- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.381
Bugun bu yasadigm cok sacma cok imkansizzz..dun sabah 73.6 idim..evet dun biraz fazla kacirmis olabilirimmm ama 1.2 kg almis olamam yanii simdi tartildim 74.8 cikio saka olmali ben o kiloyu 1 haftada veremezkn 24 saatte nasl almis olabilirim..
77 ye inince takıma alınacağım dimiOh hadi bakalim cok svindim citir kizlar olup mezun olucaz isallah
Bugün tam gaz başladım evde egzersiz de yapacağım artıkHa şöyle denizcim nereye gidiyosun hadi bakalim kaçamak falan görmek istemiyorum bütün haftao kilolar gidecek
Motivasyonun ta kendisi burasi iremmmmm hadii daha fazla dağıtmak yok menüler düzenli paylasilsin ve asla kaçamak olmasin tamam miama çok az da olmasin kilolari bi anda almadik unutma bi anda gitmesini beklememeliyiz yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun önemli olan bu
Tabiki döneceksinyeterki iste gerçekten iste
Vaay süper bengii cumaya müthiş bi rakam bekliyo bizi heraldeCuma kilom 72.4
Pazartesi 71.5
Süper iremcim egzersizle çok daha güzel yol alacaksin eminim hadi gönder kilolariBugün tam gaz başladım evde egzersiz de yapacağım artık
Eveeet kaptanım dereceye girelim :) çok hırs yaptımVaay süper bengii cumaya müthiş bi rakam bekliyo bizi heralde
Kızlar akşam giremeyebilirim eşimin işiyle ilgili bi problem olmuş pek keyfim yok birazdan gelir eşim bugün onunla ilgilenirim kendinize iyi bakın yarın görüşürüz :)
Konusmustuk bitanemm kac kg yazdimsa ooo. Simdi aklimda degill77 ye inince takıma alınacağım dimi
Supersin cnm tebriklerCuma kilom 72.4
Pazartesi 71.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?