- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.281
Teşekkür ederim canım öyle valla salgın var havalar soğudu başladı grip hastalıkGecmis olsuuun bu aralar hava degisimi falan valla grip salgini var zaten ya dikkat etmek lazim
Aynen canım evden götürmek en mantiklisi sağlıklı yiyecek bulmak zor en maaumu lahmacun ayran oluyor o bile 250 kalori sadece lahmacunTeşekkür ederim ya valla dikkat etmeye calisiyorum eski duzene dondum gibi bisey su an neyse ki :) evden goturunce sıkıntı olmuyo zaten ya disarda yiyince saglikli bisey bulmak zor oluyo en guzeli ev yemegi :)
Teşekkür ediyorum tatlımGeçmiş olsun canim
Iyi dedin canım valla bende alayım aktardan kullanalım ailecek teşekkür ediyorumKizlar gunaydinnn(
cok mutsuzum cunku bende ipin ucu kacti misafirimde eklenince iyice sarpasardim sütümde azalmaya basladi diye esim basimin etini yedi zayiflaman mi onemli yavrumuz mu diye naoicagimi bilemiorum dunde eve 1 kilo hurmayla gelmis sutum artsin diye bide beni teselli ediyor kilon normal zamanla verirsin kizimizi dusun diyoraksam yemek yemiyorsun gece cocuk diymuyor diyor dogru soyluyor neden oyle oldu anlamadim
Teşekkür ederim canım katı meyva sıkacağı var bende portakal çıksın sikmaya başlarım inşallahselamun aleykum
sabahtan beri gezmekten ayaklarimin alti agriyor resmen
simdi kizi emzirirken bi size bakayim dedim
@moon8187 canim bol su ve sekersiz limonata komposto icmeye calis aralarda o zaman sutun artacaktir
nice15 canim cok gecmis olsun
bende kati meyve sukacagi aldum kizlar esim pazartesi ise baslasin bende saglikli beslenmeye tekrar baslayip izin sonrasi.bomba gubi dinucem insallah
Ne güzel darısı başıma kaç gündür yapamıyorum ben1 saat sporu yapmış bulunmaktayım ohhh mis gibi hissediyorum kendimi hafiflemiş))
Dengeledim artık canım benim napıyım kacirinca spor da yok telafisi böyle olduSabah ve akşam için az olmamış mı?
Sağol canım bakacağım merak ettimbuda merak eden olursa omni hakkında herşey var
http://omnidiyeti.com/genel/omni-diyet-kurallar-ve-ornek-menu.html
Canim benim çok güzel menu valla TebriklerMenüm
Sabah
Kellogs kraker 1 paket
Kahve
Öğle
Sebzeli kıyma
Ayran
Akşam
Peynir
Domates
Çay
Ben yemekten önce içiyorum suyu yerken değil iyi yspiyormusum sevindimhttp://www.zayiflatandiyetler.com/canan-karatay-diyeti-su-icmek-konusunda-ne-diyor/
- Canan Efendigil Karatay diyetinde yemek esnasında su içmek konusunda ne diyor?
Kesinlikle su ile yemeği beraber tüketmememizi öneriyor. Yani yemek yerken kesinlikle su içmeyiniz.- Neden yemek yerken su içilmiyor?
Biliyorsunuz ki midemiz, besinlerin sindirilmesi için asidik bir ortamdan oluşur. Yani midemizde asit vardır. Bu asit besinleri kolayca sindirerek, vücudumuza karışmasına yardımcı olur. Suyu yemek ile aynı anda içtiğimiz zaman, midedeki asitliği götürüyoruz. Bu da bizim için kötü bir şey oluyor ve besinlerin sindirimi zorlaşıyor. Yani yemekte su içersek mide asiditesi bozulur, yemeklerden tam olarak faydalanamayız.
Menun dengeli mi dengesiz mi karar veremedim
Ya ben takima alinmadim mi suan kimse beni takmiyo
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnn
Çok şükür bu sabahta erkenden uyandımBugün kuşumu yine Anaokuluna götüreceğim oradanda Annemlere geçiceğim erkek kardeşim Pazartesi günü dönüyor bari son bir kaç gün daha küçük kuzumu seveyim doya doya
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım sonra eşimi uyandırıp işe yollar kahvaltılık meyvemi yerim
Başlangıç; 124.5 kg
Önceki hafta; 100.4 kg
Bu hafta; 98.6 kg
Fark; 1.8 kg
Yüzdesi; 1.795 %
Toplam giden; 26.3 kg
Çok şükür 2li rakamları garantiledim gibi birşey ( Allah korusun bir daha görmemek için çok dikkat ediyorum )
İlk hedefim olan 99u şükür gördüm artık bir sonraki hedefim şimdilik 89Allahın izniylede bu işi başaracağıma ve çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum
Umarım herkes çok güzel bildirimlerde bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?