- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.361
Motivasyona ihtiyacım var demiştim zamanında ama neden kimse cvp yazmadı hiç çok üzüldüm gerçekten
Oh hadi bakalim cok svindim citir kizlar olup mezun olucaz isallahBugün kendime yeni bir sayfa açıyorum tekrardan o kilo verdiğim zamanlara döneceğim inşallah
Noluyorsunuz kizlarr. Kis rehvetimi basti. Bahane yok kg lar gidecek. Yeni hafta yeni umutlar hadi bakalimhiccc yüzümmm yokk neredeyse 2 aydir hic bukadar dagitmamistimmm
Öğle vakti yenilen bi kase aşure kaçamak sayilmaz bence canim çok besleyici bi tatli tabi öğünleri ona göre hafifletirsenHerkese merhaba kızlar.aşure günüm bugün az kaldı.3 aydır hiç kaçamak yapmadım ama bugün aşure için yapcam .
Kaptanım sen sakın okuma bu mezajı çünkü hem kaçamak hemde gündüzki sporumuda yapamıcam ama akşam inş.sporumu yapcam.
Inşallah hepimiz ulaşicaz hedeflerimize canimKızlar kaçamak yok degilmimalum yarinda tartiliyoruz ..umarım ben ekside olurum yaaa okadar istiyorum ki vermeyi inşallah hepimiz hedefimize ulasir iz
Afiyet olsun ikbalcim menü güzel amaaaa salmak yoook gevseklik hiçcc yookk bi ay dikkat edip sıkılmaman lazim sıkılmak için çok az bi süreMerhabaaa
Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta yağda
Yeşil çay
Peynir Lor
Domates
Ara
1 tanecik ikram
Aksam
Bulgur pilavı
Karnıyarık(patlıcan kizartilmadi fırında közlenerek yapıldı kaptancigiimm)
Kıymalı yumurta
Hepsi az porsiyon
Ayranim var kocamaann
Canim.ne isterse yiyorum ben bu aralar saldım
Çok sıkıldım bi aydır dikkat ediyorum
Biraz gevseklik yapayim diye düşünüyorum
Yogun cumartesiden sonra sakin p.tesi ve misafirlerden kalan pasta börek corekkkk
C.tesi menusu
Sabah:2 yumurtali omlet 1 domates birkc dilim kasar peyniri sekersiz cay
Aksam:1 dilim peynirli borek 1 pogaca 1 dilim tramisu 3 y.kasigi karabgday salatasi 1 y.kasigi kereviz salatasi 1 bardak zero
Pazar kahvaltisi:Tereyaginda yumurta 1 yumurta kadarini,1 haslanmis yumurta,1 dilim borek,1 pogaca sekersiz cay,2 zeytin
ara:1 dilim tramisu
az once karabugday salatasi
Ben bugün aşurede 2.laseyide yedim Allah sonumu hayır etsin.ama sadece bugünlük
Güzel neslim afiyet olsun sporda harikaKuzlar selammm raporumu vermeye geldumm :)
Sabah 11.00 de ev yapimi sucuklu yumurta+ avakado ezmesi+ zeytin peynir 1 dlm t.b ekmegi ve avuc ici kadar cikolatali krep
Aksam 16.00 da etli nohut yahni + etli kabakli bulgur pilav+salata
19.00 gibi t.kahvesi 2 kare bitterle
Spor: 10dk kadar yurume+ 20 dk mel b karin bacak videosu
Burayi ihmal etme canimiyi akşamlar kızlar bu aralar yoğunum mesajlara bakamıyorum.
menümü yazayım
sabah: peynir zeytin yumurta 3 dilim ekmek 1 tane sigara böreği
akşam: 2 tane biber dolması 3 tane yaprak sarma
Şu akşamki asureyi yemeseydin çok iyi olurdu canim geneli güzelHerkese merhaba.daha yeni gelebildim eve hemen menümü yazayım.
Saat...11.00..1 haşlanmış yumurta beyazı biraz peynir yarım bardak 3 şekerli çay.
