Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhaba hemen menümü yazayım.
Saat...12.00...2 haşlanmış yumurta beyazı
Saat....16.00...40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.bitince 2 şekerli tarçınlı lıght süt
Saat...18.00...4 kaşık güveç 3 kaşık bulgur plavı ve 1 kase süzme merc.çorbası.peşinden yeşilçay ve mısır püskülü çayı .
Bebişi uyutuncada yine spor tabiki.

Kızlar akşam giremeyebilirim eşimin işiyle ilgili bi problem olmuş pek keyfim yok birazdan gelir eşim bugün onunla ilgilenirim kendinize iyi bakın yarın görüşürüz :)
Tamam cnmmm isallah can sikintiniz tez zamanda su ilsun aksin
Bugün tartı sonucu

Cuma 63.7
Pazartesi 63.5
Wawwwwww tebrikler
@nice15 ahhh canimm ben 69 u falan girsem zil takicam keske senin kilonda olabilseydimmmmmmm
Bende 69 gordugumde sokakta ...... gibi bagirabilirim :)
bu hafta küsüratsiz 73 olma dilegiyleee..Yarindan itibaren 3 gun saf protein yapicam..Hemn menu hazirlamaliyimm
Hadi azmin daim olsun bitanemmm ozaman cuma rekortmen takimm belli olduu

Bende menumu yazayim bakalim cok yogun bi gundu bu p.tesi neden hep boleee

Sabah 7.40. 1 brd kefir 1 dağ armudu tarcinli
Ogle 13.30 da 2 kasik pirinc pilav 4 kasik t.fasulye yogurt
Aksam . 18.30 da sebzeli makarna 3 kaşık ve etli patlican salata yogurt
Spor 1 saat yurume
Birazdan mel b mi yapar yazarimm

valla napip ne edip yilbasinda 65 olmaliyim yaaaa olmliyimm isteeeee(((( cok mutsuzum boyleee hic bisey almicam kendime şişkoyummm ben şişkoooooo

Selam.sporumu yaptım.
40 dk eliptik+250 twester+200 mekik.
Darısı yarına artık.10 gün sonrada ablamın düğünü var gitgellerden oraya buraya inş.sporum aksamaz.aksarda bari günde 1 kere yapabilsem.

Tamam ablacım kızdın biraz sanki 77 demiştin
77 olup takima girmezsen hakkaten kizicam irem
Hadi 2 hafta onceki iremi bekliyiz gayretli super menu sporlu. Ayrica menuleri yaziyormusun ne yedin bakimm bi yazdinsa
Selam.sporumu yaptım.
Darısı yarına artık.10 gün sonrada ablamın düğünü var gitgellerden oraya buraya inş.sporum aksamaz.aksarda bari günde 1 kere yapabilsem.
Masallah sana cuma derece bizim bu azimle

İnş.derece bizim olur.çok acıktım şimdi sütlü kahve yada tarçınlı süt içcem birazcık kuruyemiş ve 1-2 tane gün kurusu

neyseki gun kacamaksiz bitecek ALLAH'ın izniyle 15.30 dan sonra bisey yemedim yarinki tarti durumunu cok merak ediorummmm?????

Eşimi işten çıkarmişlar ev almıştik daha kredisi bitmeden satmak zorundayiz çok Üzgünüm

Selam kızlar pazar menu

Sabah 1 dilim çörek yumurta biber Kızartma çay yoğurt domates salatalık

Aksam Adana kebabı ayran
Afiyet olsun canim kebabin yaninda lavaş pilav falan yoktur inşallah
Bugün tartı sonucu

Cuma 63.7
Pazartesi 63.5
Cumaya çok çok aşağısını görürsün inşallah canim
Menü az olsada et haşlama ve elma dışında iyi bişey yok canim sabah yumurtali peynirli bi kahvalti yapsan tam buğday ekmegi veya çavdar ekmegiyle bence çok daha tok olursun aynen akşam da oyle 3 sekerpare yerine 1 kase çorba içsen kilo vermen daha kolay olur az yemek önemli ama sağlıklı beslenmek de önemli unutma canim
Çok güzel bi menü ve sporçok iyi gidiyosun tatlim
Çok güzel neslim afiyet olsun
Sabahtan akşama kadar güzel geçiriyorum be oluyorsa ondan sonra oluyor
Iremcim sabaha diyet yapicam diye çok mu az yiyosun belki ondan akşama gözün dönüyor hani azim hani kararlilik kendini 36 beden hayal et tatlim azim olmadan olamazsin az yeme dengeli ve hafif ye
Selam.sporumu yaptım.
Süper
İnş.derece bizim olur.çok acıktım şimdi sütlü kahve yada tarçınlı süt içcem birazcık kuruyemiş ve 1-2 tane gün kurusu
Inşallah canim

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar Allah büyük herşeyin hayırlısı

Dünkü menüm
Sabah komşuya gittim kahvaltıya
Büyük peynir
5 tane kıymalı Börek
Patlıcan
Domates zeytin

Aksam
Kocaa bi tabak pırasa
Karnıyarık
Ayran
Yogurt

Bi minik çikolata ve kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…