- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.681
Canım çok geçmiş olsun ya .bende mama masasına koyup iş yaparken çok korkuyorum valla.herkese gunaydin..
SekerPancarii kaotanim dun kilo bikdirimi yapamadim tam yapicaktim basima cok kotu birsey geldi..ben tartilirken baktim kizimdan bi ciglik koptu lendi kendine sallanan su ana kucaklari varya ondan dusmus yuzuatu parke zemine hemde ( daha 4.5 aylik okadar korktum ve oanik yaptimki kucagima alip saatlerce agladim esim ve ablam gelene kadar cok sukur yuzunun bi tarafindaki kizariklik diainda bisey yok gibiydi ama nasl dustugu neresini carptigini gormedigim icin aklimi kaybedicem sandim..halbuki agliyodu bende emzirip uyutucaktim zamn kaybetmedn wc gidip tartiliyimda rahat rahat uyutuyum dedim ilk agladiginda girsem belkide dusmicekti sarkar vaziyette yakalicaktim..Neyse dr.a gittik bingildagina usg cekildi bisey yokmus şükür zaten evdeyknde hali tepkileri normaldi ama icim rahat etmezdi dr vucudunu kulak icini ve agiz icinide kontrol etti cok sukur simdi misil misil uyuyor..dun hic birsey yemedim ama hicbirsey aksam 8.5 gibi 1 bardak lactamil ictim okadar hala gizlerim yaniyor ve burnun tikanik RABBIM kimseye bu korkuyu yasatmasin (
Kilom:72.8
Canimm çok geçmiş olsun panik yapma sakin ol allahım bebekleri koruyor üzülme sende sütün etkilenir bak ...herkese gunaydin..
SekerPancarii kaotanim dun kilo bikdirimi yapamadim tam yapicaktim basima cok kotu birsey geldi..ben tartilirken baktim kizimdan bi ciglik koptu lendi kendine sallanan su ana kucaklari varya ondan dusmus yuzuatu parke zemine hemde ( daha 4.5 aylik okadar korktum ve oanik yaptimki kucagima alip saatlerce agladim esim ve ablam gelene kadar cok sukur yuzunun bi tarafindaki kizariklik diainda bisey yok gibiydi ama nasl dustugu neresini carptigini gormedigim icin aklimi kaybedicem sandim..halbuki agliyodu bende emzirip uyutucaktim zamn kaybetmedn wc gidip tartiliyimda rahat rahat uyutuyum dedim ilk agladiginda girsem belkide dusmicekti sarkar vaziyette yakalicaktim..Neyse dr.a gittik bingildagina usg cekildi bisey yokmus şükür zaten evdeyknde hali tepkileri normaldi ama icim rahat etmezdi dr vucudunu kulak icini ve agiz icinide kontrol etti cok sukur simdi misil misil uyuyor..dun hic birsey yemedim ama hicbirsey aksam 8.5 gibi 1 bardak lactamil ictim okadar hala gizlerim yaniyor ve burnun tikanik RABBIM kimseye bu korkuyu yasatmasin (
herkese gunaydin..
Slm kızlar uğrayamadim bugün hiçaşure yaptim bugün onunla uğraştım şimdide annemler gelecek onlari bekliyorum akşam yatmadan uğrarim canlar
Maşallah bengicim buraya kadar gelmişsin çok güzel kilolar vermişsinInsallahh canımmm çok zor gidiyor artık kaptanım zorlanıyorum valla toplamda giden 28 kilo oldu ondanmi nedir bir duraklama yasiyordum ne zamandir
Canim çok geçmiş olsun Allah im korumuş yavrum şükür bişey olmamış Allah bir daha yasatmasin en ufagini bileherkese gunaydin..
Menün çok güzel mooncum aman hemen gönder o artiyi eksiye çevir cumaya ne kaldikizlar menumu yaziyorum..
sabah:2 yumurtali omlet birkac dilim kasar peyniri sekersiz cay
Ögle saat 15.00:1 vay bardagi karabugday+1 rendelenmis salatalik 4-5 kasik yogurt ile karistirip yedim
aksam:1 bardak lactamil icip gunu bitiricem hafta basi yine 200 gr +gordum
Tamam canim ama sonra sık sık burdasin tamam mıselam herkese
selin kaptanım ben cuma gününe kadar yokum. haber vereyim dedim.
menümü yazayım
sabah: omlet peynir domates
öğle: 3 tane hoşbeş
akşam: hamsi buğulama
bu arada listeyi göremedim.
