Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çorba ki ne çorba kaptan çıldırıyodu az daha menü idare eder canim kabak tatlısı içtin heralde 4 5 yudumnasil gözün döndüyse yuttun heralde ama dikkat et pazartesi arti çıkarsan biliyosuun hem haftaya listedesin hadi bakalim güzel bi yüzdeyle başla dimi ama

Menüm
Sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
Çay

Öğle
Kör soslu tavuk
Az salata
2
2 kaşıktan az pilav

Akşam
Peynir
Salatalık
1 tane galeta
Çay
4 gün spor yaptım

Menün yine çok hafif ve guzel canim spor da yapılmış 4 gün oohh

Anne yine imdada yetişmiş denizcim çok güzel menü akşaminda çok hafif olmuş senin yürüyüşler güzel bence denizcim ne kadar yaparsan o kadar iyi tabi

Slm kızlar yarışma için teşekkürler galiba biz kazandık tekrar yarışmaktan keyif duyarız ilerleyen haftalarda kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Bide oooo pastayı yemeyin sakin
Kimse beğeni yapmamış bu msja enteresan tebrikler erikcim gelcem sizin takima tebrike

Bu menüye yorum yapamıyorumcanim ikisinden de çok canin çektiyse tadabilirdin bir buçuk gül böreği çooook doyurucu bi miktar baklava hiiiiç olmamış kać gün spor yaptin bu hafta (sağlık propleminden spor yapamayan sen miydin canim hatirlayamadim)
  • Bu 7 gün akşam yemeklerinde tatli ekmek pilav makarna vs hiç bişey yemiyorsun canim lütfen cezani uygula 7 gün özel takipde menülerin

menüm:
iki tane sarma
salata yoğurt
Sende oruçluydun demi canim böyle hafif bi iftar yapip 1 1 buçuk saat sonra meyve ara öğünü yapsaniz süper olur oruç insanin gozu dönüyor ama boll su için
Senin menun gayet güzel canim afiyet olsun

Gayet güzel bi menü afiyet olsun canim haftada en az 3 gün spor kuralimiz var tatliş haftaya uygulamaya başla alışkınsin sen spora

T

Ya şekersiz içmeyi sevmiyorum.biara şekeri bıramıştım ama hiçbişeyden zevk alamadım 1 yıl.şimdi yine başladım
Baya da bırakmışsin canim alışamadın demekki ben 3 ü bi arada kahveye bile 4 5 kaşık şeker atardim hiç azaltmayi denemedim birden kestim şimdi çayda kahvede daha lezzetli

TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek

Anne yine imdada yetişmiş denizcim çok güzel menü akşaminda çok hafif olmuş senin yürüyüşler güzel bence denizcim ne kadar yaparsan o kadar iyi tabi

Tesekkur ederim kaptanimm :)) aynen annem yetisiyo hep imdadima zaten ya kadincagiz sabah erkenden kalkip bana yemek falan hazirliyo ya o olmasa naparim valla bilmiyorum

Aksam cok acikmadim gibi kaptanim aaa bu arada unutmusum ya 1 tane de siyah incir yedim o cok oldu tuh eklememisim onu eve gelince canim cekti de annem almis bi tane yedim ben de

Yuruyus valla iyi oluyo kaptanim ya okul yokken evde tikili kaliyodum evde spor yapiyodum neyse ki okul basladi da kosturmacayla hareket ediyorum bi de ek spor yapabilsem evde super olucak bacaklarim acayip farketti zaten ya yarin olcumlerimi paylasirim burda ilk basladigin zaman her yerimi olcmustum mezureyle bi de gecen haftasonu olcum aradan 2 ay gibi bi sure gecti ve baya farketmis cok mutlu oldum :) yarin yaziyim buraya da unutmazsam :)

Afiyet olsun canim incir iyidir yaz mutlaka ölçülerini bakalimahh annelerimizin hakkını odeyemeyiz öp annecini benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…