- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.321
Teşekkür ederim canım benimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür eve gelebildimYağmur çiseliyordu ama çok çok zevkle yürüdüm eve
Kızkardeşimi Aşuresini yapıp dağıttı ama ben tabi günüme uygun olmadığı için tadına dahi bakmadım
Sırf ben geliceğim diye yemek yapmış kızkardeşim hatta Nİşasta günüme uygun olsun diye birde patates salatası yapmış
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 07:15 ) şekersiz sütsüz kahve
ara; ( 07:30 ) 1 adet greyfurt
Öğlen ( 11:30 ) 1 büyük kase mercimek çorbası ve 3 yk zeytinyağlı pırasa ( pirinçsiz ve salata niyetine )
ara; 1 şekersiz nescafe
Akşam; ( 15:30 ) 1 tabak patates salatası
O saatten sonra birşey yemedim ve yemeyide düşünmüyorum
Aslında kızkardeşimde yemek yemeyi düşünmüyordum hatta eve gelince sırf çorba içerim diyordum ama çok ısrar ettiği için akşam yemeğimi erkene çekmiş oldum
İnşallah karşılığını yine az da olsa eksi olarak görürümÖğlenle akşamın arası normalde daha fazla oluyordu ama bugünlük böyle oldu ve tabiki dönüştede yağmura rağmen yürüdüğüm için erittiğime eminim en azından yarısını Yarında karbonhidrat günüm ve Allahın izniyle onuda gayet güzel atlatacağıma adım gibi eminim
Çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin
Canım inan değişiklik bile direncini kırmaya yardımcı olacaktır ve özellikle karbonhidrat gününü çok seveceğine eminimValla okadar alıştım ki artık Annemler bile onlara gideceğim zaman ne günün ona göre yapayım birşeyler diyor bende hiç dışına çıkmamış oluryorum
https://www.homeopatiklinik.com/diyet-beslenme-duzeni-ve-homeopati.html#.VidX4Pss4lw.facebook
Kizlar yukardaki yazida hepinizin kilo ile ilgili akliniza takilan sorulara yanit bulacagini dusunuyorumm. Okuyun olurmu
Karniyariktan az yemişsindir inşallahMerhabaaa
Sbah 2 yumurtalı lorlu domatesli omlet
Yeşil çay
Oglen Kahvaltılık lardan çok azcık
Ara
Islak kek bir dilim
Aksam
Ayran
Karnıyarık
Mercimek köftesi 7 8 tane
Bu menü nasil sonuçlandı acabaBugun haftasonu sessizligi gelmis buralara.
Menum felakete dogru gidiyo.sabah agrili ve yogun tatli istekli bir sekilde uyandim.hasta oldugumdan bu hafta oruc yok.yaziyimda belki bundan sonrasini toparlarim dedi.
Sabah nescafe biraz kasar ekmek
Ara yarin yumurta biraz fistik
Ara turk kahvesi biraz kasar ekmek
Bakalim ne zaman yemek yerim.canim bisey istemiyo.sadece biseyler icesim var.oda nescafe tabiki.evde kimse olmadigindan yemekde hazirlamiycam aksamada kayinvalidemde oluruz.yani rejim ve benim icin kotu bir gun
Geçmiş olsun bebise canimYa benim bebiş gece 2 gibi ateşlendi ve sabah 8.30a kadarda uyumadı ve bende.böyle oluncada sporum gecikti ama emziriyorum uyur inş.rahatça yaparım
Süper bi menü bengiiCuma menüm
Sabah peynir domates zeytin tam bugday ekmeği
Öğle 1 tabak kabak çorbası
Ara yesilcay
Aksam 3 tane köfte 2 kaşık kısır
2 lt su 30 dk yürüyüş
Çok güzel menü de spor da canimm afiyet olsunHerkese merhaba hemen menümü yazayım.
Saat...12.00. Eşimle birlikte 3 yumurtalı omlet peynir zeytin bi parça kep.ekm.1 bardak 3 şekerli çay.
Saat...16.00..40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Saat..17.30...yeşilçay ve mısır püskülü çayı.
Akşamda eşimi bekliyorum 1 saat sürer heralda 1 tabak güvaç 2 kaşık bulgur pil.ve yoğurt yada salata daha karar veremedim.sonrada ilk fırsatta sporumun aynı inş.
Inşallah bu kaçamak pazartesine arti olarak çikmaz karşımızaselam kızlar
misafirim var menümü yazıp kaçıyorum
sabah: iki dilim ekmek patates kızartması 2 tane sigara böreği peynir zeytin bugün kaçamak yaptım
annemler bizdeydi kahvaltıyı beraber yaptık.
akşam: 8 tane yaprak sarma 1 bardak ayran
Güzel menun neslicim tatli yiceksek haftada bi ikiyi geçmeden hafif tatlilardan böyle öğle vakti yenilebilir spor da varr oohhBende gun sonu raporunu vereyimm
Sabah 8.00 de menemen findik zeytin peynir 2 lokma ekmek tabagi siyirmak icin :)
12.00 d 1 kase asure
15.00 1 kase kabakli k.mercimek corba
19.00 da 1 kase kabakli mercimek corba + sarimsak yogurtla karnibahar haslama+3 kasik dunden kalan etli kabak yemegi salatalik
Spor. 20dk lesli+ 10 dk mel b karin mekigi+ 10 dk yurume
Su zaten cok iciyorum
Sabah ve aksam sekersiz t.kahvesi..
