- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.641
Bende denedimde duzeltemedim :) pazar zaten neysekikızlar tablo bozulmuş, hepten el attım gitti vallauçtu resmen neyse yarın yeni tabloyu yaparım artık sıfırdan
canım dereotunu denedin mi. çok güzel süt yapıyor. yarım demet dereotunu yıka bir tabağa koy gün içinde bunu ye. süt derdini çeken biri olarak çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim. ayrıca nar ve yaprak sarma da bana inanılmaz süt yapıyordu. bunları bi dene derim. inş. sütün olur. ben çok şey denedim süt için ve bunların çok faydasını gördüm.Kızlar 1 kase yayla çorbası içtim hiç sütüm yok ya bebişde uyumuyo bunalımdayım resmen
Teşekkür ederim canım yarın uyanır uyanmaz dereotunu yemeye başlıcam.bebişde daha şimdi uyudu.sallamaktan kollarımı hissetmiyorum artık.Allah'tan annemdeyimde o devam etti uyuttu.canım dereotunu denedin mi. çok güzel süt yapıyor. yarım demet dereotunu yıka bir tabağa koy gün içinde bunu ye. süt derdini çeken biri olarak çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim. ayrıca nar ve yaprak sarma da bana inanılmaz süt yapıyordu. bunları bi dene derim. inş. sütün olur. ben çok şey denedim süt için ve bunların çok faydasını gördüm.
Ahh ah keske canim hep dolup taşsa..Ya ben napayim kizim dogdugundan beri mama takviyesi yapiorum naptiysam cogalmadi cok sukur emziriyorunda gece mama yapmiorum en azindan ama yeterlide gelmio iste sagdim ne ettiysem cogalmadi.Canim still-tea falan kullansan humana marka bende bi donem ise yaramisti bide suanda lactamil iciyorum gunluk süt hakkim yerine vitamin ve mineral degeri artsin sutumuzun diye..Dene istersen hatta migroslarda indirimde suanda milupa lactamil emziren anne icecegiKızlar bugün pek bişey yiyemedim sütümde yoktu bende 40 dk önce 1 kase aşure yedim ve 1 bardak hazır çorba.süt durumu kötü .keşke sütümüz hep çok olsa
Zorlamak değil canım haftada belirledigin 3 günde 10 15 dklik egzersiz sana daha iyi gelecek benceSekerPancarii vanim ben duzenli spor yapamiyorum zaten bebegim 4.5 aylik cok yoruyor beni eger ondan vakit bulursam ev isi camasir bulasik yemkti falan anca inan onlari yapabiliyorumm.Yalan yok cok sukur bir saglik sorunm yok ama migrenim var benm hem ac kalip hemde zorlarsm kendimi mazALLAH tipki bugun gibi basimi kaldiramam
Iyi dengelemişsin neslim az az yemişsin sonuçta güzel bence tadimlik yedikçe sorun yokEVET GELELİM BU GUNKİ karman çorman acık ondan acık bundan menumeee
c.tesi menumm
sabah 1 elma 1 brd kefir biraz fındık
12,00 de yumurtalı karatay kahvaltımm
16,00 da tum sitedeki çocuklara pizza yaptım evde birde kek yaptımm. pizzadan ve kekten tadımlık yedim+ karalahana pirinçli kavurması+kaşar peynir yedim
spor: sabah 30dk yurudum+10dk belediye aletleri egzersiz yaptım . tüm gün gene ayakta dolandımm bazı odaların camlarını silip perdelerini yıkayıp astımm vs.... ve sitemizin sauna hamam bölümü kış moduna geçmiş ve açılmış bugun sauna hamam yaptım
gene bol koşturmacalı telaşeli bir gun daha bitti şükürler olsunn
ben gene diyim tüm emektar ev hanımlarının önnde ayakta eğiliyorum 20 yıldır iş hayatındayım 1 gun de bunca koşturmadım ben yahuuu
Valla bilmiyorum artik nasil bişey yapsameline maşanı al selinimmmzorla zayıflatcaz biz hatunları sanırsamm sıkı yönetim ilan edelimm
Tamam canim listedesin artik daha da sık bekliyorumselincim bu hafta misafirlerim vardı yarından itibaren dah sık burda olucam.
Biraz fazla kaçmış bu menu sevtalcimMerhaba kızlar.sela kızlar.menüm
Saat...11.00...1 barda tarçınlı 2 şekerli süt 1 tane cicibe büs.
