- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.301
Kolay gelsin bengimmm zor iss vallahii.Evimiz boyanıyor bugün çok yorucu yatemizlenseydi hayirlisiyla sererdim biterdi...ben de bir yandan mutfağı döktüm dolaplari birde kileri döktüm şimdi gözüme geldi hepsi
Gecmis olsun cnm isallah onemli bisi yokturrYa benim bebiş gece 2 gibi ateşlendi ve sabah 8.30a kadarda uyumadı ve bende.böyle oluncada sporum gecikti ama emziriyorum uyur inş.rahatça yaparım
Tşk.ederim canım.diş çıkcak galiba birazda huysuz.sallıyorum uyuyo bırakınca bağırıyo uyanıyo.bugünde aynı sabahtan beri zaten 8.30 yattı 11de kalktı ve hala uyumadı kafayı yicem valla.şimdi yine emziriyorum inş.uyur.Gecmis olsun cnm isallah onemli bisi yokturr
Bu menude islak kek fazlalik. Birde sabah kahvaltiinda enerji vermesi acisindan biraz cig cerez ekle ekmek yemiyorsun okey. Spor yapmiyormusun ikbal. Demek acik ara gark attim bu hafta 700gr hedef koydum kendime. Kacamakta yokk kilalara sonnMerhabaaa
Sbah 2 yumurtalı lorlu domatesli omlet
Yeşil çay
Oglen Kahvaltılık lardan çok azcık
Ara
Islak kek bir dilim
Aksam
Ayran
Karnıyarık
Mercimek köftesi 7 8 tane
Cnm dis doneminde olur normal sabir etmekten baska care yok maleseff.Tşk.ederim canım.diş çıkcak galiba birazda huysuz.sallıyorum uyuyo bırakınca bağırıyo uyanıyo.bugünde aynı sabahtan beri zaten 8.30 yattı 11de kalktı ve hala uyumadı kafayı yicem valla.şimdi yine emziriyorum inş.uyur.
Menu dengelii salatayi oneririm yogurtta atistirsan yaninda olirHerkese merhaba hemen menümü yazayım.
Saat...12.00. Eşimle birlikte 3 yumurtalı omlet peynir zeytin bi parça kep.ekm.1 bardak 3 şekerli çay.
Saat...16.00..40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Saat..17.30...yeşilçay ve mısır püskülü çayı.
Akşamda eşimi bekliyorum 1 saat sürer heralda 1 tabak güvaç 2 kaşık bulgur pil.ve yoğurt yada salata daha karar veremedim.sonrada ilk fırsatta sporumun aynı inş.
Kacamak arti olmasin isallah yarin dengelemeni oneririmselam kızlar
misafirim var menümü yazıp kaçıyorum
sabah: iki dilim ekmek patates kızartması 2 tane sigara böreği peynir zeytin bugün kaçamak yaptım
annemler bizdeydi kahvaltıyı beraber yaptık.
akşam: 8 tane yaprak sarma 1 bardak ayran
Unutmam canım benim desteğin için teşekkür ederimLütfen birakma canim sıkı sıkı sarıl sağlıklı ve hafif beslen eksi yüzdemiz çok yüksek olduğu için %0.30 un altina düştük bu hafta eğer sabit olsaydin 0.72 gibi çokk güzel bi yuzdemiz olacaktıtekrar geçmiş olsun tatlim haftaya çok güzel bi rakam bekliyorum senden ve hergün menü paylaşmayi unutma
Canim benim çok teşekkür ederim ilgin için evet işe başladım 2 haftadır gidiyorum onun için çok yoğunum 2 çocuk is ev yordu beniNice cim olan olmus bu hafta hemen o artilari yollamazsan yapisir bitanem. Bir plan yap bu hafta ona uy. İşe basladinmi. Neden moralin bozukk. Cok hasta olma sebebin vitamin degerlerin dusmus olabilir d vitamini takviyesi almani oneririm. 1 ampul kırıp zeytin yagla ic. Ayrica meyveye ogunde yer ver bitanem.
Tebrikler cnmm masallah.
Sanada masallah tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?