Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim ya valla dikkat etmeye calisiyorum eski duzene dondum gibi bisey su an neyse ki :) evden goturunce sıkıntı olmuyo zaten ya disarda yiyince saglikli bisey bulmak zor oluyo en guzeli ev yemegi :)
Aynen canım evden götürmek en mantiklisi sağlıklı yiyecek bulmak zor en maaumu lahmacun ayran oluyor o bile 250 kalori sadece lahmacun

Iyi dedin canım valla bende alayım aktardan kullanalım ailecek teşekkür ediyorum
Menum kötü evet sorma kaciriverdim

Teşekkür ederim canım katı meyva sıkacağı var bende portakal çıksın sikmaya başlarım inşallah

Bugün Menüm

Sabah otlu omlet zeytin peynir çay salatalık domates

Öğle 1 kase kısır 1 dilim kek 1 elmalı kurabiye kek light kekti kurabiye ise çok küçük

akşam 4-5 kaşık mercimek çorbası bir kaç çatal karışık Kızartma

3 litre su

spor yok

Ben yemekten önce içiyorum suyu yerken değil iyi yspiyormusum sevindim

***14.TAKIM 432. Etap ***

nhtylz. (86/ / / % )
Rengarenknesli ( 75.3/ / / % )
Fairy Tale 123(77/ / /% )
denizmrv(82 / 80 / 2 / % 2.44)
bengiisuu ( 75.0 / / / % )
zekikadin ( 100,30/ / / % )
nice15 (63.1/ / /% )

14.Takım Ortalaması:%

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnn

Çok şükür bu sabahta erkenden uyandım Bugün kuşumu yine Anaokuluna götüreceğim oradanda Annemlere geçiceğim erkek kardeşim Pazartesi günü dönüyor bari son bir kaç gün daha küçük kuzumu seveyim doya doya

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım sonra eşimi uyandırıp işe yollar kahvaltılık meyvemi yerim

Başlangıç; 124.5 kg
Önceki hafta; 100.4 kg
Bu hafta; 98.6 kg
Fark; 1.8 kg

Yüzdesi; 1.795 %

Toplam giden; 26.3 kg

Çok şükür 2li rakamları garantiledim gibi birşey ( Allah korusun bir daha görmemek için çok dikkat ediyorum )
İlk hedefim olan 99u şükür gördüm artık bir sonraki hedefim şimdilik 89 Allahın izniylede bu işi başaracağıma ve çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum

Umarım herkes çok güzel bildirimlerde bulunur

Herkese gunaydinlaaaar :) ayy cok mutlu oldum valla 80e dusmusum sonunda 70leri gorebilicem insallah yillar sonraaa :)) haftaya ilk hedefim ne olursa olsun 79u gorebilmek olucaak :) umarim herkes guzel bi gune uyanir ve musmutlu bi gun gecirir :)

Cok sevindim banu abla ya :)) ikili rakamlara hosgeldiiiin :) insallah 89u 79u 69u gormek de nasip oluur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…