- 22 Eylül 2015
- 197
- 182
- 23
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.321
Tabiki gruba her gün girip konusmak paylasmak isterim her seyi. Benim en buyuk sorunum basen onla da ayri mucadele veriyorumcanım benim ihtiyaç karşılıklı. ama ne verirsen onu alırsın bunu unutma oldumu motive için bol paylaşım ve geçmişi okumak bu bağlamda çok önemli. eğer bi koparsan toparlanman zorlaşır. o yuzden elden geldiğince paylaşımı eksik etme. hadi bakalım vereceğine inanıyorum ben
bu arada ben 170 boy şu an 75kg mım hedefim de 67 olmak. keşke senin kilo benim olsaa ama 61 e kadar düşme hedefim yok ben az balık etli seviyom kendimi ama yağsız tabi balık etli
gör tabi kuzum bende 38 yaşındayım bana yeter ama siz gençsiniz olun tabi genç yaşta fit olunTabiki gruba her gün girip konusmak paylasmak isterim her seyi. Benim en buyuk sorunum basen onla da ayri mucadele veriyoruminsallah siz de istediginiz kiloya inersiniz ben de incecik insan sevmiyorum ama iste bi hevesim var ortaokuldan beri 57yi gormedim suan 20 yasindayim düsunun
6. takıma da başarılar sevgiler banummHoşbuldum neslimmmm rica ederim ne demekkk senin yardımlarının yanında nekiGüzel yüzdeler gelmişş devamı da güzel olur inş başarılar tatlım
tamam kuzum bunu başlangıç kilosu olarak kaydediyorum bu hafta . haftaya adaylar listesine alırımmerhaba kızlar ,
kusurabakmayın geç kaldım sabah kahvaltıdan sonra dışarı çıktık kızımla sonra yağmura yakalandık bir oyun evinde oturduk hem kızım eğlendi hem yağmurun dinmesini bekledik... yeni eve gelebildim bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım gözlerim fal taşı gibi açıldı ne yapmışım yine kenime dedim listede olmayacağımı biliyorum ama yinede yazayım kilomu 74,900 bu hafta sıkı sıkı sarılacağım söz...
dün biraz araştırma yaptım sınrın bile altında olduğum için eczaneden devit-3 aldım ampul şeklinde iğne olarak yaptırmadım içtim bende . eczacı ayda 1 ampul yeterli dedi .. istersen ekmeğe dök ye dedi bende içtim ekmeğe gerek yok diye....1 ay sonra test yaptıracam yine düşükse bu sefer .iğne olayına girecem...ADACIM ÇOK CAHİLCE BİR LAF O DOKTOR BOZUNTULARI KUSURA BAKMASINLAR
ne b12 nede dvit kilo yapmaz. tam aksi eksikliğinde direnç başlar kilo veremez depolama yapar beden
ne kadar yanlış yönlendiriyorlar insanları nefret ediyorum modern tıptan, varsa yoksa ilaç dayasınlar, ezbere kitap okusunlar, tıpda gelişen dünyaya arkalarını dönsünler, at gözüyle para kazanma peşinde olsunlar çok yazık
oh maşallah sana bende bugun spora doyacam neler planladım neler. annemde kalıcamya merkezde evi... atıcam kendimi kleopatra kordon boyuna yurucemkarın hareketlerimide aksatmam bu gun
teşekkürler kaptanım , ayyyy ne güzel vermiştim yine almışım artık bi 69 görmek istiyorum önce ama başaracağııımmmmm .. bu gün oyun evinde tanıştığım bayan bir ayda sadece abur cuburu kesmiş ve 1 saat eliptik yapmış haftanın 4 günü ve 5 kilo vermiş ayyy gaza geldim .. yürüyüş bandından çok eliptik yap dedi çok efor harcıyorsun dedi...tamam kuzum bunu başlangıç kilosu olarak kaydediyorum bu hafta . haftaya adaylar listesine alırım
çok doğru karar cnm. ayda 1 yeterli hatta depolarım hemen dolsun dersen bu ay 15 sonra 1 tane daha içebilirsin. değerin 30 un altındamı ustundemi kuzum bi de hele. haaa en önemlisi ekmekle değil 1 tatlı kaşık zeytınyağıyla hemen yemek arkasına beklemeden içeceksin. dvit sadece yağla geçiyor sindirime yağ olmazsa bağırsaktan atılıyordün biraz araştırma yaptım sınrın bile altında olduğum için eczaneden devit-3 aldım ampul şeklinde iğne olarak yaptırmadım içtim bende . eczacı ayda 1 ampul yeterli dedi .. istersen ekmeğe dök ye dedi bende içtim ekmeğe gerek yok diye....1 ay sonra test yaptıracam yine düşükse bu sefer .iğne olayına girecem...