Saat...13.00..40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Saat...14.00...2 şekerli sütlü kahve
Saat...14.15.... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Saat...17.00....1 kase aşure+1 tabak buğday salatası
Saat.18.00...1 kase aşure+1 tabak buğday salatası 2 bardak 3 şekerli çay biraz kuruyemiş.
Akşam biraz kaçırdım ama buğday salatası çok güzeldi.
Bebişi uyutup mekik çekcem ve yeşilçayla mısır püskülü çayımı içcem.
Cçok güzel bi menuu canimmm sporda harikaCumartesi menum
Sabah patatesli omlet ekmeksiz
Öğlen meyve
Aksam Güveç yoğurt
1 lt su 2 saat yürüyüş
Valla şu pilav işin içine girmese harika bi menü olacakmış mooncum sende hemen yarin telafi et hafif bi menüyle canimGünaudin kizlarrrr...
Dunku menum
Sabah:1 kupa brokoli corbasi
Öglen:yagsiz kofte+yulaf kepeginden ekmek 2 kornison tursu
aksam saat 18.30:2 firinda tavuk binfile dolu 1 tabaga yakin firinda pilav((
1 kase asure valla benim ilk asuremmm
bukadayyyyy:))
Çok karamsar konuşuyorsun hep iremcim biraz pozitif düşün kilo vermek için kendini diyet kampina sokmana gerek yok abur cuburdan uzak dur ekmek pilav çok kısıtlı ye belli saatten sonra yemek yeme az az olsun gider yeterki gerçekten iste ve kendine inanBıraktım ben hep böyle oluyor nedense 4 hafta iyi gidiyor sonra bi çöküş çöküş o çöküşşş
Geçmiş olsun neslicim dikkat et kendineKizzlar selam. Oyumuda kullandimm hayirlisi olsun vatanimiza isallah
Bana ev hanimligi yaramadi kizlar sabah beri belim kopuyo agriyla uyandimdi zatenn. Yine bi suru ise kotuldum hamsipilav yaptim arkasina 2 tepsi biber surdum kozledimm konservelicem kışlık. Of is bitmiyor
Pazar menumu yazayim
Sabah 10.00 da sucuklu yumurta avakado köz biber 1 cicek ekmek 1 parcasi 1 kasik visne recel
Ara; 15.00 de 1 kas3 yogurt 2 kasik mkarna kalan
Aksam 18.00 de hamsipilav salata
Spor yok gene kosturmaca . Mel b yide yapamadim belim cok fena agriyo
Sporlar yine harika menü de hafif güzel canim ama bence güne kahvaltıyla başla spordan önce protein alman iyi olur en azından bi yumurta yeMerhaba kızlar.bugünkü menüm.
Saat..12.00...2 şekerli sütlü kahve 2 cicibebe büsk.
Saat ..13.30 .. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Saat.. 15.00..2 bardak ayran 1 dilim kepek ekm. ve 2 şekerli nescafe sütsüz
Saat...17.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Şimdide 1 bardak ayran içtim.annemlerde kalcam bugün inş.yarın sporumu yapabilecek kadar erken gelirim.akşam yemegi olarak 1 bardak hazır çorba içicem bebişi emzirince.hoşçakalın kızlar
Yeşillikleri çogalt canim onlar çok güzel süt yapıyor ara öğünlerde kahvenin yaninda bi iki tanr kuru incir de yiyebilirsinKızlar bugün pek bişey yiyemedim sütümde yoktu bende 40 dk önce 1 kase aşure yedim ve 1 bardak hazır çorba.süt durumu kötü .keşke sütümüz hep çok olsa
Tamam canim salı günü yazarsin sendeKaptanım sabah kilo bildirimi annemlerde tartı olmadığından kaçta geleceğimde belli olmadığından yapamıcam.
Afiyet olsun canimPazar menüm
Sabah 2 dilim t.b ekmegi peynir zeytin
Öğlen şekersiz nescafe yanında 1 adet gofret
Aksam et haslama
Çayla birlikte bir avuç çekirdek
1 lt su
Spor yok
Geçmiş olsun canimmSElamü Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün sersem gibi uyandımCumartesi sanırım dönerken arabanın camını hava almak için fazla açtım yine hasta olmuşum deli olacağım tam daha yeni kurtulmuştum
Dünden beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağzımı bile açacak halim yok
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili olur ve bende bir kaç güne kendime gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?