- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.241
canımm bazen arada böyle motivasyon bozukluğu olması normal, önemli olan toparlanıp gerçekleri görmek yüzleşmek. bence yarın kendine bir hediye belirle ve ilk hedefine ulaştığında onu kendine al. bu tarz şimarıklıklar iyi geliyor dene istersen
♥♥♥14. TAKIM 436. ETAP ADAYLAR LİSTESİ♥♥♥
Harika kanatlar(77.8 / / /%)yaş: 33 Boy: 1.69 baş.tarihi: 12 ekm.2015, 30 ekm.15 de listede baş. Kilosu: 78.0 hedef kilosu: 68
Afrasyab(59 /0.5 /50 / %0.84 )yaş: 30 Boy: 1.55 baş. Tarihi 12 ekm.2015, 30 ekm.15 de listede baş. Kilosu: 60.0 hedef kilosu: 53
Nice cim olan olmus bu hafta hemen o artilari yollamazsan yapisir bitanem. Bir plan yap bu hafta ona uy. İşe basladinmi. Neden moralin bozukk. Cok hasta olma sebebin vitamin degerlerin dusmus olabilir d vitamini takviyesi almani oneririm. 1 ampul kırıp zeytin yagla ic. Ayrica meyveye ogunde yer ver bitanem.Bu hafta hastaydim kızlar bir türlü kendime gelemedim yatıyorum sürekli psikolojim de bozuldu sürekli hasta oluyorum diye bide dogum gunu kutlaması oldu 3 kere arkadaşlar ailem eşim ayrı ayrı pasta yedim ve sonuç çok kötü kaç haftalik emegim boşa gitti ama farkındayım ve bugünden itibaren toparlayacagim inşallah
Tebrikler cnmm masallah.offf cok sukur -deyim ama yine istedigim gibi degil sonuç..Oglen ve aksam karabugday yemeye devam edicem sanirim faydasi var carsambaya kadar deboyoe devam edicem yalniz ciddi wc problemi yasiyorum yani belki 73.5 im ama ne ciktysa onu yazdim..Bide yari soyunk tartiliorum ben giyinikkn en az 500 gr farkedio cunku insanlar kac kilosun die sorduklarinda sabah ac karina soyunuk 73.8 derim artik
Sanada masallah tebriklerHerkese merhaba.kaptan kilomu merak ediyodun tabi bende bildiriyorum.
72.1.geçen haftadan beri 1.300 gr gitmiş.100 gr daha olsaydı bu haftaki hedefim tutacaktı ama böylede güzel olsun.
Hepsine katiliyorumSelincim bu hafta kilo alanlara uygun bi ceza verelim mesela menu liste takibini o yaosin haftayada listeyi paylasim alanina tasisin. Veee bu hafta takima koç luk yapsin ne dersin sende bi fikir uret. Nice bu hafta cok ugramadii mesela
Menü listeleri neden dolmuyoooooorrbazıları tek bi işaret bile koymamis
Mooncum çok basit ben perşembe kadar ekledim seni cumayi da sen yap menü paylasinca alitilayinca kendi ismini bul alt alta nokta Isareti var nokta yerine silipvanim ben onu yapamiyorum hatta bikmem kac sayfa oncede yazdim sana bana nasil yapildigini anlatirmisin diye ama atlandi sanirim alinti olark ekliyorum msj alanina ekle diyorum ama harf yigini cikiyo yaoamdm bi turlu (
Cok iyi fikiiiirrrrHerkes kabul ederse haftaya perşembeyi detoksla geçirelim ne dersiniz
Herkes kabul ederse haftaya perşembeyi detoksla geçirelim ne dersiniz
Ben varum selin kaptan
Evettt
15dk lesli tarzi dans kardiyo arkasina 20dk lik mel b karin bacak videsunu yaptimm sonra 10dk hafif tempo yurudum sogudummm dusumuda aldummm balim balll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?