Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim canım benim

Cuma menu

Sabah sebzeli omlet peynir domates çay

Ara patlamış mısır bir avuç

Akşam zeytinyağlı yaprak sarma

Ara elma

Cumartesi menu

Sabah activia içine musli koydum

Ara çekirdek azcık

Aksam hamsi tava salata azcık ekmek tek hatam kola içtim 1 bardak

14, Takim 435.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ikbalsevde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.denizkızı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.irem [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10.harikakanat [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]11.cicisko [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]12.sevtal87 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]13.afsasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][T

Merhaba kızlar.akşamki sporumuda yaptım şükür.40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Şimdi bebişi emzirip hazırlayıp kayınvaldeme gitcem ve malesef orda kalcaz bu gece.yarında anneme gitcem gündüz yani yarın gün içindeki sporumu yapamıcam bunun için çok üzgünüm ama akşama inş.yaparım.genelde taviz vermem ama özel durumlar olabiliyo

Merhabaaa
Sbah 2 yumurtalı lorlu domatesli omlet
Yeşil çay

Oglen Kahvaltılık lardan çok azcık

Ara
Islak kek bir dilim

Aksam
Ayran
Karnıyarık
Mercimek köftesi 7 8 tane
Karniyariktan az yemişsindir inşallahmercimek köftesini 3 de biraksan iyiydihadi ikbalcim listeye girmen için biraz daha kemer sıkman lazim
Bu menü nasil sonuçlandı acaba atıştırmalık tarzında gittiğin için sürekli yiyesin geliyor bence canim öğünleri tam yapsan fazla acikma olmaz
Ya benim bebiş gece 2 gibi ateşlendi ve sabah 8.30a kadarda uyumadı ve bende.böyle oluncada sporum gecikti ama emziriyorum uyur inş.rahatça yaparım
Geçmiş olsun bebise canim
Cuma menüm
Sabah peynir domates zeytin tam bugday ekmeği
Öğle 1 tabak kabak çorbası
Ara yesilcay
Aksam 3 tane köfte 2 kaşık kısır
2 lt su 30 dk yürüyüş
Süper bi menü bengiispor da var harika
Çok güzel menü de spor da canimm afiyet olsun
Inşallah bu kaçamak pazartesine arti olarak çikmaz karşımızayarin hemen toparla tatlim
Güzel menun neslicim tatli yiceksek haftada bi ikiyi geçmeden hafif tatlilardan böyle öğle vakti yenilebilir spor da varr oohh
Cuma menu

Sabah sebzeli omlet peynir domates çay

Ara patlamış mısır bir avuç

Akşam zeytinyağlı yaprak sarma

Ara elma
Menulerini salata yogurt gibi şeylerle zenginleştir nicecim hem çok faydali hemde çesit olur
Cumartesi menu

Sabah activia içine musli koydum

Ara çekirdek azcık

Aksam hamsi tava salata azcık ekmek tek hatam kola içtim 1 bardak
Canim aralara daha güzel atıştırmalık koyabilirsin bence kavrulmamis kuru yemişler kuru meyve veya meyve gibi kola olmamiş tabi
Oruçtum bugün
İftar
1 büyük kase çorba
Iftar güzel iremcim sahurda ne yedinçorbanin yanina salata olabilirdi aslinda

Iyi akşamlar fıstıklarr haftasonu gezmelerinden ugrayamadim hiç yeni geldik eve kizi uyuturken bakiyim hemen dedim şimdi eşimle keyif yapicaz hepinizi öpüyorum hayırlı geceler

Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok geç oldu ama ancak fırsatım oldu uğramaya
Akşam misafirlerim vardı malum kızın erken doğum günüsü için
Çok yoruldum ama güzel geçti ve şükür atlattım

Bugün Karbonhidrat günümdü ve az dışına çıktım gibi 90 günlük diyete başladığımdan beri ilk kez
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım

Sabah ( 08:30 ) 1 avuçtan az fazla fındık ( canım meyve istemedi bu sabah )
ara; şekersiz nescafe
Öğlen; ( 12:00de ) 2 adet ufak sade poğça
ara; şekersiz çay büyük fincan
akşam ( 18:00de ) çiğ köfte ( aylardır kızım istiyordu bende inatla boşver diyordum ama eşim bugün için almış bende yedim aslında günüme uygundu da normalde karbonhidrat gününde akşamları sırf tatlı yiyordum o yüzden vicdanen rahat edemedim

gece ( 20:00de ) 1/2 ince dilim pasta ( ince olduğu için 1 dilim yemeyi planlıyordum ama işin ilginçi hiç hoşuma gitmedi aksine ağır geldi o yüzden yarısını bıraktım

Gün içinde 1.5 litre su ve 2 adet madensuyu içtim heleki maden suyu çok iyi geldi sanırım bünyenin ihtiyacı varmış minerallere

Yarın meyve günüm ama sanırım sadece çorba içmeyi planlıyorum ( meyve kan şekerimi fırlatıyor hem dengelensin hemde hafif olsun diye çorba içmeyi düşündüm ama sabah belli olur psikolojime bağlı diyelim )

Kizlar ben artik buraya girmeye vakit bulamiyorum. Takimdan cikmak istiyorum kaptanim bilginize.. yediklerime dikkat etmeye devam edecegim insallah..

Canım yine sen bilirsin ama gecici bir durumsa bence izne ayırlmak daha mantıklı hem malum sürüden ayrılanı kurt kapıyor Hem o süreçte işlerini düzene koyarsın hemde kafan biraz daha rahat olur sık sık uğrayıp azamı mesaj sayısını tutturmak adına
Benim gönlüm kimsenin ayırlmasından yana değil açıkcası çünkü kendimden biliyorum buradan uzak kalınca diyette biraz sekteye uğrayabiliyor

Evimiz boyanıyor bugün çok yorucu ya temizlenseydi hayirlisiyla sererdim biterdi...ben de bir yandan mutfağı döktüm dolaplari birde kileri döktüm şimdi gözüme geldi hepsi

Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor ( biz senelerce kendimiz yaptık ama artık eşim badanacı tutarız diyor bir dahakine )
Umarım gönlünce olur ve çabucak işlerinde biter

Saolll banumm çok yorucu canım ya ...boya işi iki gün sürdü bugün bitti ama bende bittim daha da iki Odam kaldı temizlenecek

Sahurda bişey yemedim aslında akşam yemeği çok olmuştu bir de basen için önerebileceğin bi egzersiz var mı?

Sahurda bişey yemedim aslında akşam yemeği çok olmuştu bir de basen için önerebileceğin bi egzersiz var mı?
Bence öğünleri atlama irem sonra gözün dönebilir daha çok yersin sahurda bol çeşitli koca bi kase salata hazirlayabilirsin kendine mesela mari vinsor pilates var canim ona bi bak tam basenleri hedefliyorsüreside uzun değil sikmaz:)

Herkese merhaba kızlar.aşure günüm bugün az kaldı.3 aydır hiç kaçamak yapmadım ama bugün aşure için yapcam .
Kaptanım sen sakın okuma bu mezajı çünkü hem kaçamak hemde gündüzki sporumuda yapamıcam ama akşam inş.sporumu yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…