Çook güzel bi menü tatlim afiyet olsunHerkese merhaba hanımlar.menümü yazayım.
Saat.. 11.30...2 şekerli tarçınlı lıght süt 1 tana cicibebe
Saat.. 14.00..30 dk eliptik+200 twester+70 mekik .bebiş durmadı az yaptım.
Saat..16.00...10 çiğ badem 2 ceviz 2 gün kurusu
Saat. 17 00... 1 tane hazır bardak çorba
Saat...19.00...6-7 tane ızgara çinekop 1 bardak şalgam roka
21.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Şimdide yeşilçay ve mısır püskülü çayımı içcem.yatmadanda yine mekik çekerim
Toplam kaç kilo verdin banum sen 90 gün diyetiyle maşallah çok iyi gidiyosunSElam kızlarrrrrrrr ben geldim yineee
Kvye Annemin yaptığı aşureyi götürme bahanesiyle uğrayıp bir yarım saat Anannenin gönlünü aldıktan sonra büyük kızı okuldan almaya gittik
Dönüşte kızımın ilk Gitar hocasının dükkanına gidip Akustik gitarının tellerini değiştirdikSağ olsun iki dakikada olsa kulağımı pasını silip yolladı bizi İnşallah kızımda iyice ilerletip onun gibi çalabilir ileride
Minnak kuşumda ille gitar diye tutturdu onada sakinlesin diye hadi 1.ci sınıf bitsin okuma yazmayı öğren karne hediyesi senide ablanın ilk hocasına derse göndereceğiz diyince çok mutlu oldu
Bu arada sıvı günümüde hasarsız tamamladım hatta hemen tükettiklerimide yazayım
Sabah beri ;
2.5 litre su
öğle 11 gibi, Öğleden sonra 16 gibi ve akşam yani 21de olmak üzere 1er tane kahve şekersiz tabiki
Çok şükür sıkıntısız geçti günüm ama şu an açmıyım hemde nasıl
Yarın şükür protein günümŞöyle güzel peynirli bir kahvaltı tabağı ile öğlen öğünümü geçireceğim ( malum sabah meyve yiyorum ) akşamlıkta henüz aklımda birşey yok ama onuda en hafif şekilde geçirmeye çalışacağım
Allah kabul etsin canım eminim çok lezzetli olmuşturEllerine ve emeğine sağlık
Biraz evvel eşimde Annemin aşuresini tattı da yok valla aşkım senin üzerine tanımıyorum dedikılcık damat ya şansına birde nasıl gözden kaçırdıysa minik bir taş deng gelmiş eşimin kasesine dedim Kaynanan duymasın nasıl gülüyor ama babamda bugün dedi kız o aşure nasıl birşeydi tadı damağımda kaldı diye
Çok güzel bengicim afiyet olsun sporun da öyleSalı menüm
Sabah t.b ekmegi peynir
Öğlen 5 tane yaprak sarma
Aksam 1 kase tarhana çorbası
1 mandalina
1 lt su 30 dk yürüyüş
Neslicim ne güzel sigarayı birakmişsin elinin altinda havuç salatalık falan bulundur canin bişey istediğinde elin onlara gitsin hadi hafta daha bitmedi cumaya gönderirsin sen arti varsaben 3 gundur sigarayla cebelleşyorum direniyorum direndikçe atıştırmalarım oluyor evet hareket halindeyimm ama yarın bi tartılayım bakimm atrıdamıyım çok korkuyorumm. menu de yazamadım kaç gundur ama işten güçten sigarayla cebelleşmeden menu filan yok bölük bölçük herşey .. kafa gitti
Neslim karabugday çok güzel ödem atıyor istersen iki günlük karabugday kürü yap tatlimay ben bildirimsiz cuma günü 74,7 yi görmüştümmmbu cuma artı çıkmak istemiyorum yaaa yarın ve perşembe napsamkiii pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?