Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

FREE TAKIM 431. etap
oynakbaşı banu ( 100.4 / / / % )
kitap_asigi ( 62.6/ / /% )izindeki üye
Yenibirben_84 ( 84,4 / / / % )
İrem (82,6 /80.8 / 1,8/ %2,17 )
Yüzde doğru mu acaba bi kontrol eder misiniz? ?

Bu sabah canım çok çekti diye kahvaltı yerine sadece tarçınlı Sütlaç yedim bi sorun olur mu? ?

wawwww banummm gözlerin aydın bitanem tebrikler. yaw şu diyet sayende aklımı çelmiyor değil 1 hafta denesemmi

Herkese gunaydinlaaaar :) ayy cok mutlu oldum valla 80e dusmusum sonunda 70leri gorebilicem insallah yillar sonraaa :)) haftaya ilk hedefim ne olursa olsun 79u gorebilmek olucaak :) umarim herkes guzel bi gune uyanir ve musmutlu bi gun gecirir :)
seninde gözlerin aydın bitanem

FREE TAKIM 431. etap
İrem (82,6 / / / % )

yukarıya ekleyip hesaplamanı yaparmısın iremcim. tebrikler 79 a az kaldı bak ha gayret haftaya görürsün

Bu sabah canım çok çekti diye kahvaltı yerine sadece tarçınlı Sütlaç yedim bi sorun olur mu? ?
buyuk sorun, sence insülini sabah zıplatmak nasıl bişi ama olan olmuş öğlen salata ve ızgara gibi bişiler ye

Peki cok tesekkur ederim cevabiniz icin.
hoşgeldin. ilahi deniz kızı. dün meşguldum mesajımda vardı ama görmedin sanırım elbette burdasın fazlalık 4kg mın var elimizden geldiğince yardımcı oluruz sanada. her cuma kilo bildirimi, ğeçmişi okumak,35 mesaj şartımız var. akşam da yediklerini yazacaksın hepsi bu hadi gazan mubarek olsun

1.74 boyundayim 68.3 kilo ile başladım
Şu an 65.2 kilodayım
Hedef kilom 58

Kilo vermeye calisirken en cok dikkat ettigim şey Akşam 6'dan sonra hiçbirşey yememeye calismak
hoş geldin ikbalcim. bilgileri kaydettim 2 hafta deneme süren var 3. hafta listedesin. eğer tüm kiloları verip listeye girmeden mezun olursanda şaşırmam ama hadi bakalım kolay gelsin
menuleri yazıcaz hergün evett

menun güzel dengeli ve cıssız. yaptığın özel bi program varmı anlatırmısın

Menüm
Sabah
Kellogs kraker 1 paket
Kahve

Öğle
Sebzeli kıyma
Ayran

Akşam
Peynir
Domates
Çay
menun güzel ama güne daha sağlıklı dengeli başlamanı öneriyorum sadece eleştirim bu tatlım

menun dengeli denizcim.

denizim D vitamini sadece GÜNEŞTEN ALINIYOR onunda acayip kıstasları var bedende yeterince emilmesi için , yeterli olamıyor. o nedenle dvit düzeyini 80-100 arasında tutmak içinde hele kışın takviye şart.

100 mekik ceza
spor harika
İyi akşamlar Neslimin melekleriiii yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah başarılar dilerimmm
hoşgeldin banum, acil yardım içinde ayrıca teşekkür

Spor yapamadım demiştim ama komşuda 45 dk bisiklet sürdüm
Bu simgeleri silemiyoruum

....................................
FREE TAKIM 431. etap
Yüzde doğru mu acaba bi kontrol eder misiniz? ?
doğru sadece 17 yi 18 e yuvarlayacaksın çıkan sonuçta yani 2,18 yüzden

offf müşteri geldi geçmişi bitirdim sanırım kopuk kopuk oldu ama bişi atlamadım umarım
bende bildirimi yapim gene bişi çıkmadan