Menulerini salata yogurt gibi şeylerle zenginleştir nicecim hem çok faydali hemde çesit olurCuma menu
Sabah sebzeli omlet peynir domates çay
Ara patlamış mısır bir avuç
Akşam zeytinyağlı yaprak sarma
Ara elma
Canim aralara daha güzel atıştırmalık koyabilirsin bence kavrulmamis kuru yemişler kuru meyve veya meyve gibiCumartesi menu
Sabah activia içine musli koydum
Ara çekirdek azcık
Aksam hamsi tava salata azcık ekmek tek hatam kola içtim 1 bardak
Iftar güzel iremcim sahurda ne yedinOruçtum bugün
İftar
1 büyük kase çorba
Kizlar ben artik buraya girmeye vakit bulamiyorum. Takimdan cikmak istiyorum kaptanim bilginize.. yediklerime dikkat etmeye devam edecegim insallah..
Evimiz boyanıyor bugün çok yorucu yatemizlenseydi hayirlisiyla sererdim biterdi...ben de bir yandan mutfağı döktüm dolaplari birde kileri döktüm şimdi gözüme geldi hepsi
Saolll canimm ...çok yorucu hemde şu saatte yeni yatağa girdim ve hala bitmediKolay gelsin bengimmm zor iss vallahii.
Saolll banumm çok yorucu canım ya ...boya işi iki gün sürdü bugün bitti ama bende bittim daha da iki Odam kaldı temizlenecekYeni SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı geceler
Çok geç oldu ama ancak fırsatım oldu uğramaya
Akşam misafirlerim vardı malum kızın erken doğum günüsü için
Çok yoruldum ama güzel geçti ve şükür atlattım
Bugün Karbonhidrat günümdü ve az dışına çıktım gibi90 günlük diyete başladığımdan beri ilk kez
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah ( 08:30 ) 1 avuçtan az fazla fındık ( canım meyve istemedi bu sabah )
ara; şekersiz nescafe
Öğlen; ( 12:00de ) 2 adet ufak sade poğça
ara; şekersiz çay büyük fincan
akşam ( 18:00de ) çiğ köfte ( aylardır kızım istiyordu bende inatla boşver diyordum ama eşim bugün için almış bende yedimaslında günüme uygundu da normalde karbonhidrat gününde akşamları sırf tatlı yiyordum o yüzden vicdanen rahat edemedim
gece ( 20:00de ) 1/2 ince dilim pasta ( ince olduğu için 1 dilim yemeyi planlıyordum ama işin ilginçi hiç hoşuma gitmedi aksine ağır geldi o yüzden yarısını bıraktım
Gün içinde 1.5 litre su ve 2 adet madensuyu içtimheleki maden suyu çok iyi geldi sanırım bünyenin ihtiyacı varmış minerallere
Yarın meyve günüm ama sanırım sadece çorba içmeyi planlıyorum ( meyve kan şekerimi fırlatıyor hem dengelensin hemde hafif olsun diye çorba içmeyi düşündüm ama sabah belli olurpsikolojime bağlı diyelim )
Canım yine sen bilirsin ama gecici bir durumsa bence izne ayırlmak daha mantıklıhem malum sürüden ayrılanı kurt kapıyor Hem o süreçte işlerini düzene koyarsın hemde kafan biraz daha rahat olur sık sık uğrayıp azamı mesaj sayısını tutturmak adına
Benim gönlüm kimsenin ayırlmasından yana değil açıkcası çünkü kendimden biliyorum buradan uzak kalınca diyette biraz sekteye uğrayabiliyor
Allah yardımcın olsungerçekten çok zor ( biz senelerce kendimiz yaptık ama artık eşim badanacı tutarız diyor bir dahakine )
Umarım gönlünce olur ve çabucak işlerinde biter
Sahurda bişey yemedim aslında akşam yemeği çok olmuştu bir de basen için önerebileceğin bi egzersiz var mı?Karniyariktan az yemişsindir inşallahmercimek köftesini 3 de biraksan iyiydi hadi ikbalcim listeye girmen için biraz daha kemer sıkman lazim
Bu menü nasil sonuçlandı acabaatıştırmalık tarzında gittiğin için sürekli yiyesin geliyor bence canim öğünleri tam yapsan fazla acikma olmaz
Geçmiş olsun bebise canim
Süper bi menü bengiispor da var harika
Çok güzel menü de spor da canimm afiyet olsun
Inşallah bu kaçamak pazartesine arti olarak çikmaz karşımızayarin hemen toparla tatlim
Güzel menun neslicim tatli yiceksek haftada bi ikiyi geçmeden hafif tatlilardan böyle öğle vakti yenilebilir spor da varr oohh
Menulerini salata yogurt gibi şeylerle zenginleştir nicecim hem çok faydali hemde çesit olur
Canim aralara daha güzel atıştırmalık koyabilirsin bence kavrulmamis kuru yemişler kuru meyve veya meyve gibikola olmamiş tabi
Iftar güzel iremcim sahurda ne yedinçorbanin yanina salata olabilirdi aslinda
Bence öğünleri atlama irem sonra gözün dönebilir daha çok yersin sahurda bol çeşitli koca bi kase salata hazirlayabilirsin kendine meselaSahurda bişey yemedim aslında akşam yemeği çok olmuştu bir de basen için önerebileceğin bi egzersiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?