- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.281
Merhaba canım.yaptığın şeyin içine yeşil soğan doğra çok süt yapıyo.ben gün içinde süt ayran ve çok su içtiğim için pek etkilemedi.ek gıdada veriyorum ama yinede emmek istiyor.gelişimide iyi maşallah.dereotuda yoğurtta süt yapar ama niye öyle oldu acaba.bence sütün azalmamıştır sen diyet yaptığından öyle sanırsın.bide belli bi aydan sonra önceki gibi olmazmış çok zaten.S SEVTAL87 canm bende emziriorum bu hafta 3 gun karabugday ile detox yapayim dedim sadece kahvaltiyi normal yapip diger 2 ogunmde karabugday yedim ama aksam en gec 17.00 de yemek sartyla hatta bi iki kavamakta yaptim kuruyemisten yana ama yinede onunla yarim kilo verdim cok tok tutuyo bana bazn bulgur pilavu yiyomusum gibi baznde misir yiyomusum hissi veriyor..p.tesiden itibaren yine 2 ogun olarak devam edicem farkli tarifler denicem pilav gibi ama yagsiz pisiricm mesela sogan ve kirmizi biberle falan denicem biseyler..Bu hafta hep yogurt ve dereotuyla yedim oyle tadi kotu yok yiyemedim falan diyenlerede sasirdim yada ben midesizim bilmiyorum ama sunuda belirteyimki zaten az olan sutum azaldi oncedn gun icinde pek doyurucu olamiyodum zaten ama gece hep biri tasardi simdi oda olmuyor
Bu arada menum soyle:
Sabah:3 yumurtali omlet birkac dilim kasar peyniri sekersiz cay
Ara:1 armut buyuk bir bardak sut
Ögle:karabugday 4 kasik yogurt ve dereotuyla
Aksam saat 17.00:karabugday yine ayni yogurt ve dereotuyle 4 adet hurma
Canım hemen bırakma başlarda zorlanman normal ama alışırsın benceKızmazsanız bişey söylemek istiyorum. Ben bugün 90 gün diyetine başladım ama proteinleri aynı öğün karıştırmayın falan yazıyor bugün yaptım ama çok sıkıldım strese girdim gerçekten yapamayacağımı düşünüyorum. Başta çok heveslenmiştim gerçekten . Bi de şu kalori hesabı yaparak yemeyi denemek istiyorum. Kaptanım sen daha önce böyle bir şeyden bahsetmiştin kaç kaloriydi ??
Ben yine tatlıyı keseyim diyorum eskisi gibiCanım hemen bırakma başlarda zorlanman normal ama alışırsın bence
Yaaa ne guzel valla ben de denemeye baslicam bikac gun icindee :) eski msjlari okuyup kafamdaki soruları halledicem umarım :))
Kızmazsanız bişey söylemek istiyorum. Ben bugün 90 gün diyetine başladım ama proteinleri aynı öğün karıştırmayın falan yazıyor bugün yaptım ama çok sıkıldım strese girdim gerçekten yapamayacağımı düşünüyorum. Başta çok heveslenmiştim gerçekten . Bi de şu kalori hesabı yaparak yemeyi denemek istiyorum. Kaptanım sen daha önce böyle bir şeyden bahsetmiştin kaç kaloriydi ??
Merhaba canım.bence senin için daha iyi yemek hazırlamıcaksın kafana vöre istediğin saatte yiyrbilirsin.tatlı hastası biri olarak bu isteğimi sıcak tarçınlı 2 şekerli sütle bastırıyorum çok güzel oluyobi dene benceBugun haftasonu sessizligi gelmis buralara.
Menum felakete dogru gidiyo.sabah agrili ve yogun tatli istekli bir sekilde uyandim.hasta oldugumdan bu hafta oruc yok.yaziyimda belki bundan sonrasini toparlarim dedi.
Sabah nescafe biraz kasar ekmek
Ara yarin yumurta biraz fistik
Ara turk kahvesi biraz kasar ekmek
Bakalim ne zaman yemek yerim.canim bisey istemiyo.sadece biseyler icesim var.oda nescafe tabiki.evde kimse olmadigindan yemekde hazirlamiycam aksamada kayinvalidemde oluruz.yani rejim ve benim icin kotu bir gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?