Saat...15.00...2 şekerli tarçınlı lıght süt
Saat...16.30....1 kase aşure tabi cevizli çok güzeldi
Saat...19.00...2 kaşık pirinç plavı 3 kaşık taze fasulye 1 bardak ayran 2-3 parça kızarmış kabak 1 kase aşure 1 bardak 3 şekerli çay
Aralarda yeşilçay 2 fincan
Bugün 20 dk yürüyüş yapabildim gün içinde şimdide bebişi emziriyorum uyusun inş.sporumu yapcam.
Akşam olmamış hiçPazar menüm
Sabah 1 dilim t.b ekmegi peynir zeytin
İkindi yarım tavuk ızgara dürüm
Aksam 3 adet küçük kurupasta ( sekerli )
1 lt su 1 saat yürüyüş
Vaaoovv çok özendim videodan mi yaptin boksu canim benim de yapasim geldiselam kızlar bir buçuk saat spor yaptım.
harika hissediyorum kendimi bi de hızımı alamadım boks falan yaptım.
yaparken de eşimi düşündüm. çok fena dövdüm onu.
sinir stres kalmadı. her akşam böyle spor yapabilsem ne güzel olur.
bu arada boks spordan daha çok yordu yordu beni. beş dakkalık boks bir saatlik spor gibi.
karın kaslarım çok acıdı.
Valla görcem ben seni kilo bildirimini yap hele bakalimbeni takimdan atmalisiniz benceee..Tamm tamm atmayin yarin hersey normale donecekkkkk
Herkese merhaba.sporumu yaptım.
40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Sonrasındada yeşilçay ve mısır püskülü çayı 3 gün kurusu ve biraz kuruyemiş.
Herkese iyi geceler.
Ha şöyle denizcim nereye gidiyosun hadi bakalim kaçamak falan görmek istemiyorum bütün haftaOynakabasi coook hakli kizlar ben yeniden girmek istiyorum iki elim kanda da olsa birakmayi beniresmen dagittim yarinda n itibaren ictigim suya kadar yazacagim usenmeyip
Motivasyonun ta kendisi burasi iremmmmm hadii daha fazla dağıtmak yok menüler düzenli paylasilsin ve asla kaçamak olmasin tamam miMotivasyona ihtiyacım var demiştim zamanında ama neden kimse cvp yazmadı hiç çok üzüldüm gerçekten
Tabiki döneceksinBugün kendime yeni bir sayfa açıyorum tekrardan o kilo verdiğim zamanlara döneceğim inşallah
Haftaya eksiyle başlamak gibisi var mı az çok farketmez bitanemGunaydin kizlar
Cuma. 75.00kg
P.tesi. 74.9kg
Giden 100gr
Su ve kefirimi icince tartildimm
Bu msji okumamış oluyumhiccc yüzümmm yokk neredeyse 2 aydir hic bukadar dagitmamistimmm
Canim benim herşey yolunda haftasonunu eşimle keyife ayırıyoruz internete girmiyoruz telefon almıyoruz elimizeSelin cim nasilsin hersey yolundamii merak ettim seni dun ugramadin sanurumm
O henüz tam kilo değil canim hemen telafi et yapişmadan gidecek emin ol ama bu kadar dağitma bi daha ufak kaçamaklar olabilir ama büyük kaçamaklarin telafisi de agir olur hadi güzel bi menü planla kendineBugun bu yasadigm cok sacma cok imkansizzz..dun sabah 73.6 idim..evet dun biraz fazla kacirmis olabilirimmm ama 1.2 kg almis olamam yanii simdi tartildim 74.8 cikio saka olmali ben o kiloyu 1 haftada veremezkn 24 saatte nasl almis olabilirim..
SekerPancarii canim ben zaten alsam yemek yemiorum 2 aydir ekmk pilav makarna hic yemiyorum azima bile surmedim ama tabii ekmek yemedim dun pasta birek tatli ne varsa yedimmm insan diliimm bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?