Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14, Takim 43..Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][/tr][/TABLE]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ikbalsevde[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]/TD]
[TD]/TD]
[/TD][/TD][/TR][TD][TD][/td][/td]
[TD][TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Nice15[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Rengarenknesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.sevtal87 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.afsasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR][/TR][/td][/td]

canım dereotunu denedin mi. çok güzel süt yapıyor. yarım demet dereotunu yıka bir tabağa koy gün içinde bunu ye. süt derdini çeken biri olarak çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim. ayrıca nar ve yaprak sarma da bana inanılmaz süt yapıyordu. bunları bi dene derim. inş. sütün olur. ben çok şey denedim süt için ve bunların çok faydasını gördüm.

Kızlar 1 kase yayla çorbası içtim hiç sütüm yok ya bebişde uyumuyo bunalımdayım resmen
canım dereotunu denedin mi. çok güzel süt yapıyor. yarım demet dereotunu yıka bir tabağa koy gün içinde bunu ye. süt derdini çeken biri olarak çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim. ayrıca nar ve yaprak sarma da bana inanılmaz süt yapıyordu. bunları bi dene derim. inş. sütün olur. ben çok şey denedim süt için ve bunların çok faydasını gördüm.

Teşekkür ederim canım yarın uyanır uyanmaz dereotunu yemeye başlıcam.bebişde daha şimdi uyudu.sallamaktan kollarımı hissetmiyorum artık.Allah'tan annemdeyimde o devam etti uyuttu.
İyi geceler canım tekrar teşekkür ederim ilgine

Kızlar bugün pek bişey yiyemedim sütümde yoktu bende 40 dk önce 1 kase aşure yedim ve 1 bardak hazır çorba.süt durumu kötü .keşke sütümüz hep çok olsa
Ahh ah keske canim hep dolup taşsa..Ya ben napayim kizim dogdugundan beri mama takviyesi yapiorum naptiysam cogalmadi cok sukur emziriyorunda gece mama yapmiorum en azindan ama yeterlide gelmio iste sagdim ne ettiysem cogalmadi.Canim still-tea falan kullansan humana marka bende bi donem ise yaramisti bide suanda lactamil iciyorum gunluk süt hakkim yerine vitamin ve mineral degeri artsin sutumuzun diye..Dene istersen hatta migroslarda indirimde suanda milupa lactamil emziren anne icecegi

Günaydın fıstıklaarr yeni bir haftaya daha başladık hepimiz için güzel ve kaçamaksiz bi hafta olur inşallah gelsin kilo bildirimleri bakalım

**14. Takım 437. Etap***

Rengarenknesli(75,0 / 74.8/ 0.2/ %0.27)
denizmrv( 79.5 / 78 / 1.5 / 1.88 % )
bengiisuu ( 72.4 /69.8 / 2.6/ %3.59)
nice15 ( 63.7/ / /% )
Moon8187 (73.8/ 72.6/1.2 /% 1.63)
Sevtal87( 72.1/71.1 / 1/ %1.39 )

Harika kanatlar(77.8 / / /%)yeni uye baş tarh:12 ekim baş kilosu:78.0 hedef kilosu:68
Afrasyab(59/ / /%)yeni uye baş tarh:12 ekim baş kilosu:60.0 hedef kilosu:53

nice15 Afrasyab harika kanatlar hani cuma kilo bildirimi

Zorlamak değil canım haftada belirledigin 3 günde 10 15 dklik egzersiz sana daha iyi gelecek bence kendin belirlediğin haraketleri yapabilirsin veya Leslie 1 mil yapabilirsin 15 dk
Iyi dengelemişsin neslim az az yemişsin sonuçta güzel bence tadimlik yedikçe sorun yokspor da vaarr oohh valla ne koşturmacali geçiyo günlerin neslim yahuu iyi dayanıyosun bu tempoya
eline maşanı al selinimmm zorla zayıflatcaz biz hatunları sanırsamm sıkı yönetim ilan edelimm
Valla bilmiyorum artik nasil bişey yapsam ikbal sevde harika kanatlar denizkizi hiç uğramıyor bilekilolari verip büyük bi özgüvenle salina salina dolanmak istemiyorlar heralde
selincim bu hafta misafirlerim vardı yarından itibaren dah sık burda olucam.
Tamam canim listedesin artik daha da sık bekliyorum
Biraz fazla kaçmış bu menu sevtalcimiki öğün üstüste aşure ve buğday yemişsin ama sen telafi edersin hemencik inanıyorum telafi menüsü bekliyorum senden tatlim
Cumartesi menum
Sabah patatesli omlet ekmeksiz
Öğlen meyve
Aksam Güveç yoğurt
1 lt su 2 saat yürüyüş
Cçok güzel bi menuu canimmm sporda harika
Valla şu pilav işin içine girmese harika bi menü olacakmış mooncum sende hemen yarin telafi et hafif bi menüyle canim
Bıraktım ben hep böyle oluyor nedense 4 hafta iyi gidiyor sonra bi çöküş çöküş o çöküşşş
Çok karamsar konuşuyorsun hep iremcim biraz pozitif düşün kilo vermek için kendini diyet kampina sokmana gerek yok abur cuburdan uzak dur ekmek pilav çok kısıtlı ye belli saatten sonra yemek yeme az az olsun gider yeterki gerçekten iste ve kendine inan
Geçmiş olsun neslicim dikkat et kendineebru Şallınin strecing videosunu öneririm seni rahatlatir sırt ağrılarıni alir bitanemmenü güzel canum
Sporlar yine harika menü de hafif güzel canim ama bence güne kahvaltıyla başla spordan önce protein alman iyi olur en azından bi yumurta ye
Kızlar bugün pek bişey yiyemedim sütümde yoktu bende 40 dk önce 1 kase aşure yedim ve 1 bardak hazır çorba.süt durumu kötü .keşke sütümüz hep çok olsa
Yeşillikleri çogalt canim onlar çok güzel süt yapıyor ara öğünlerde kahvenin yaninda bi iki tanr kuru incir de yiyebilirsin
Kaptanım sabah kilo bildirimi annemlerde tartı olmadığından kaçta geleceğimde belli olmadığından yapamıcam.
Tamam canim salı günü yazarsin sende
Pazar menüm
Sabah 2 dilim t.b ekmegi peynir zeytin
Öğlen şekersiz nescafe yanında 1 adet gofret
Aksam et haslama
Çayla birlikte bir avuç çekirdek
1 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canim

SElamü Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün sersem gibi uyandım Cumartesi sanırım dönerken arabanın camını hava almak için fazla açtım yine hasta olmuşum deli olacağım tam daha yeni kurtulmuştum
Dünden beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağzımı bile açacak halim yok

İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili olur ve bende bir kaç güne kendime gelirim

Geçmiş olsun canimm

Kizlar selam nabersiniz. Aksam actim yere minderimi bildigim tum plates esneme germe hareketlerini yaptim sabah baya iyi kalktimm sukur.
Bugun kizimin ing. Ogretmeni derse geldi . Aksam aradi yarin ders yapalim dedii hazirliksiz yakalandim. sabahberi hazirlik filan yaptim yeni gittiler bide 3 yasinda minik kizi vardi onu bahced3 ben oyaladim onlar ders yapti yordu beni bizdik. Vallahi detoks corbamdan 1 ogun yiyebildim ayirdim artik yarin yapsam dedim karistim kaldim. Neyse siz neler yaptin8z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…