- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.661
Cuma 69.8
Pazartesi 69.6
bugün kilom 64.4 çıktı
geçen hafta 63.7 idi(
Canım bende lactamilden 6 kutu var duruyo öyle.ablam bebek hemşiresi o getimiştide kilo yapar diye içmiyorum işte.Ahh ah keske canim hep dolup taşsa..Ya ben napayim kizim dogdugundan beri mama takviyesi yapiorum naptiysam cogalmadi cok sukur emziriyorunda gece mama yapmiorum en azindan ama yeterlide gelmio iste sagdim ne ettiysem cogalmadi.Canim still-tea falan kullansan humana marka bende bi donem ise yaramisti bide suanda lactamil iciyorum gunluk süt hakkim yerine vitamin ve mineral degeri artsin sutumuzun diye..Dene istersen hatta migroslarda indirimde suanda milupa lactamil emziren anne icecegi
Haklısın canımZorlamak değil canım haftada belirledigin 3 günde 10 15 dklik egzersiz sana daha iyi gelecek bencekendin belirlediğin haraketleri yapabilirsin veya Leslie 1 mil yapabilirsin 15 dk
Iyi dengelemişsin neslim az az yemişsin sonuçta güzel bence tadimlik yedikçe sorun yokspor da vaarr oohh valla ne koşturmacali geçiyo günlerin neslim yahuu iyi dayanıyosun bu tempoya
Valla bilmiyorum artik nasil bişey yapsamikbal sevde harika kanatlar denizkizi hiç uğramıyor bile kilolari verip büyük bi özgüvenle salina salina dolanmak istemiyorlar heralde
Tamam canim listedesin artik daha da sık bekliyorum
Biraz fazla kaçmış bu menu sevtalcimiki öğün üstüste aşure ve buğday yemişsin ama sen telafi edersin hemencik inanıyorum telafi menüsü bekliyorum senden tatlim
Cçok güzel bi menuu canimmm sporda harika
Valla şu pilav işin içine girmese harika bi menü olacakmış mooncum sende hemen yarin telafi et hafif bi menüyle canim
Çok karamsar konuşuyorsun hep iremcim biraz pozitif düşün kilo vermek için kendini diyet kampina sokmana gerek yok abur cuburdan uzak dur ekmek pilav çok kısıtlı ye belli saatten sonra yemek yeme az az olsun gider yeterki gerçekten iste ve kendine inan
Geçmiş olsun neslicim dikkat et kendineebru Şallınin strecing videosunu öneririm seni rahatlatir sırt ağrılarıni alir bitanem menü güzel canum
Sporlar yine harika menü de hafif güzel canim ama bence güne kahvaltıyla başla spordan önce protein alman iyi olur en azından bi yumurta ye
Yeşillikleri çogalt canim onlar çok güzel süt yapıyor ara öğünlerde kahvenin yaninda bi iki tanr kuru incir de yiyebilirsin
Tamam canim salı günü yazarsin sende
Afiyet olsun canim
Canım merhaba geçmiş olsun.banada oluyo bazen ayran içiyorum hemen şekerli süt filan içiyorum tarçınlı biraz iyi geliyo istersen dene biSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anam dünden beri kendime gelemedim hatta bugün daha beter oldum
Tansiyonum bir düştü akşama kadar aptal gibi yattım durdumşükür şu anda çok daha iyiyim
İnşallah yarın çok daha iyi olurum
Valla anlamadım gitti ama 15 gün arayla ikinciye hastalandım
Geçen gün eşime de dedim eskiden yağlar sıcakmı tutuyordu neydikilo verince iyice cıt kırıldım oldum
Neyse toparlarım nasılsa bir kaç güne
Insallahh canımmm çok zor gidiyor artık kaptanım zorlanıyorum valla toplamda giden 28 kilo oldu ondanmi nedir bir duraklama yasiyordum ne zamandirbengiisuu ay pardon tatlim ben o 6 yi 9 die okudum kocaman bi öpücük cumaya çoook daha aşağısıni görürsün inşallah
Geçmiş olsun banumm dikkat et kendineSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anam dünden beri kendime gelemedim hatta bugün daha beter oldum
Tansiyonum bir düştü akşama kadar aptal gibi yattım durdumşükür şu anda çok daha iyiyim
İnşallah yarın çok daha iyi olurum
Valla anlamadım gitti ama 15 gün arayla ikinciye hastalandım
Geçen gün eşime de dedim eskiden yağlar sıcakmı tutuyordu neydikilo verince iyice cıt kırıldım oldum
Neyse toparlarım nasılsa bir kaç güne
Nice güzel senelere inş.canım.Bugun kızımın doğum gününü kutladık
Menüm
Sabah t.b ekmegi peynir
Öğlen yemedim
Aksam 4 kasik yogurtlu makarna
Gece bir dilim kızımın pastasından yedim birazda cips yedim
1 lt su yürüyüş yok
Hoş geldin tatlimm ozlettin kendiniselam kızlar nasılsımnız ben geldim tatil bitti bugün iş başı yaptım diyetde tam gaz devam
Teşekkür ederim canimmm :)Nice güzel senelere inş.canım.
Kolay gelsin canım bende oglumu uyutup is yapacağım ama ondan önce uykum geldi valla :)Oh be bugünki sporumuda yaptım.bebiş ümit ettiğim gibi uyumadı tabi.onu uyutup mutfağı toplucam çamaşırlar var yıkanacak asılacak çok işim var çok ama bebişin hiç uykusu yok yanındanda bırakmıyo ağlıyo hemen.
Inş.bu hafta güzel kilolar veririz.
Nice güzel senelere inş.canım.Bugun kızımın doğum gününü kutladık
Menüm
Sabah t.b ekmegi peynir
Öğlen yemedim
Aksam 4 kasik yogurtlu makarna
Gece bir dilim kızımın pastasından yedim birazda cips yedim
1 lt su yürüyüş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?