- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.021
Alahala neden olabilirki acaba ..uzan canım dinlen bakalimbende sporymu yaptim kizlar 25 dk leslie hareketleri dusumu aldim bir bardak ayran ictim yumurta hasliyorumsimdi. salata yapicam
yalniz spordan sonra benim elim ayagum tutmuyo su anda biyle bi titreme var sizce neden olabilir
maşallah banummm nasıl oldun hastalık geçtimii.
29. Gün sadece su içiliyomuş zor olmuyor mu ??
Bende onu dedim iste. Aclik sekeri degil bahsettigimm aclik insulin. Bence bi endokrine gidip insuline baktirmanda fayda va. Gecmis olsun tekrarYok canım şeker baktık normal tokluk 107 çıktı tansiyonum 10/6 çıktı. El ayak titremesi değil zaten bildiğin içim kaydı beynim boşaldı gibi oldu.
Yelizim spordan once 1 bardak ayran veya kefir veya sut ic dene bakalim protein almak iyi gelir genelde spor oncesibilemedim ki su anda mesaji bile zor yaziyorum elimi tuslara zor goturuyorum titremekten
Ay masallah ben daha cikarmadim gozumde buyyuyo sanirim kasim da bizdede cikar kisliklar henüz yaz bitmedi alanya daBende camasirlara giriştim yazlık kışlık duzenliyorum. .karnim açıktı bir yemek molasi vereyim birazdan
Çok geçmis olsun canım cocuk hastalığı zorSelamun aleyküm güzel hatunlar
Sabahtan beri ayaktayım kızlarım hasta büyüğü orta kulak iltihabı
Küçüğü grip üst solunum yolları
Ikiside bi köşede
Beni bu hafta affet kaptanım iğne verdi doktor oda bacakta ağrı yapıyo onların başındayım
Pazartesi güzel bir dönüş yapıcam inşaAllah
Rabbime emanet olun hepinizi öpüyorum
Canim hafif yersen zaten ayda 3 4 kilo verirsin bence hele sporla kesin verirsin merak etmeKızlar bu ay sonuna kadar nası 3 kg verebilirim acaba.ablamın düğünü var 3-4 kg versem elbisemin içine girebilirim şimdi fermuar kapanmıyo yardım edin lütfen
Geçmiş olsun canim sağlik deyince bişey diyemem dön geri amaSelamun aleyküm güzel hatunlar
Sabahtan beri ayaktayım kızlarım hasta büyüğü orta kulak iltihabı
Küçüğü grip üst solunum yolları
Ikiside bi köşede
Beni bu hafta affet kaptanım iğne verdi doktor oda bacakta ağrı yapıyo onların başındayım
Pazartesi güzel bir dönüş yapıcam inşaAllah
Rabbime emanet olun hepinizi öpüyorum
Arayi daha sağlıklı atıştırmalıklardan seçebilirdin canim geneli guzel afiyet olsunHayırlı aksamlar kizlar
Sabah 5 te
Ballı şerbet
Bir büyük bardak suya incir ve zeytinyağ koydum içtim
İncir yedim birazda
Elma
Sabah 11 gibi
Peynirli omlet 2 yumurtadan
Peynir
Yeşil çay
2 3 biber
Ara azcık makarna
1 kaç lokma tatlı
Akşam bi tabak nohut
Ayran
2 3 lokma ekmek
Sporada birazdan cikcam inş.
Sevtalcim kahvaltı neden yokHerkese merhaba menümü yazayım bende.
Saat...10.30. Sütlü kahve 1 cicibebe büsküvi kahve 2 şekerli 1 gün kurusu
Saat....13.00 gibi....40 dk eliptik+200 twester+150 mekik 1 bardak ayran
Saat.....16.00 1 bardak yeşilçay 1 gün kurusu
19.00...7 kaşık kıymalı taze fasulye 1 kase yoğurt
20.30.....3 bardak 2 şekerli çay+3 tane büsküvi.
Annemlerdeyim erken geçersek eve inş aynı sporlarımı yapcam.
Kimse 10 gün içinde 3 kg vermem konusunda bişey yazmamış.tavsiyesi olan yokmu
Canim akşam çok mu az yedin biraz daha çeşit yesen belki akşam hafiften doysan sonra abur cubur istemez bile caninselam kizlar..
menumu yazayom yuzsuzce
sabah:2 haslanmis yunurta yilaf kepeginden peynirli bazlama 1 domates sekersiz cay
3 saat avm gezmesi yuruyus
saat 17:00 az kiymali kabak yemegi
sonra olanlar oldu
1 kase soslu mısır 15 tane falan kaju 1 bardak kola((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?