- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.341
Aynen insallah ulasiriz 57 yeDeniz yıldızı bende sendenim basen problemim var ve 57 yi görmeyi çok isterim
. 25 yaşındaym
En Son 13 yaşındayken 50 li kiloları gördüm
Uzun zaman oldu gormeyeli
Dun alinti yapip bisi sormustum sana cevap alamadim mesaji okuyamadinmi ikbalcimMerhabaaa ben geldim
Sabah
3 tane yumurtadan Lorlu bol maydanozlu omlet yaptım yanına yeşil çay
Oglen aksam bi arada
Bugun misafrlikteydim
Tatlı börek ne varsa yedik artık bulduğumuzu :))
1 -1.30 saat yürüyüş
Dikkat ettim sonrasındayukarıya ekleyip hesaplamanı yaparmısın iremcim. tebrikler 79 a az kaldı bak ha gayret haftaya görürsün
buyuk sorun, sence insülini sabah zıplatmak nasıl bişi ama olan olmuş öğlen salata ve ızgara gibi bişiler ye
Okuyorum aslında mesajları acaba gözümden mi kaçtı ne sormustunuzDun alinti yapip bisi sormustum sana cevap alamadim mesaji okuyamadinmi ikbalcim
Menü güzel olmuş canım spor yokmuDikkat ettim sonrasında
Menüm
Sabah
Sütlaç
Bitki çayı
Öğle
Salata
1 galeta
Ayran
Arda kahve
Akşam
Yoğurtlu patlıcan
Ayran
Bende çayı çok seviyorum sabah akşam çok içiyorum is yerinde alıştım birakamiyorum açık içiyorum zaten elbette sekersizBir de siyah çay cok sevdigim icin iciyorum bazi aksamlar 2 3 cay bardagi tabiki sekersiz bunu da ekliyim..
Bugünü bende ödül günü yaptım galiba canım akşam bende lahmacun yedimBugun kahvaltiyi cok erken yaptim cok az yedim peynir domates salatalik cay 3 4 lokmalik esmer galetalardan.
Oglen kahve cay otobuste verilen tuzlu kurabiye tarzi kırakerlerden 3 4 isirik aldim paketi bilerek bitirmedim.(samsundan ankaraya giderken)
Aksam da lahmacun yedim iki adet salatayla ustune de bi bayram cikolatasi yedim. (Kizlar ben cuma günlerini kendime ödül günü yapiyorum o yuzden yedim abartmadan)
Akşam da 9 gibi bisiklete binip günü sonlandircam.
Aynen insallah ulasiriz 57 ye
Menun dengeli olmuş canım yasin genç senin çabuk verirsin :)Menumu de yazayim
Sabah
Saat 8de beyaz peynir bi parcs bazlama domates salatalik
Ara
Saat 11de bi bardak sekersiz bogurtlen cayi
Saat 12de 1 halley ve 2 mor erik
Halleyi arkadasim almis bana benim de canim cekti dayanamadim valla bayram haftasiyla bu haftanin odulu olsun dedim :))
Oglen
Saat 1de tavuklu durum yaninda salata ve ayran
Aksam
Saat 6 gibi 1 bardak limonata
Arkadaslarla disari gidince limonata ictim aksam eve gelince de ac hissetmedim bisey yemedim oglen yemeginden sonra tabi neyse ki aksami sakin atlattim
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yuruyus
Menun guzel canım ödülün de yerinde olmuşBugünkü menu
Sabah simit karışık Kızartma çay salatalık domates
Ara 2 hurma kayisili form çay
Akşam lahmacun salgam suyu acı biber
Spor Leslie yapacağım inşallah
Karın çalıştım bugün
3 litre su
Bugün kaçamak yaptım biliyorum :) bir nevi ödül olsun 62 yi gördüm ya
Baya az yemissin cnm bu iş olacak :)Dikkat ettim sonrasında
Menüm
Sabah
Sütlaç
Bitki çayı
Öğle
Salata
1 galeta
Ayran
Arda kahve
Akşam
Yoğurtlu patlıcan
Ayran
Afiyet olsun canim menun guzel olmus :)Bugun kahvaltiyi cok erken yaptim cok az yedim peynir domates salatalik cay 3 4 lokmalik esmer galetalardan.
Oglen kahve cay otobuste verilen tuzlu kurabiye tarzi kırakerlerden 3 4 isirik aldim paketi bilerek bitirmedim.(samsundan ankaraya giderken)
Aksam da lahmacun yedim iki adet salatayla ustune de bi bayram cikolatasi yedim. (Kizlar ben cuma günlerini kendime ödül günü yapiyorum o yuzden yedim abartmadan)
Akşam da 9 gibi bisiklete binip günü sonlandircam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?