Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı Sabahlar

Yeni bir haftaya başladık ve inşallah cumaya kadar çok güzel eksiler görürüz
Ben şimdilik evdeyim ama öğlende Anneme geçeceğim Aslında gitmeyi düşünmüyordum ama sağ olsun yine kızkardeşim kurtlanmış Anneme gelecekmiş o yüzden Annemde ille gelsene sende kahve içeriz diye tutturdu
Yarın sabahda birlikte Eminönününü alt üst edeceğiz Hem çocuklar okuldayken daha da rahat olur diye düşündük tabi benim kız Anaokulundan çıkana kadar gelmemiz lazım ( ablası olmadı onu okuldan alıp sonrada dedesine bırakacak eğer gelmemiş olursak )

Bu hafta biraz dikkatli gitmem şart oldu çünkü dün biraz turşu yemiştim sanırım ondan ödem oluştu bünyeme tüküreyim anında tepki veriyor ama eminim ben bununda üstesinden gelirim

Bugun bu yasadigm cok sacma cok imkansizzz..dun sabah 73.6 idim..evet dun biraz fazla kacirmis olabilirimmm ama 1.2 kg almis olamam yanii simdi tartildim 74.8 cikio saka olmali ben o kiloyu 1 haftada veremezkn 24 saatte nasl almis olabilirim..

Canım rakama sakın takılma maalesef seninde bünyen benimkinden farksız Verirken binbir sıkıntı ama alırken hiç çabaya gerek yok Rakamı önemsememeye çalış eminim bugün dikkat edersen ödemlerin bir kısmından kurtulmuş olursun yarın eminim cumaya kadarda daha azını bile görebilirsin

Sabah sabah sporumu da yaptim enerjii tavaannhadi fistiklarim bu hafta bomba gibi olalim
♥30 twist haraketi ( 2 kilo agrlikla)
♥30 köpek işeme haraketi (2 kilo agrlikla)
♥30 istiridye haraketi (2. K. A.)
♥30 köprü haraketi
♥30 selülit savar haraketi( 2 k. A.)
♥30 sn. plank
♥50 squat (2 k. A.)
♥30 ar yumruk atma 2 kilo ağırlıkla
♥20 dakika twist shape stepper aleti(kollarda 1 er kiloluk ağırlıklarla)
♥30 sumo squat (2 k. A.)
♥5 deadlif(ölüm kalkişi) 10 kilo ağırlıkla
♥10 dirsek bükük kol açma ( 10 kilo agirlkla)
♥ 10 sert göğüs yayı sıkma dirsek bükük
♥200 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarısı minik minik paslar halinde)
Veee esneme

Bugün tam gaz başladım evde egzersiz de yapacağım artık

selam kızlar
kilo bidirimi yapayım
kilom 58
kaptancım boksu videodan yapmadım gelişigüzel yumruk attım. bi de kollarımda ağırlık vardı. keşke yerim olsa da kum torbası alıp öyle yapsam. bir saat spor yaptım beş dakikalık boks kadar terletmedi beni.

Selam.kilo bildirimi yapayım hemen.2 kase aşureden sonra.
Cuma...72.1
Bugün sabah...72.5
+400 gr ama çok umursamadım bu hafta atarım bugün akşamı cacıkla geçircem bide sporum tamamdır işte inş.

Kızlar akşam giremeyebilirim eşimin işiyle ilgili bi problem olmuş pek keyfim yok birazdan gelir eşim bugün onunla ilgilenirim kendinize iyi bakın yarın görüşürüz :)

ben yarim saat evvel yeme icme isini bitirdim aksam orucuna devam...ama suda varki 1 aksam yesem nerdeyse 1 kilo aliyorum napicam bilemiorumm bu haftayi kesinlikle -yle kapamaliyimmmm
Menummm
sabah yarim dilim borek
ogle haslama kuzu et
ara 1 elma 1 bardak sekersiz cay 3 sekerpare

Kızlar akşam giremeyebilirim eşimin işiyle ilgili bi problem olmuş pek keyfim yok birazdan gelir eşim bugün onunla ilgilenirim kendinize iyi bakın yarın görüşürüz :)

Canım sıkıntı her neyse inşallah hayırlı olarak çözümlenir
Dediğin gibi adamcağızında canı sıkkındır onunla ilgilenki biraz kendine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…