Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende sporymu yaptim kizlar 25 dk leslie hareketleri dusumu aldim bir bardak ayran ictim yumurta hasliyorumsimdi. salata yapicam
yalniz spordan sonra benim elim ayagum tutmuyo su anda biyle bi titreme var sizce neden olabilir
Alahala neden olabilirki acaba ..uzan canım dinlen bakalim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sabah 07:45 gibi evden çıkınca uğramaya fırsatım olmadı biraz evvel eve gelip kalan bir iki işimide yapıp kendimi buraya attım
Kuzuyu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kızımla sağlık ocağına gittik endoskopi sonucunu doktorumuza göstermek için şükür oda sadece midesini rahatlatacak şurup verdi ve beslenmesine dikkat ederse reflünün geçici bir şey olduğunu söyledi
Dönüştede Annemlere uğrayıp öğle yemeğimide yedikten sonra eve attım kendimi

Şimdide keyif kahvemi içerken sizlere bakayım dedim

Hatta aklımdayken bugünki yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşayım nasılsa dışına çıkmayacağım

Uyanınca ( 07:30da ) 1 bardak cevizli su + içindeki 1 ceviz
Sabah; ( 08:15 de ) 2 adet mandalina 1 şekersiz çay ( sağlık ocağı açılana kadar vakit geçsin diye büyük kızımla çay bahçesine gittik
Öğle; ( 12:00de ) 1 tabak domatesli makarna
ara; ( 14:00de ) 1 adet şekersiz nescafe ( yani şu anda )
Akşam ( 16:00da kesin olacak ) 1 büyük fincan sahlep + 1 sıra bitter çikolata
Gece; ( 22:00 gibi kesin ) 1 bardak cevizli suyum + içindeki 1 ceviz

Kesinlikle bunların dışına çıkmayacağım o yüzden şimdiden paylaşmak istedim Karbonhidrat gününde tatlı serbest ama ben bugünde yine sadece çok hafif geçirmek adına sahlep ve bitter tercih etmek istiyorum bir sonraki karbonhidrat günümde kızımın doğum günü olduğu için o gün 1 ince dilim pasta yiyeceğim o güne kadarda ne kadar eksik görürsem kardır

İnşallah çok güzel eksilerde görürüm yarın sabah

maşallah banummm nasıl oldun hastalık geçtimii.

Çok şükür canım iyileştim ama tabi hafif kuru öksürük var tabi oda bir kaç güne geçer oda

29. Gün sadece su içiliyomuş zor olmuyor mu ??

İnan bende ilk başladığımda anam nasıl olacak diye panik yapıyordum gün yaklaştıkça ama inan oruçtan hiç farkı yok hatta aksine oruçdan daha kolay sonuçta su, çay ve kahve serbest
Dün bir arkadaşın sıvı günüydü inan nasıl bir moda girdiysem kesinlikle bir an önce gelsin o gün dedim :)
Ayın 3.de ikinci sıvı günüm geliyor o zamana kadarda baya bir eksi görmüş olacağım inşallah

]Kizlar selam nasilsiniz. Ben denizdeyim bugun sezon kapanmadan gorelim dedik annemle. Simdi ali mi okuldan alip onuda sokucam denize sonra evin yolu.

Yok canım şeker baktık normal tokluk 107 çıktı tansiyonum 10/6 çıktı. El ayak titremesi değil zaten bildiğin içim kaydı beynim boşaldı gibi oldu.
Bende onu dedim iste. Aclik sekeri degil bahsettigimm aclik insulin. Bence bi endokrine gidip insuline baktirmanda fayda va. Gecmis olsun tekrar

Merhaba herkese.sporumu yaptım 1 bardak ayranımı yeşil çayımı içtim 1 gün kurusuyla.bebiş maşallah uyanmadı hayret.çamaşırlarımı yıkadım yemeğimi yaptım şimdi yine ayran içiyorum çok iyi geliyo aralarda.kesin deneyin ayranı

Kızlar bu ay sonuna kadar nası 3 kg verebilirim acaba.ablamın düğünü var 3-4 kg versem elbisemin içine girebilirim şimdi fermuar kapanmıyo yardım edin lütfen

Selamun aleyküm güzel hatunlar
Sabahtan beri ayaktayım kızlarım hasta büyüğü orta kulak iltihabı
Küçüğü grip üst solunum yolları
Ikiside bi köşede
Beni bu hafta affet kaptanım iğne verdi doktor oda bacakta ağrı yapıyo onların başındayım
Pazartesi güzel bir dönüş yapıcam inşaAllah
Rabbime emanet olun hepinizi öpüyorum