***14.TAKIM 432. Etap ***

nhtylz. (86/ / / % ) bildirimsiz izne ayrıldı
Rengarenknesli ( 75.3/ / / % ) kilosu sabit
Fairy Tale 123(77/ / /% )
denizmrv(82 / 80 / 2 / % 2.44)
bengiisuu ( 75.0 / / / % )
zekikadin ( 100,30/ / / % )
nice15 (63.1/ / /% )

14.Takım Ortalaması:%

FREE TAKIM 431. etap
oynakbaşı banu ( 100.4 /98,6 /1,8 / %1,8 )

deniz ve ikbal haftaya bu listede olacaksınız bu hafta başlangıç okey

***14.TAKIM 432. Etap ***

Fairy Tale 123(77/ / /% )
denizmrv(82 / 80 / 2 / % 2.44)
bengiisuu ( 75.0 / / / % )
zekikadin ( 100,30/ / / % )
nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 1.10)

Aayyy dogru kaptanim ya ben d vitamini digerleri gibi dusundum bi an evet yaz aylarinda guzel gunes alinmasi lazim dogru soyluyosunuz eger ciddi bi eksiklik varsa iğne olmali ben cok hoslanmiyorum da doktor seylerinden

Aayyy dogru kaptanim ya ben d vitamini digerleri gibi dusundum bi an evet yaz aylarinda guzel gunes alinmasi lazim dogru soyluyosunuz eger ciddi bi eksiklik varsa iğne olmali ben cok hoslanmiyorum da doktor seylerinden
:)))) keşke doktorlar verse 3tl lik d vitaminini . ama onun yerine 30-40tl lik ilaç bilmem ne yazmayı tercih ediyorlar 3tl lik bişi varken. D vit iğnesi korkulacak bişi deil içiledebiliyor takviye olarak. ilaç değildir kendisi koruyu tıp ta takviye olarak kullanılır :)

***14.TAKIM 432&433 Etap *** etap birleşti

Fairy Tale 123(77/ / /% ) Yüzdesi 2 ye bölündü
denizmrv(82 / 80 / 2 / % 1,22) Yüzdesi 2 ye bölündü
bengiisuu ( 75.0 / / / % ) Yüzdesi 2 ye bölündü
zekikadin ( 100,30/ / / % ) Yüzdesi 2 ye bölündü
nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 0,55 ) Yüzdesi 2 ye bölündü

kızlar bayram haftasıyla etap birleşti ya o yuzden çıkan yüzdeleri 2 ye bölüyoruz düzenlemeyi yaptım ben

denizcim bu bilgile not aldım. boy ve yaş bilgin ne kuzu
172 boy 61 kiloyum şuan. 57 olmak istiyorum 66 kiloydum 2 ay once. Suan kilo vermem durdu ama sadece 1.5 haftadir yediklerime dikkat ediyorum. Amacim son 4 kiloyu verip 57 olmak bu takima ihtiyacim var inmek icin :)

172 boy 61 kiloyum şuan. 57 olmak istiyorum 66 kiloydum 2 ay once. Suan kilo vermem durdu ama sadece 1.5 haftadir yediklerime dikkat ediyorum. Amacim son 4 kiloyu verip 57 olmak bu takima ihtiyacim var inmek icin :)
canım benim ihtiyaç karşılıklı. ama ne verirsen onu alırsın bunu unutma oldumu motive için bol paylaşım ve geçmişi okumak bu bağlamda çok önemli. eğer bi koparsan toparlanman zorlaşır. o yuzden elden geldiğince paylaşımı eksik etme. hadi bakalım vereceğine inanıyorum ben
bu arada ben 170 boy şu an 75kg mım hedefim de 67 olmak. keşke senin kilo benim olsaa ama 61 e kadar düşme hedefim yok ben az balık etli seviyom kendimi ama yağsız tabi balık etli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…