hadi bakalımteşekkürler kaptanım , ayyyy ne güzel vermiştim yine almışım artık bi 69 görmek istiyorum önce ama başaracağııımmmmm .. bu gün oyun evinde tanıştığım bayan bir ayda sadece abur cuburu kesmiş ve 1 saat eliptik yapmış haftanın 4 günü ve 5 kilo vermiş ayyy gaza geldim .. yürüyüş bandından çok eliptik yap dedi çok efor harcıyorsun dedi...
***14.TAKIM 432&433 Etap *** etap birleşti
nhtylz. (86/ / / % ) bildirimsiz izne ayrıldı
Rengarenknesli ( 75.3/ / / % ) kilosu sabit
Fairy Tale 123(77/ / /% ) Yüzdesi 2 ye bölündü
denizmrv(82 / 80 / 2 / % 1,22) Yüzdesi 2 ye bölündü
bengiisuu ( 75.0 / / / % ) Yüzdesi 2 ye bölündü
zekikadin ( 100,30/ / / % ) Yüzdesi 2 ye bölündü
nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 0,55 ) Yüzdesi 2 ye bölündü
14.Takım Ortalaması:%
kızlar bayram haftasıyla etap birleşti ya o yuzden çıkan yüzdeleri 2 ye bölüyoruz düzenlemeyi yaptım ben
30 altında canım 27 çıktı çok değil ama düşük dedi dr...çok doğru karar cnm. ayda 1 yeterli hatta depolarım hemen dolsun dersen bu ay 15 sonra 1 tane daha içebilirsin. değerin 30 un altındamı ustundemi kuzum bi de hele. haaa en önemlisi ekmekle değil 1 tatlı kaşık zeytınyağıyla hemen yemek arkasına beklemeden içeceksin. dvit sadece yağla geçiyor sindirime yağ olmazsa bağırsaktan atılıyor
hadi bakalım
tamam bengim yetişmişsin çok sağolRengarenkNesli ya hiç sormayın bizim evde netim iz yok cepte var oğlum eline alıp attı sabah tlf nu ekranı kırıldı ..şimdi bir arkadasa geldim oradan yaziyorum yetişmedim sanirim
kizlar 78.4 olarak bu hafta +yla devam ediyorum ama dikkate devam
Alt tarafi 10 kilo vermek istiyorumm yokmu 30 kilo veren insanalr ben neden irademe sahip cikamiyorumbi iside yarim birakmayayimm ((
benim tarzim bu olmali biktim tayy t-shirt giymektennn biktimmmmmm
olucak cnm merak etme. watsup konusunda hala kararsızım sizde çok istiyorsunuz bilemiyorum,kizlarr su whatsapp grubunu mu acsak ne boyle olmicak
canım dünya sağlık örgütünün güncel aralığı 80-100 aralığı. ama herşey geç güncellenen ülkemde belki bi 30 yıl sonra bu parametre aralığı kabul görür tıpta bilemiyorum. tek bildiğim 8 senedir tıp okuyorum bulduğum kitaoap döküman herşey, ve öğrendiğim d vit önemi ve aralığın 80-100 olduğu. bu durumda senin değerin çok düşük. en azından 50 ye çekmelisin. zaten 80-100 e çıktığını görse türkiyede bi dr kesin toksik der çok der. ama öle değil ben bunu biliyorum ve kabul ediyorum.30 altında canım 27 çıktı çok değil ama düşük dedi dr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?