Çok geçmis olsun canım cocuk hastalığı zor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bir günün daha sonuna geldik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim
Planladığım gibi karbonhidrat günümün dışına çıkmadım
Tabi erken yediğim için doğal olarak şu an açım ama bir okadarda mutlu çünkü biliyorum ki yarın çok güzel bir karşılık göreceğim

Cumaya çok az var ve aynı şekilde devam edeceğim
Yarın Meyve günüm ve inşallah oda çok rahat geçecektir

Hayırlı aksamlar kizlar

Sabah 5 te
Ballı şerbet
Bir büyük bardak suya incir ve zeytinyağ koydum içtim
İncir yedim birazda
Elma

Sabah 11 gibi
Peynirli omlet 2 yumurtadan
Peynir
Yeşil çay
2 3 biber

Ara azcık makarna
1 kaç lokma tatlı

Akşam bi tabak nohut
Ayran
2 3 lokma ekmek

Sporada birazdan cikcam inş.

Herkese merhaba menümü yazayım bende.
Saat...10.30. Sütlü kahve 1 cicibebe büsküvi kahve 2 şekerli 1 gün kurusu
Saat....13.00 gibi....40 dk eliptik+200 twester+150 mekik 1 bardak ayran
Saat.....16.00 1 bardak yeşilçay 1 gün kurusu
19.00...7 kaşık kıymalı taze fasulye 1 kase yoğurt
20.30.....3 bardak 2 şekerli çay+3 tane büsküvi.

Annemlerdeyim erken geçersek eve inş aynı sporlarımı yapcam.
Kimse 10 gün içinde 3 kg vermem konusunda bişey yazmamış.tavsiyesi olan yokmu

selam kizlar..
menumu yazayom yuzsuzce
sabah:2 haslanmis yunurta yilaf kepeginden peynirli bazlama 1 domates sekersiz cay
3 saat avm gezmesi yuruyus
saat 17:00 az kiymali kabak yemegi
sonra olanlar oldu
1 kase soslu mısır 15 tane falan kaju 1 bardak kola ((

selam kizlar..
menumu yazayom yuzsuzce
sabah:2 haslanmis yunurta yilaf kepeginden peynirli bazlama 1 domates sekersiz cay
3 saat avm gezmesi yuruyus
saat 17:00 az kiymali kabak yemegi
sonra olanlar oldu
1 kase soslu mısır 15 tane falan kaju 1 bardak kola ((

Kızlar bu ay sonuna kadar nası 3 kg verebilirim acaba.ablamın düğünü var 3-4 kg versem elbisemin içine girebilirim şimdi fermuar kapanmıyo yardım edin lütfen
Canim hafif yersen zaten ayda 3 4 kilo verirsin bence hele sporla kesin verirsin merak etme
Geçmiş olsun canim sağlik deyince bişey diyemem dön geri ama
Arayi daha sağlıklı atıştırmalıklardan seçebilirdin canim geneli guzel afiyet olsun
Sevtalcim kahvaltı neden yoken önemli öğün kilo vercem diye metabolizmayi sarsmayalim canim sabahlar bir yumurta bile seni faha dinç tutar spor da yapıyorsun güçsüz düşme 10 günde mi 3 4 kilo vermek istiyosun canim ben 1 ayda sandim 10 günde 2 kilo kolaylikla gider özellikle akşam yemeklerini 5 de yeyip hiç bişey yemezsen sonrasinda, belki 3 kilo da gider tabi senin kilo verme hizinla da değişir ama fazla da aç kalma öğünlerini kalorisi az gidalardan seç hafif ye yeter canim
Canim akşam çok mu az yedin biraz daha çeşit yesen belki akşam hafiften doysan sonra abur cubur istemez bile canin yarin telafi et hemen bak hafta ortasina geldik yatmadan spor da yap oldu mu canım

herkese iyi aksamlar kusura bakmayin bu hafta cok file verdim pek giremiyorum firsatim olmuyo haftaya vizelerim var da

sabah
saat 11de beyaz peynir kasar peyniri domates salatalik ve ceviz badem yaninda 1 bardak sekersiz karisik bitki cayi

oglen
saat 2de 2 biber dolmasi ve salata

aksam
saat 6da yarim porsiyon karisik kumpir(bu kotu oldu biliyorum ya arkadaslarimla disari gittik acikmistik ben de yedim valla )

su 1.5 litre kadar
spor 45 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…