- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.341
Bende cok heyecanliyimm eksi gorucemm kesin gibi hafta sonu fena gecirm3dimm ama insulin direncim olunca ufak tatli kacamagin8n sonu husran oluyor isallah aşure arti vermedi bakalimm . P.tesi heyecanimm tavanKızlar kaçamak yok degilmimalum yarinda tartiliyoruz ..umarım ben ekside olurum yaaa okadar istiyorum ki vermeyi inşallah hepimiz hedefimize ulasir iz
Tamam canımBence öğünleri atlama irem sonra gözün dönebilir daha çok yersin sahurda bol çeşitli koca bi kase salata hazirlayabilirsin kendine meselamari vinsor pilates var canim ona bi bak tam basenleri hedefliyor süreside uzun değil sikmaz:)
Merhaba ödem için mısır püskülü çayı iyi geliyor.SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Bugün resmen keyifci günümdüevde iki seksen yattım Öğlenden sonrada ailecek dışarı attık kendimizi
90 günlük diyete başladığımdan beri ilk kez dışarıda yemek yedik ( 55 gün oldu kaçamaksız devam edeli )
Tabi biraz dışına çıkmış oldum ama sıkıntı yapmıyorum çünkü yarından itibaren çok daha sıkı tutacağım
Her zaman dediğim gibi okadar çatlak su kaçırmaz
Dünden beri biraz ödemim var ama onuda hallederim
Bende çok heycanliyim canimmBende cok heyecanliyimm eksi gorucemm kesin gibi hafta sonu fena gecirm3dimm ama insulin direncim olunca ufak tatli kacamagin8n sonu husran oluyor isallah aşure arti vermedi bakalimm . P.tesi heyecanimm tavan
Menun çok güzel canımKuzlar selammm raporumu vermeye geldumm :)
Sabah 11.00 de ev yapimi sucuklu yumurta+ avakado ezmesi+ zeytin peynir 1 dlm t.b ekmegi ve avuc ici kadar cikolatali krep
Aksam 16.00 da etli nohut yahni + etli kabakli bulgur pilav+salata
19.00 gibi t.kahvesi 2 kare bitterle
Spor: 10dk kadar yurume+ 20 dk mel b karin bacak videosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?