacam inşallah başarırım....Dün akşam ki kaçamağım browni olduuuuuuu((((
birde şu bayram şekerleri bi bitse ayyyyy bi tane çayın yanında yiyiyorum hepsini eşimin önüne koyuyorum yeee diye))
şeker dışında açlık İNSÜLİN baktırdınmı. sadece uzamnı bakıyor normal doktor istemez bu tahlili. insülin direncin olabilirBu yaz yine memlekete gidince dr gittim şekerden tutup herşeye tahlil yaptırdım bu sefer d vitamini biraz sınırın altında çıktı .. dr dedi istersen d vitamini vereyim ama kabul etmedim çünkü iştah açıyormuş dr da öyle dedi.....b12 fena değil en azından en alt sınrıın üstündeyim))
şekerimde iyi çıktı ama niye kilo vermekte zorlanıyorum anlamıyorum dr bir uzmanla birlikte zayıflamayı dene dedi .....
evet insülünede bakıldı dr ben doğru anladığıma eminim çünkü buradaki dr larda aynı şeyi söylüyor b12 iğnesi 4 adet yaptırdım gerçektende iştah açtı dr sordum yapar dedi... d vitamini içinde aynısını söyledi ama araştıracağım yinede.....anladummm
benimde annem bi ara deri furyasında deri örmüştü evde
cnm takıma girmek için kilon az ama genede 3. hafdan önce kilonda az bi değişim olursa alırız takıma takımda verir mezun olursun karar senin
menu dengeli kaçırmazsan
ooo hadi ozaman o katı meyve sıkacagında sebze detoks sularıda yap çok işe yarıyor
çocuklara dağıt okula filan gönder ne bilem mahallede dağıt kurtul tatlım
şeker dışında açlık İNSÜLİN baktırdınmı. sadece uzamnı bakıyor normal doktor istemez bu tahlili. insülin direncin olabilir
D vitamini diye kendimi yırtarken ve sürekli anlatırken kilo yapar demekde neyin nesi . ya sen doktoru yanlış anladın yada o doktor cahill. D vit ve B 12 eksikliğinde aslllaaaaaa kilo veremezsin. aldığın vitaminler bağırsaktan atılır tutulmaz bedeninde hücrelerinde aç kalır ada cım. hiç d vit kilo yaparmı. bir yanlışlık var. d vit düşükse acilen iğnesini al takviye olarak b12 düşükse onuda iğnesini yaptır. kilo yapmıcak söz veriyorum kilo vereceksin inan buna ve oku araştır hatta link vermiş yeliz bak istersen
ADACIM ÇOK CAHİLCE BİR LAF O DOKTOR BOZUNTULARI KUSURA BAKMASINLARevet insülünede bakıldı dr ben doğru anladığıma eminim çünkü buradaki dr larda aynı şeyi söylüyor b12 iğnesi 4 adet yaptırdım gerçektende iştah açtı dr sordum yapar dedi... d vitamini içinde aynısını söyledi ama araştıracağım yinede.....
oh maşallah sana bende bugun spora doyacam neler planladım neler. annemde kalıcamya merkezde evi... atıcam kendimi kleopatra kordon boyuna yurucem1 saat sporu yapmış bulunmaktayım ohhh mis gibi hissediyorum kendimi hafiflemiş))
Teşekkür ederim bozmayacağım inşallahCanim cok güzel menu gerçekten Tebrikler
Sabah ve akşam için az olmamış mı?Çarşamba menu
Sabah yarım armut
Öğle 1 haşhaşlı poğaça 1 dilim etimek tatlısı 1 kase Yoğurtlu kabak salatası
Aksam yarım armut
Spor yok
Su 3 litre
yarın bomba gibi bekliyom seni hadi 79 a koş bakalım iremcim az kaldıTeşekkür ederim bozmayacağım inşallah
haklısın sağlıksız aç bir menu ama öğlen bomba olmuş ondan öle yaptı sanırımSabah ve akşam için az olmamış mı?
Şimdi inceledim de ben süt ürünler i yemezsem olmaz ayran falan açlığımı alıyor iyi oluyoryarın bomba gibi bekliyom seni hadi 79 a koş bakalım iremcim az kaldı
sende göz at bakalım omni diyet listesine aklına yatarsa adı başka ya belki ilgini çeker
Evet ablacım haklısın ondan yaptı heraldehaklısın sağlıksız aç bir menu ama öğlen bomba olmuş ondan öle yaptı sanırım
canım benim sende ara öğünlerde ayran, süt, yoğurt bişi tüket alışana kadar. hem sağlıksız karbonhidrata devam ettiğin sürece acıkırsın onlardan vazgeçip sağlıklı olan çiğ çerez, haşlanmış bulgur,buğday filan ye listeye uyabildiğince uyarsın olur biterŞimdi inceledim de ben süt ürünler i yemezsem olmaz ayran falan açlığımı alıyor iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?