Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhaba menümü yazayım hemen.
Saat...10.30...3 yumurtali tereyağlı omlet annemle yaptık kahvaltıyı.3 bardak 2 şekerli çay
Saat...14.00...yarım ekmek arası tavuk döner ama ben sadece döneri yedim ve 1 bardak ayran
Saat...15.00...40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Saat .. 17.00... 2 şekerli sütlü nescafe (süt lıght )
Saat .. 19.45...biraz geç oldu bugün.1 tabak taze fasulye 1 parça kep.ekm.1,5 kase dereotlu cacık.
Şimdi bebişi emziriyorum uyutup hemen sporum ve peşinede yeşilçay ve mısır püskülü çayımı içcem inş.ozamana kadar kuzumun uyumasını ümit ediyorum.

Canım bende lactamilden 6 kutu var duruyo öyle.ablam bebek hemşiresi o getimiştide kilo yapar diye içmiyorum işte.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Anam dünden beri kendime gelemedim hatta bugün daha beter oldum
Tansiyonum bir düştü akşama kadar aptal gibi yattım durdum şükür şu anda çok daha iyiyim
İnşallah yarın çok daha iyi olurum

Valla anlamadım gitti ama 15 gün arayla ikinciye hastalandım
Geçen gün eşime de dedim eskiden yağlar sıcakmı tutuyordu neydi kilo verince iyice cıt kırıldım oldum
Neyse toparlarım nasılsa bir kaç güne

Haklısın canım

C
Canım merhaba geçmiş olsun.banada oluyo bazen ayran içiyorum hemen şekerli süt filan içiyorum tarçınlı biraz iyi geliyo istersen dene bi

Oh be bugünki sporumuda yaptım.bebiş ümit ettiğim gibi uyumadı tabi.onu uyutup mutfağı toplucam çamaşırlar var yıkanacak asılacak çok işim var çok ama bebişin hiç uykusu yok yanındanda bırakmıyo ağlıyo hemen.
Inş.bu hafta güzel kilolar veririz.

Bugun kızımın doğum gününü kutladık
Menüm
Sabah t.b ekmegi peynir
Öğlen yemedim
Aksam 4 kasik yogurtlu makarna
Gece bir dilim kızımın pastasından yedim birazda cips yedim
1 lt su yürüyüş yok

bengiisuu ay pardon tatlim ben o 6 yi 9 die okudum kocaman bi öpücük cumaya çoook daha aşağısıni görürsün inşallah
Insallahh canımmm çok zor gidiyor artık kaptanım zorlanıyorum valla toplamda giden 28 kilo oldu ondanmi nedir bir duraklama yasiyordum ne zamandir

Geçmiş olsun banumm dikkat et kendine

Kolay gelsin canım bende oglumu uyutup is yapacağım ama ondan önce uykum geldi valla :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr

İnşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur tabiki bol eksili
Dün malum tansiyonum yerlerdeydi Büyük 9 ( 8 e bile düştü ) küçük 6 bir ara ciddi ciddi ahanda öbür tarafa gidiyorum diye korkmaya başlamıştım
Tabi bir türlü yükselmeyince eşimde bana az da olsa turşu yedirdi zorla veee benim cins bünye zaten artıdayken dahada artıya geçti bu sabah
Neyse bugün sıvı günüm inşallah bol bol su içerek o ödemide atar cumaya en azından en az hasarla kapatırım haftayı

Annemde bugün Aşure yapacakmış ona gidip yardım edeceğim ama önce bir keyif kahvemi içip duşumu alayım sonra giderim yardıma Hem daha iyi orada iki sohbet derken vakit daha çabuk geçer ve Allahın izniyle hasarsız atlatırım günümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…