Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabiki gruba her gün girip konusmak paylasmak isterim her seyi. Benim en buyuk sorunum basen onla da ayri mucadele veriyorum insallah siz de istediginiz kiloya inersiniz ben de incecik insan sevmiyorum ama iste bi hevesim var ortaokuldan beri 57yi gormedim suan 20 yasindayim düsunun

Hoşbuldum neslimmmm rica ederim ne demekkk senin yardımlarının yanında nekiGüzel yüzdeler gelmişş devamı da güzel olur inş başarılar tatlım

gör tabi kuzum bende 38 yaşındayım bana yeter ama siz gençsiniz olun tabi genç yaşta fit olun

Hoşbuldum neslimmmm rica ederim ne demekkk senin yardımlarının yanında nekiGüzel yüzdeler gelmişş devamı da güzel olur inş başarılar tatlım
6. takıma da başarılar sevgiler banumm

merhaba kızlar ,

kusurabakmayın geç kaldım sabah kahvaltıdan sonra dışarı çıktık kızımla sonra yağmura yakalandık bir oyun evinde oturduk hem kızım eğlendi hem yağmurun dinmesini bekledik... yeni eve gelebildim bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım gözlerim fal taşı gibi açıldı ne yapmışım yine kenime dedim listede olmayacağımı biliyorum ama yinede yazayım kilomu 74,900 bu hafta sıkı sıkı sarılacağım söz...

tamam kuzum bunu başlangıç kilosu olarak kaydediyorum bu hafta . haftaya adaylar listesine alırım

dün biraz araştırma yaptım sınrın bile altında olduğum için eczaneden devit-3 aldım ampul şeklinde iğne olarak yaptırmadım içtim bende . eczacı ayda 1 ampul yeterli dedi .. istersen ekmeğe dök ye dedi bende içtim ekmeğe gerek yok diye....1 ay sonra test yaptıracam yine düşükse bu sefer .iğne olayına girecem...

tamam kuzum bunu başlangıç kilosu olarak kaydediyorum bu hafta . haftaya adaylar listesine alırım
teşekkürler kaptanım , ayyyy ne güzel vermiştim yine almışım artık bi 69 görmek istiyorum önce ama başaracağııımmmmm .. bu gün oyun evinde tanıştığım bayan bir ayda sadece abur cuburu kesmiş ve 1 saat eliptik yapmış haftanın 4 günü ve 5 kilo vermiş ayyy gaza geldim .. yürüyüş bandından çok eliptik yap dedi çok efor harcıyorsun dedi...

çok doğru karar cnm. ayda 1 yeterli hatta depolarım hemen dolsun dersen bu ay 15 sonra 1 tane daha içebilirsin. değerin 30 un altındamı ustundemi kuzum bi de hele. haaa en önemlisi ekmekle değil 1 tatlı kaşık zeytınyağıyla hemen yemek arkasına beklemeden içeceksin. dvit sadece yağla geçiyor sindirime yağ olmazsa bağırsaktan atılıyor

hadi bakalım

bengiisuu
Fairy Tale 123
zekikadin

nerdesiniz kızlar bildirime geciktiniz üstelik

30 altında canım 27 çıktı çok değil ama düşük dedi dr...

***14.TAKIM 432. Etap ***

nhtylz. (86/ / / % ) bildirimsiz izne ayrıldı
Rengarenknesli ( 75.3/ / / % ) kilosu sabit
Fairy Tale 123(77/ / /% )
denizmrv(82 / 80 / 2 / % 2.44)
bengiisuu ( 75.0 / 73.5/ 1.5/ % )
zekikadin ( 100,30/ / / % )
nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 1.10)

14.Takım Ortalaması:%[/QUOTE]

Alt tarafi 10 kilo vermek istiyorumm yokmu 30 kilo veren insanalr ben neden irademe sahip cikamiyorum bi iside yarim birakmayayimm((
benim tarzim bu olmali biktim tayy t-shirt giymektennn biktimmmmmm

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-02-15-07-22-1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 56
***14.TAKIM 432&433 Etap *** etap birleşti

nhtylz. (86/ / / % ) bildirimsiz izne ayrıldı
Rengarenknesli ( 75.3/ / / % ) kilosu sabit
Fairy Tale 123(77/ / /% ) 1. kez bildirim yapmadı
denizmrv(82 / 80 / 2 / % 1,22) Yüzdesi 2 ye bölündü
bengiisuu ( 75.0 / 73.5/ 1.5/ % 1,0 ) Yüzdesi 2 ye bölündü
zekikadin ( 100,30/ / / % ) 1.kez bildirim yapmadı
nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 0,55 ) Yüzdesi 2 ye bölündü

14.Takım Ortalaması:% 0,40

RengarenkNesli ya hiç sormayın bizim evde netim iz yok cepte var oğlum eline alıp attı sabah tlf nu ekranı kırıldı ..şimdi bir arkadasa geldim oradan yaziyorum yetişmedim sanirim
tamam bengim yetişmişsin çok sağol

kizlar 78.4 olarak bu hafta +yla devam ediyorum ama dikkate devam

Alt tarafi 10 kilo vermek istiyorumm yokmu 30 kilo veren insanalr ben neden irademe sahip cikamiyorum bi iside yarim birakmayayimm((
benim tarzim bu olmali biktim tayy t-shirt giymektennn biktimmmmmm

kizlarr su whatsapp grubunu mu acsak ne boyle olmicak
olucak cnm merak etme. watsup konusunda hala kararsızım sizde çok istiyorsunuz bilemiyorum,

30 altında canım 27 çıktı çok değil ama düşük dedi dr...
canım dünya sağlık örgütünün güncel aralığı 80-100 aralığı. ama herşey geç güncellenen ülkemde belki bi 30 yıl sonra bu parametre aralığı kabul görür tıpta bilemiyorum. tek bildiğim 8 senedir tıp okuyorum bulduğum kitaoap döküman herşey, ve öğrendiğim d vit önemi ve aralığın 80-100 olduğu. bu durumda senin değerin çok düşük. en azından 50 ye çekmelisin. zaten 80-100 e çıktığını görse türkiyede bi dr kesin toksik der çok der. ama öle değil ben bunu biliyorum ve kabul ediyorum.
kaldıki modern tıppımız vitaminlerle uğraşmaz sorgulamaz. sadece ilacı dayar yollar. hekimlik bizde sadece eski türk filmlerinde kaldı. hekimlik 1940 lı yıllarda kaldırıldı okutulmuyor. şu an tıp ezberci tıp. aynı kitapları okuyan papağanlaşan doktorlar var piyasada hekim yok

kızlar sanırım biz bu yüzdeyle 3. olucaz gibi görünüyoo inanamıyorum valla 0,40 yuzdeyle. bayram faturası takımlarda fena anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…