Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok gerildim sabah sabah yaa 4 -5gundur tuvalete çıkamıyorum. Saat 5 te uyandim Neler neler denedim günlerdir. Kayısılar incirler zeytinyağlar .ama tik yok doktorlukmu oldum acaba yaa
Canim takıntı haline getirme psikolojikte oluyor bazen...bir görün istersen çok rahatsız olduysan ama sürekli bir ilaç verirse kullanma bir defa lik istiyorum de canim

Allah kabul etsin canim menun güzel afiyet olsun sporun da çok güzel
Akşam yemeğin değişik olmuş canim ama hafif bi menü afiyet olsun canim sporunda tamamdır

canim hosgeldin cok uzuldum Allah geride kalan bebege saglikli bi omur nasip etsin insallah

Cok guzel bir gün geçirmişsin canim menu de sporunda çok güzel
Çok gerildim sabah sabah yaa 4 -5gundur tuvalete çıkamıyorum. Saat 5 te uyandim Neler neler denedim günlerdir. Kayısılar incirler zeytinyağlar .ama tik yok doktorlukmu oldum acaba yaa
Canim aktara mi sorsan tuvalete çıkmana yardimci olan bitki falan önerir belki
Dünkü kilo bildirimim
cuma 79.8
Pazartesi 79.9
Hemen eksiye çevir bengicim 100 gr bişi değil ama az da olsa iki günde eksi olsa daha iyi hadi bakalim hafiflet iyce menülerini
Günaydın

herkese gunaydinlar kusura bakmayin dun giremedim cok yogun bir gun oldu benim icin menumu yazayim

sabah
saat 8de beyaz peynir domates salatalik badem ceviz

ara
saat 11de 1 bardak sekersiz karisik bitki cayi yaninda pastanelerde satilan kare pizzalardan kucuk bi isirik(arkadaslarim almisti ben de bi lokma yedim tadimlik)

oglen
saat 2de ton balikli salata 2 gunkurusu kayisi ve badem

ara
saat 4te 1 kucuk kremali pufudik(bugun cok kacamak yaptim malesef arkadaslarimin morali bozuktu pastaneden aldim onlara sonra ben de 1 tane yedim)

aksam
saat 8de 1 kase yogurt corbasi ve 1 parca balik

su 1.5 litre
spor 45 dk yuruyus

bugun sabah dayanamadim tartildim valla o kadar kacamaktan sonra ama neyse ki 79 ciktim hihi :)) insallah 78.5 bile olsam 78i gorurum bu hafta :)

Herkese selamlar.bugun guzel bir gun olur Insaallah herkes icin.
Sahurumu yaziyim iftar belli zaten
Sahur peynirli iki yumurta bir dilim kepek ekmegi 11 adet findik 5 kuru kayisi nescafe
Iftar corba firinda hamsi bolca salata
Ara bulursam paket asurelerden yapicam ufak bir kase yerim

SekerPancarii kaptan ben menumu ekleyemiyorum alintila uapiorum msj yaz bolumune alinyilati ekle diyorum sadece harflerden olusan biseyler cikio telefondan yaziyorum nasl eklicm menumu

Yok canım şeker baktık normal tokluk 107 çıktı tansiyonum 10/6 çıktı. El ayak titremesi değil zaten bildiğin içim kaydı beynim boşaldı gibi oldu.

Sporumu yaptim fistiklaarr hadi sizde bi kaç haraket de olsa yapın

♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 30 istiridye haraketi ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 30 köprü haraketi
♥ 30 selülit savar haraketi
♥ 50 squat ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 20 dakika twist shape stepper kollarda 1 er kiloluk agirliklarla
♥ 10 deadlift ( 10 kilo ağırlıkla)
♥ 10 dirsekler bükük kollari yana açma( 10 kilo ağrlikla)
♥ 200 thing master aletiyle bacak çalışma
Vee esneme soğuma
Kan ter içinde kaldim

Hiç karın çalışmadim ikindi vakti de 10 dklik abs workout yaparim

bende sporymu yaptim kizlar 25 dk leslie hareketleri dusumu aldim bir bardak ayran ictim yumurta hasliyorumsimdi. salata yapicam
yalniz spordan sonra benim elim ayagum tutmuyo su anda biyle bi titreme var sizce neden olabilir

bende sporymu yaptim kizlar 25 dk leslie hareketleri dusumu aldim bir bardak ayran ictim yumurta hasliyorumsimdi. salata yapicam
yalniz spordan sonra benim ayagum tutmuyo su anda biyle bi titreme var sizce neden olabilir

Süpersin canim acaba çok aç karnina mi yapiyosun canim belki ondandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…