- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.701
Toplam kaç kilo verdin banum sen 90 gün diyetiyle maşallah çok iyi gidiyosunbende ilk defa yaptim aşure ama çok güzel oldu valla Allah kabul etsin hepmizinkini
kizlar slmmm 3.5 saatlik bir yuruyus yaptik kizim ve ablamla avm yuruyusu oldu biraz ama gidis donus 30-40 dk resmen tempolu oldu...
Sabah:Evden kahvalti yapamadan ciktim kizimin uykusu gelmisti yolda uyusun 2 saat kaybetmiyim diye..Disarda sade simit yoktu bende 1 tane su uzun sarma boreklerden yedim patatesli sekersiz cayla saat 12.30 gibi..
az oncede 4 kasik yogurt+1 cay bardagi karabugday+1 salatalik rendesi ile bulamac yapip yedim cok seviorum onu kolay pratik umarim sagliklidirda..
Bu arada sutum cok cok azaldi sut arttirici damla aldim umarim ise yarar..
Ay agin bal yesin bende 65-67 olsam yeter manken beden yakismaz bu saatten sonra ben balik et seviyom gencligimden beri zaten. Ama ben bu sigarayla resmen cebellesiyom diyeti attim bi kenara kesin artidayimBu haftada 70i goremicem sanirim 2 ayda 8 kilo verdim cok sukur yavas ama dengeli gerci kim bukadar dikkat etse eminim 10 kilo falan verirdi ama olsun dikkat etmeye baslamasam kesin suanda 85 kilo falan idim..80.5 ile basladim cok sukur bin sukur hala 6'lı rakamlari goremesemde oda oluvak inşALLAH dikkate devam bu hafta evde olucagimz icin abuk subuk kacamak olmicak haftaya 70i gatantilemeliyim ALLAH hepimizin yardimcisi olsun kilo cok zor birsey RABBIM hastalik sagliktan yana ziyan vermesin elbette ama gercktn zor hem psikolojik hem fiziki zor...Cok sukur halimize beraber azmederek irademize sahip cikarak er yada gec zayiflicaz inşALLAH..Benim zaten manken olmaya niyetim yok bi 65 olsam nasil sevinicemm o yuzden burda olup 65ler 62ler sukretsinler ve dikkat etsinler...Ayyy iclendimm genee
Canim doğum günü kutlu olsun nice yaşlara inşallah hayırlı bir evlat olsun inşallahBugun kızımın doğum gününü kutladık
Menüm
Sabah t.b ekmegi peynir
Öğlen yemedim
Aksam 4 kasik yogurtlu makarna
Gece bir dilim kızımın pastasından yedim birazda cips yedim
1 lt su yürüyüş yok
Saol canım benim aminn hepimizinki inşallah. ...Canim doğum günü kutlu olsun nice yaşlara inşallah hayırlı bir evlat olsun inşallah
Kızlar kızım diş çıkarıyor çok huysuz kucaktan inmiyor zaten aksi bir bebekti şimdi daha da huysuz oldu stres oluyorum bende iş ev bebek oğlumun ödevler çok yoğunum spor işe gittiğim günler sabah akşam yarım saat yürüyorum öğle arası da 1 saat yürüyüş yapıyorum
Yemelerime çok dikkat edemiyorum işe başlayınca çok düzensiz oldu kaçamak oluyor nasıl baş edeceğim bilmiyorum eski motive hallerim kalmadı
Beni sallayıp kendime getirin nolur
Kaptancım ablamın düğünü başladı pazara kadar sık yazamayabilirim bilgin olsun sonra gruptan çıkarmayın beni sakın.
Teşekkür ederim canım inş.Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir gün kala umarım herkes çok dikkatli beslenerek güzel rakamlar görür
Bende bu sabah yine erkenden uyandımkahvaltı niyetine elmamıda yedim
Bugün Nişasta günüm ve tartı öncesi ne kadar az görürsem tartıda okadar iyidir diyerek öğlen ve akşamı aynı şekilde yapmayı planlıyorum oda Mercimek çorbası
Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsınız o ağrılı faslı
Şu diş jellerinden kullanıyormusunuz ( ben hep buzdolabında tutardım ki iyice soğuk olsun diye ) inanılmaz rahatlatıyordu ( hatta yazın kardeşim yeğenim çok huysuzlanınca ne yapacağını şaşırdı diş jelini sürünce rahatladı kuşumAllah razı olsun diyip durdular karı koca )
Maalesef her hastalıkta bile huy değiştiriyorlarbenim kızlar ne zaman hastalansa ay acaba sakinleyecekmi yoksa huysuzlanacakmı diye karı koca panik yapıyoruz Genelde bizimkiler son hastalandığında huysuzlanıyorsa uzun süre gidiyor ve sonraki hastalandıklarında kuzuya dönüyorlar
Merak etme kaptanınnız öyle çabucak atmaz kimseyiyanlız yarın bildirimi unutma ki sıkıntı olmasın
İnşallah pazar günüde çok çok güzel geçer sonrada Pazartesi tekrar yeniden daha bir enerjik takıma dahil olursun
Aynen canım huy değiştiriyor gerçekten umarım kolay atlatiruzSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir gün kala umarım herkes çok dikkatli beslenerek güzel rakamlar görür
Bende bu sabah yine erkenden uyandımkahvaltı niyetine elmamıda yedim
Bugün Nişasta günüm ve tartı öncesi ne kadar az görürsem tartıda okadar iyidir diyerek öğlen ve akşamı aynı şekilde yapmayı planlıyorum oda Mercimek çorbası
Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsınız o ağrılı faslı
Şu diş jellerinden kullanıyormusunuz ( ben hep buzdolabında tutardım ki iyice soğuk olsun diye ) inanılmaz rahatlatıyordu ( hatta yazın kardeşim yeğenim çok huysuzlanınca ne yapacağını şaşırdı diş jelini sürünce rahatladı kuşumAllah razı olsun diyip durdular karı koca )
Maalesef her hastalıkta bile huy değiştiriyorlarbenim kızlar ne zaman hastalansa ay acaba sakinleyecekmi yoksa huysuzlanacakmı diye karı koca panik yapıyoruz Genelde bizimkiler son hastalandığında huysuzlanıyorsa uzun süre gidiyor ve sonraki hastalandıklarında kuzuya dönüyorlar
Merak etme kaptanınnız öyle çabucak atmaz kimseyiyanlız yarın bildirimi unutma ki sıkıntı olmasın
İnşallah pazar günüde çok çok güzel geçer sonrada Pazartesi tekrar yeniden daha bir enerjik takıma dahil olursun
canimmm ben bu msji daha oncedemi okumustumm yoksa dejavumu oldummmKizlar selam nabersiniz. Aksam actim yere minderimi bildigim tum plates esneme germe hareketlerini yaptim sabah baya iyi kalktimm sukur.
Bugun kizimin ing. Ogretmeni derse geldi . Aksam aradi yarin ders yapalim dedii hazirliksiz yakalandim. sabahberi hazirlik filan yaptim yeni gittiler bide 3 yasinda minik kizi vardi onu bahced3 ben oyaladim onlar ders yapti yordu beni bizdik. Vallahi detoks corbamdan 1 ogun yiyebildim ayirdim artik yarin yapsam dedim karistim kaldim. Neyse siz neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?