- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.361
Pasta Börek sonrası yarın dikkat canım :) haftasonu dönüşü artilar olmasınMerhabaaa ben geldim
Sabah
3 tane yumurtadan Lorlu bol maydanozlu omlet yaptım yanına yeşil çay
Oglen aksam bi arada
Bugun misafrlikteydim
Tatlı börek ne varsa yedik artık bulduğumuzu :))
1 -1.30 saat yürüyüş
Canim sıkma canını bu sefer olacak inşallah bende sen gibi dusunuyordum ama artık umutluyum neden olmasın hepimizin iskeleti aynı öyle değil mi burada elele verip basaracagiz pes etmek yok tamam mıAlt tarafi 10 kilo vermek istiyorumm yokmu 30 kilo veren insanalr ben neden irademe sahip cikamiyorumbi iside yarim birakmayayimm ((
benim tarzim bu olmali biktim tayy t-shirt giymektennn biktimmmmmm
Teşekkür ederim canım benimMenun guzel canım ödülün de yerinde olmuşafiyet olsun
Tatlım iyi dengelemissin maşallahİyi akşamlar kızlar tlf num yapıldı sukur ...Bugünkü menum
09.00 sekersiz Türk kahvesi
12.00 kısır salata turşu ayran
14.00 iki kaşık un helvası
17.00 1 adet nar
Oglen helva yediim icin Aksam yemek yemedim
1 lt su 30 dk yürüyüş
Sagol kuzu ama aksam boyle bi sistim sisince bi pismanlik geldiAfiyet olsun canim menun guzel olmus :)
Insallah hayatim pes etmemiz sartYaa valla ben de sizdenimm benim de hedefim 57 aayyy keske bi görsem o rakamiii 87 ile basladim su an 80in azi gitti birazcigi daha gitcek insallahayy insallah ulasiriz hedefimize hepimiiiz :) ha bu arada ben de 20 yaşıma yeni bastım sayilir temmuzda :)
Hiç sorma canım çok fena bir duygu şişkinlik sonrası pismanlikSagol kuzu ama aksam boyle bi sistim sisince bi pismanlik geldi
Yarin aksam yemegini yemeyi bile dusunmuyorumBugünü bende ödül günü yaptım galiba canım akşam bende lahmacun yedim
Yarin acimicam kendime artik bugun odul günüydü. Ama biz de insaniz arada sevinmek hakkimizHiç sorma canım çok fena bir duygu şişkinlik sonrası pismanliko an birdaha yemem diyorsun ama acikınca tekrar yiyor insan
Her gün okula gidip gelirken toplamda 50 dk yürüyorum vi De bugün 30 dk bisiklet sürdümMenü güzel olmuş canım spor yokmu
Evet az yemezsek olmuyo hem de mide küçülmüyr akşamları midem kazınıyor ama inat ettim yemeyeceğim onun yerine ayran içiyorumBaya az yemissin cnm bu iş olacak :)
Cok sevindim banu abla ya :)) ikili rakamlara hosgeldiiiin :) insallah 89u 79u 69u gormek de nasip oluur :)
Kuzum masallah sana olan inancimi kara cikarmiyorsun sporunuda yapmissin tebrik ederim. Bizim gulay vardi ayranci derdim icip icip kafa bulcan diye takilirdim aklima o geldi sen ayran iciyom deyince ilahii :)Dikkat ettim sonrasında
Menüm
Sabah
Sütlaç
Bitki çayı
Öğle
Salata
1 galeta
Ayran
Arda kahve
Akşam
Yoğurtlu patlıcan
Ayran
Toparlamissin ama menu fena degilBugünkü menu
Sabah simit karışık Kızartma çay salatalık domates
Ara 2 hurma kayisili form çay
Akşam lahmacun salgam suyu acı biber
Spor Leslie yapacağım inşallah
Karın çalıştım bugün
3 litre su
Bugün kaçamak yaptım biliyorum :) bir nevi ödül olsun 62 yi gördüm ya
Eh ucuz yirtmissinMenumu de yazayim
Sabah
Saat 8de beyaz peynir bi parcs bazlama domates salatalik
Ara
Saat 11de bi bardak sekersiz bogurtlen cayi
Saat 12de 1 halley ve 2 mor erik
Halleyi arkadasim almis bana benim de canim cekti dayanamadim valla bayram haftasiyla bu haftanin odulu olsun dedim :))
Oglen
Saat 1de tavuklu durum yaninda salata ve ayran
Aksam
Saat 6 gibi 1 bardak limonata
Arkadaslarla disari gidince limonata ictim aksam eve gelince de ac hissetmedim bisey yemedim oglen yemeginden sonra tabi neyse ki aksami sakin atlattim
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yuruyus
Wayyy iyi toplanmissinİyi akşamlar kızlar tlf num yapıldı sukur ...Bugünkü menum
09.00 sekersiz Türk kahvesi
12.00 kısır salata turşu ayran
14.00 iki kaşık un helvası
17.00 1 adet nar
Oglen helva yediim icin Aksam yemek yemedim
1 lt su 30 dk yürüyüş
Masallah bitanem sana guvenim tam artik yakinda 69 bile goruceksinHer gün okula gidip gelirken toplamda 50 dk yürüyorum vi De bugün 30 dk bisiklet sürdüm
Menun dengeli olmuş canım yasin genç senin çabuk verirsin :)
Evet az yemezsek olmuyo hem de mide küçülmüyr akşamları midem kazınıyor ama inat ettim yemeyeceğim onun yerine ayran içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?