Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhaba.sporumu yaptım.
40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Sonrasındada yeşilçay ve mısır püskülü çayı 3 gün kurusu ve biraz kuruyemiş.
Herkese iyi geceler.

Oynakabasi coook hakli kizlar ben yeniden girmek istiyorum iki elim kanda da olsa birakmayi beni resmen dagittim yarinda n itibaren ictigim suya kadar yazacagim usenmeyip

Bugun bu yasadigm cok sacma cok imkansizzz..dun sabah 73.6 idim..evet dun biraz fazla kacirmis olabilirimmm ama 1.2 kg almis olamam yanii simdi tartildim 74.8 cikio saka olmali ben o kiloyu 1 haftada veremezkn 24 saatte nasl almis olabilirim..

Öğle vakti yenilen bi kase aşure kaçamak sayilmaz bence canim çok besleyici bi tatli tabi öğünleri ona göre hafifletirsen sporu da okudum canim evde olsan kesin yapardın sen
Kızlar kaçamak yok degilmi malum yarinda tartiliyoruz ..umarım ben ekside olurum yaaa okadar istiyorum ki vermeyi inşallah hepimiz hedefimize ulasir iz
Inşallah hepimiz ulaşicaz hedeflerimize canim
Afiyet olsun ikbalcim menü güzel amaaaa salmak yoook gevseklik hiçcc yookk bi ay dikkat edip sıkılmaman lazim sıkılmak için çok az bi süretam gaz devamdaha listeye girmeden ne sıkılmasiymiş hem
pastali börekli birr menü hemde bu kadar güzel giderken bu menüde kaçamak yok moon kaçamak bi tane olur börek poğaça tiramisu keyif menüsü olmuş resmen bence sen bir haftalık karbonhidrat kotani doldurdun bir hafta boyunca akşam yemeklerinde ekmek makarna pilav hiç bir unlu mamul olmasin canim karabugday yiyebilirsin spor da görmek istiyorum
Ben bugün aşurede 2.laseyide yedim Allah sonumu hayır etsin.ama sadece bugünlük
sende bir haftalık tatli kotani doldurdun sevtalcim hafif bile olsa tatli yok bu hafta
Güzel neslim afiyet olsun sporda harika
iyi akşamlar kızlar bu aralar yoğunum mesajlara bakamıyorum.
menümü yazayım
sabah: peynir zeytin yumurta 3 dilim ekmek 1 tane sigara böreği
akşam: 2 tane biber dolması 3 tane yaprak sarma
Burayi ihmal etme canimmenünde fazla denecek bişey yok ama çok dengeli olmamış akşam sadece dolma yerine dolma miktarini azaltip yoğurt ve salata eklesen harika olurdu
Şu akşamki asureyi yemeseydin çok iyi olurdu canim geneli güzelama bence asureye doydun yeter bu kadar dimi
Pazar menüm
Sabah 1 dilim t.b ekmegi peynir zeytin
İkindi yarım tavuk ızgara dürüm
Aksam 3 adet küçük kurupasta ( sekerli )
1 lt su 1 saat yürüyüş
Akşam olmamış hiç bi tane tadimlik yesen yeterdi bence dürümü ikindi yemişsin aciktiysan bi kase yoğurt yeseydin daha iyi olurduyürüyüşde yapılmış
Vaaoovv çok özendim videodan mi yaptin boksu canim benim de yapasim geldi
beni takimdan atmalisiniz benceee..Tamm tamm atmayin yarin hersey normale donecekkkkk
Valla görcem ben seni kilo bildirimini yap hele bakalimo zaman bişeyler düşünürz
Herkese merhaba.sporumu yaptım.
40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Sonrasındada yeşilçay ve mısır püskülü çayı 3 gün kurusu ve biraz kuruyemiş.
Herkese iyi geceler.
süper

Oynakabasi coook hakli kizlar ben yeniden girmek istiyorum iki elim kanda da olsa birakmayi beni resmen dagittim yarinda n itibaren ictigim suya kadar yazacagim usenmeyip
Ha şöyle denizcim nereye gidiyosun hadi bakalim kaçamak falan görmek istemiyorum bütün hafta o kilolar gidecek
Motivasyona ihtiyacım var demiştim zamanında ama neden kimse cvp yazmadı hiç çok üzüldüm gerçekten
Motivasyonun ta kendisi burasi iremmmmm hadii daha fazla dağıtmak yok menüler düzenli paylasilsin ve asla kaçamak olmasin tamam miama çok az da olmasin kilolari bi anda almadik unutma bi anda gitmesini beklememeliyiz yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun önemli olan bu
Bugün kendime yeni bir sayfa açıyorum tekrardan o kilo verdiğim zamanlara döneceğim inşallah
Tabiki döneceksinyeterki iste gerçekten iste

Gunaydin kizlar
Cuma. 75.00kg
P.tesi. 74.9kg
Giden 100gr
Su ve kefirimi icince tartildimm
Haftaya eksiyle başlamak gibisi var mı az çok farketmez bitanem
hiccc yüzümmm yokk neredeyse 2 aydir hic bukadar dagitmamistimmm
Bu msji okumamış oluyumherkes kilosunu yazsin kilo alanlar protein gününe başlasın ve akşam 6 dan sonra yemek atıştırmalık hic bişey yoookkkesinlikle yokhaftalik spor sayıları 5 olacak kilo alanlarin ve bu cezam için diye not düşülecek altinadağıtmak yookkkkk

SekerPancarii canim ben zaten alsam yemek yemiorum 2 aydir ekmk pilav makarna hic yemiyorum azima bile surmedim ama tabii ekmek yemedim dun pasta birek tatli ne varsa yedimmm insan diliimm bennn

Bugun bu yasadigm cok sacma cok imkansizzz..dun sabah 73.6 idim..evet dun biraz fazla kacirmis olabilirimmm ama 1.2 kg almis olamam yanii simdi tartildim 74.8 cikio saka olmali ben o kiloyu 1 haftada veremezkn 24 saatte nasl almis olabilirim..
O henüz tam kilo değil canim hemen telafi et yapişmadan gidecek emin ol ama bu kadar dağitma bi daha ufak kaçamaklar olabilir ama büyük kaçamaklarin telafisi de agir olur hadi güzel bi menü planla kendine

Günaydın canlarim yeni bi hafta hepimize booll eksi getirsin bu kış bütün fazlalıkları atalım yaza bomba gibi girelim

SekerPancarii canim ben zaten alsam yemek yemiorum 2 aydir ekmk pilav makarna hic yemiyorum azima bile surmedim ama tabii ekmek yemedim dun pasta birek tatli ne varsa yedimmm insan diliimm bennn

Hadi o zaman tekrar sıkı sıkı sarılma zamani olan olmuş unut onlari ve kilo vermeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…