- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #120.721
Pazartesi de kilo bildirimi yapcazHaftada 3 gün spor kuralına uymayanlar haftasonu sporlarini yapsin fistiklarr ve bildirsinvee sakın haftasonu diye kaçırmayın pazartesi çıkar meydanaa
durum hoşlarına gitmemiş niye beğensinler kaptanımKimse beğeni yapmamış bu msja enteresantebrikler erikcim gelcem sizin takima tebrike
Takim içi kuralları oku canim sade önlem için diyelimPazartesi de kilo bildirimi yapcaz
Okudum canım çok soruyorum ama kusura bakmayın yaTakim içi kuralları oku canim sade önlem için diyelim
Aynen öyle erikcimdurum hoşlarına gitmemiş niye beğensinler kaptanım
Yok canim sor tabi ne demek takim içi kurallarda da da yaziyor haftaya arti kiloyla baslamamak icinOkudum canım çok soruyorum ama kusura bakmayın ya
neden 8. takımAaaa bu arada fıstıklaaarr bu hafta da 8. Takimla yarışıyoruz hadi bakalim iyce sıkın kemerleri kesin biz kazanmaliyiz
iyi geceler canım ben de çocuklarla uyuycam şimdi. yarın görüşürüz.Herkese hayırlı geceler çocuklar uyumuşken geri kalan işlerimi yapayım
Yarın görüşmek üzere görüşemezsek Haklarınızı helal edin
iyi geceler selincimKızlar ben kaçtım sabah görüşürüz Allah in izniyle sağlıcakla kalin sakin bişey yemeyin bu saaten sonra
eriğimm çok tebrik ederim canımm başarılarSlm kızlar yarışma için teşekkürler galiba biz kazandıktekrar yarışmaktan keyif duyarız ilerleyen haftalarda kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Bide oooo pastayı yemeyin sakin
evet bulmuşsun ama alıntı olarak kalmış. quıtleri parantezleri temizlemen gerekiyor cnm okeyen son bu listeyi bulabildim doğrudur inş.
valla super menumle geldim selinim bu hafta iddalıyımBakicaz bakalim z raporuna ne kadar yedin
Aaaa bu arada fıstıklaaarr bu hafta da 8. Takimla yarışıyoruz hadi bakalim iyce sıkın kemerleri kesin biz kazanmaliyiz
bu sene baya yuzdum misafir gitsin sezonu kaparım herhalde ama su çok guzel çok zevkli fırsat bulursam soğumadan gene giricem cnm. seneye yaparsın artık bızdıkın buyurAyy canım istedi Neslihan valla bu yaz doğum yaptığım için tatile gidemedik hasret kaldım benim yerimede yüz tatlım
Afiyet olsun canim incir iyidiryaz mutlaka ölçülerini bakalim ahh annelerimizin hakkını odeyemeyiz öp annecini benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?