- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.401
Tamam cnmmm isallah can sikintiniz tez zamanda su ilsun aksinKızlar akşam giremeyebilirim eşimin işiyle ilgili bi problem olmuş pek keyfim yok birazdan gelir eşim bugün onunla ilgilenirim kendinize iyi bakın yarın görüşürüz :)
Wawwwwww tebriklerBugün tartı sonucu
Cuma 63.7
Pazartesi 63.5
Bende 69 gordugumde sokakta ...... gibi bagirabilirim :)@nice15 ahhh canimm ben 69 u falan girsem zil takicam keske senin kilonda olabilseydimmmmmmm
Hadi azmin daim olsun bitanemmm ozaman cuma rekortmen takimm belli olduubu hafta küsüratsiz 73 olma dilegiyleee..Yarindan itibaren 3 gun saf protein yapicam..Hemn menu hazirlamaliyimm
Tamam ablacım kızdın biraz sanki 77 demiştinKonusmustuk bitanemm kac kg yazdimsa ooo. Simdi aklimda degill
77 olup takima girmezsen hakkaten kizicam iremTamam ablacım kızdın biraz sanki 77 demiştin
Masallah sana cuma derece bizim bu azimleSelam.sporumu yaptım.
40 dk eliptik+250 twester+200 mekik.
Darısı yarına artık.10 gün sonrada ablamın düğünü var gitgellerden oraya buraya inş.sporum aksamaz.aksarda bari günde 1 kere yapabilsem.
Anlastik iremcimBugün tam gaz başladım evde egzersiz de yapacağım artık
Bugün yazmadım kızma77 olup takima girmezsen hakkaten kizicam irem
Hadi 2 hafta onceki iremi bekliyiz gayretli super menu sporlu. Ayrica menuleri yaziyormusun ne yedin bakimm bi yazdinsa
Masallah sana cuma derece bizim bu azimle
Canım Allah büyüktür . duruma çok üzüldüm. Hayırlısı olsun inş.Eşimi işten çıkarmişlar ev almıştik daha kredisi bitmeden satmak zorundayizçok Üzgünüm
Afiyet olsun canim kebabin yaninda lavaş pilav falan yoktur inşallahSelam kızlar pazar menu
Sabah 1 dilim çörek yumurta biber Kızartma çay yoğurt domates salatalık
Aksam Adana kebabı ayran
Cumaya çok çok aşağısını görürsün inşallah canimBugün tartı sonucu
Cuma 63.7
Pazartesi 63.5
Menü az olsada et haşlama ve elma dışında iyi bişey yok canim sabah yumurtali peynirli bi kahvalti yapsan tam buğday ekmegi veya çavdar ekmegiyle bence çok daha tok olursun aynen akşam da oyle 3 sekerpare yerine 1 kase çorba içsen kilo vermen daha kolay olur az yemek önemli ama sağlıklı beslenmek de önemli unutma canimben yarim saat evvel yeme icme isini bitirdim aksam orucuna devam...ama suda varki 1 aksam yesem nerdeyse 1 kilo aliyorum napicam bilemiorumm bu haftayi kesinlikle -yle kapamaliyimmmm
Menummm
sabah yarim dilim borek
ogle haslama kuzu et
ara 1 elma 1 bardak sekersiz cay 3 sekerpare
Çok güzel bi menü ve sporHerkese merhaba hemen menümü yazayım.
Saat...12.00...2 haşlanmış yumurta beyazı
Saat....16.00...40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.bitince 2 şekerli tarçınlı lıght süt
Saat...18.00...4 kaşık güveç 3 kaşık bulgur plavı ve 1 kase süzme merc.çorbası.peşinden yeşilçay ve mısır püskülü çayı .
Bebişi uyutuncada yine spor tabiki.
Çok güzel neslim afiyet olsunBende menumu yazayim bakalim cok yogun bi gundu bu p.tesi neden hep boleee
Sabah 7.40. 1 brd kefir 1 dağ armudu tarcinli
Ogle 13.30 da 2 kasik pirinc pilav 4 kasik t.fasulye yogurt
Aksam . 18.30 da sebzeli makarna 3 kaşık ve etli patlican salata yogurt
Spor 1 saat yurume
Birazdan mel b mi yapar yazarimm
Iremcim sabaha diyet yapicam diye çok mu az yiyosun belki ondan akşama gözün dönüyor hani azim hani kararlilik kendini 36 beden hayal et tatlim azim olmadan olamazsin az yeme dengeli ve hafif yeSabahtan akşama kadar güzel geçiriyorum be oluyorsa ondan sonra oluyor
SüperSelam.sporumu yaptım.
40 dk eliptik+250 twester+200 mekik.
Darısı yarına artık.10 gün sonrada ablamın düğünü var gitgellerden oraya buraya inş.sporum aksamaz.aksarda bari günde 1 kere yapabilsem.
Inşallah canimİnş.derece bizim olur.çok acıktım şimdi sütlü kahve yada tarçınlı süt içcem birazcık kuruyemiş ve 1-2 tane gün kurusu
İnşallah Rabbim size daha iyi bi iş ve ev nasip etsin selinciimEşimi işten çıkarmişlar ev almıştik daha kredisi bitmeden satmak zorundayizçok Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?