- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.781
Canim kaptan değişikliği yapıldı bugün. Sana dönüş yaparlar inş. YarinKızlar benide alıyomusunuz aranıza kimse bana cevap vermemiş
Izine ayrıldığın kilo nedir tatlim :)
canim kaptan degisikligi oldu bide cuma heyecani var simdi sen kendini hatirlat tekrar arada mesajin kaybolmasinKızlar benide alıyomusunuz aranıza kimse bana cevap vermemiş
Canim disim ağrıyor 2 gündür sorma hiç iyi değilim dün disciye gittim iltihap olmuş pazartesi günü cektirecegim 2 tane hem sağ hem sol acıların kadını oldum :)nice15 nerelerdesin canim ..
Hangi gruptan geliyosun tatlim cuma yarışmasinda yariştin mi daha önce?Herkese merhaba.8.5 aylik kızım var.başka gruptan geliyorum kabul ederseniz tabi.yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm isterseniz.cicişkocum sanada merhaba canım
Evet canım bugün daha dikkatli olcam bu hafta 800 gr vermişim ama ben gayet memnunum zaten hızlı kilı vermek istemiyorum. Hep böyle gitse keşke.Biraz fazla kacmis karbonhidratlar canım :) ama misafirlik olunca öyle oluyor düzene girer geri
Çok güzel menü canim afiyet olsun ♥Menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet
Çay
Arada sütlü kahve
Öğle
Yeşil fasulye
1 galeta
Akşam
Yoğurtlu patlıcan
Biraz acıktım şimdi 3 ince dilim peynir yedim çayla
Evet öğlen fazla kaçmış ama akşami hafif geçirerek ve spor yaparak dengelemissin canim afiyet olsunPersembe menum
Sabah bir kivi bir elma
Öğle 10 adet yaprak sarması 1 bardak ayran sonrasında nesquikli süte batırıp yediğim 6 tane etimek varsuçluyum bukadar yememeliydim
Aksam bir kase yoğurt yedim
1 lt su
2 mil Leslie
15 squat 15 dakikada karın kalça egzersizleri
Gece 11deAz once yesilcayin yaninda bi kucuk lokmalik cikolata yedimmm
Anladim canim tamamdr o zamanAkşam yemeğini ben erken yemeğe çalışıyorum. Erken yediğim için bol bol yiyorum o yüzden.
5 te yedim bugun
Olsun canim moralini bozma yeni haftaya daha düzenli beslenerek başla biraz da spor oohhMalesef bu hafta tik yok bendedoğru duzgun beslenmedim ondan oldu hep kacamak yaptim spor da fazla yapamiyorum bi yuruyorum zaten of ya cok mutsuzum su an
Canim sanki arada bişeyler yesen iyi olur gibi az değil mi yediklerinÇarşamba menum
Sabah sebzeli omlet zeytin peynir domates salatalık çay
Aksam
3 mercimekli içli köfte 3 çatal makarna salata
Afiyet olsun canimPersembe menum
Sabah sebzeli omlet domates salatalık zeytin peynir
Ara 1 activia
Akşam nohut yemeği ve pilav
Su 3 litre
Geçmiş olsun canimCanim disim ağrıyor 2 gündür sorma hiç iyi değilim dün disciye gittim iltihap olmuş pazartesi günü cektirecegim 2 tane hem sağ hem sol acıların kadını oldum :)
O yüzden ugrayamadim tatlim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnnn
Çok şükür bugün daha iyiyimdün kafamı kaldıracak halim yoktu Annem öğleden sonra geldiğinde şakasına az daha geç gelseydin helvamı yerdin dedim Akşam üzere Annemin ısrarı üzerine az hava almak için eşimin peşine takıldım ( şirket arabasını götürüp bizimkini iş yerinden alacaktı ) Gerçekten biraz iyi geldi ama eve geldikten sonra resmen saatlerce uyumuşum ama iyi geldi
Sanırım bir iki güne hiç birşeyim kalmazBu sabah en azından ağrılarım azalmıştı
Neyse hazır aklımdayken ben bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 98.6 kg
Bu hafta; 97.2 kg
Giden; 1.4 kg
YÜzde; 1.42 %
Toplam giden; 27.3 kg
İnşallah her hafta en az bu kadar gider ki eminim grip olmasaydı dahada fazlası giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?