- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.261
Diyette süt ürünleri yasakmış iştecanım benim sende ara öğünlerde ayran, süt, yoğurt bişi tüket alışana kadar. hem sağlıksız karbonhidrata devam ettiğin sürece acıkırsın onlardan vazgeçip sağlıklı olan çiğ çerez, haşlanmış bulgur,buğday filan ye listeye uyabildiğince uyarsın olur biter
ADACIM ÇOK CAHİLCE BİR LAF O DOKTOR BOZUNTULARI KUSURA BAKMASINLAR
ne b12 nede dvit kilo yapmaz. tam aksi eksikliğinde direnç başlar kilo veremez depolama yapar beden
ne kadar yanlış yönlendiriyorlar insanları nefret ediyorum modern tıptan, varsa yoksa ilaç dayasınlar, ezbere kitap okusunlar, tıpda gelişen dünyaya arkalarını dönsünler, at gözüyle para kazanma peşinde olsunlar çok yazık
oh maşallah sana bende bugun spora doyacam neler planladım neler. annemde kalıcamya merkezde evi... atıcam kendimi kleopatra kordon boyuna yurucemkarın hareketlerimide aksatmam bu gun
Menun dengeli mi dengesiz mi karar veremedimMenümü de yazıp kaçayım ben de umarım yarına eksileri görürüz hepimiz
sabah
saat 8 buçukta beyaz peynir 2 parça kaşar peyniri 5 yeşil zeytin yanında bi parça bazlama ve domates salatalık
öğlen
12de tavuk ve yanında 2-3 kaşık makarna yanında da domates salatalık gene
tavuk az olduğu için annem biraz da makarna koyayım aç kalma dedi eve geç geleceğim için ben de tmm dedim o yüzden
ara
saat 5te 1 küçük kurabiye
akşam
saat 7de bi kase tarhana çorbası yanında 4 kaşık yeşil fasulye ve yoğurt
su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş
bugün biraz kaçamak yaptım istemeden de olsa ama bakalım umarım eksiyi görürüm az da olsaa
Ya ben takima alinmadim mi suan kimse beni takmiyo
Peki cok tesekkur ederim cevabiniz icin.
Olurmu hiç bitanemmm takım yeni katıldıysan iki hafta deneme süresi var muhtemelen free takımdasınyarın listelerde yanlışlık varsa düzeltilir sıkma canını
Peki cok tesekkur ederim cevabiniz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?