Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiii

Aslında baya oldu eve gelelide ancak fırsat bulabildim
Keyif kahvemide yapıp koştum buraya
Kahvaltı Annemlerle keyifli geçti hatta bol bol sohbet ettik ve çocuklar olmadan cidden uzun bir aradan sonra çok iyi geldi

Dönüşte kuzuyu anaokulundan alıp alışverişimde yapıp evde az işimi de yapıp bugünlük işlere son vermiş bulunuyorum

Toplam kaç kilo verdin banum sen 90 gün diyetiyle maşallah çok iyi gidiyosun bende ilk defa yaptim aşure ama çok güzel oldu vallaAllah kabul etsin hepmizinkini

Canım 2 ayda 10 kg gerçi bu ara yine 1.5 - 2 kg kadar artı çıktığımda oldu ama inşallah cumaya kadar o kalan artılarıda en azından sabite çevireceğim İnşallah şu son 1 aydada en az bir 5 kg daha giderde baya bir hafifler yeni yılada 8li rakamları görmüş olarak girerim

kizlar slmmm 3.5 saatlik bir yuruyus yaptik kizim ve ablamla avm yuruyusu oldu biraz ama gidis donus 30-40 dk resmen tempolu oldu...
Sabah:Evden kahvalti yapamadan ciktim kizimin uykusu gelmisti yolda uyusun 2 saat kaybetmiyim diye..Disarda sade simit yoktu bende 1 tane su uzun sarma boreklerden yedim patatesli sekersiz cayla saat 12.30 gibi..
az oncede 4 kasik yogurt+1 cay bardagi karabugday+1 salatalik rendesi ile bulamac yapip yedim cok seviorum onu kolay pratik umarim sagliklidirda..
Bu arada sutum cok cok azaldi sut arttirici damla aldim umarim ise yarar..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Tekrar merhabalar

Akşam yemeğimide yediğime göre bugünlük mutfak faslı benim için kapandı
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Malum hala ödemlerle boğuşuyorum ve cumaya kadar güzel bir rakam görebilmek adın Protein günümüde en hafif şekilde geçirmek için bugün çok dikkatli beslendim

Sabah; ( 06:30 ) 2 adet ufak elma
Öğlen; ( 11:00 ) 1 büyük parça beyaz peynir, 1 ufak dilim kaşar, 5 zeytin, 1/2 domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek
ara; ( 11:30 ) 1 adet şekersiz sütlü kahve
ara; ( 14:30 ) 1 adet şekersiz Türk kahvesi
Akşam; ( 16:30 ) 1 koca kase Cacık ( bol naneli )

Bu saatten sonra ancak bol su ve belki geç saatte bir sütlü kahve daha içerim tabiki şekersiz

Bu arada evde Biberiye yağımda varken bir güzel yağlandım ve korsemi giydim biraz daha etkisi olur ve yumuş yumuş olan göbişim belki biraz daha çabuk yok olur diye
Gecede titreşimli kemerimi bağlarım

Yarınki nişasta günümde de kırmızı mercimek çorbasıylada son darbeyi vurup tamamen bütün ödemlerden kurtulacağımı düşünüyorum

Ohhh iyi yapmışsın canım ne güzel
Valla bende AVMyi yürüyüşten sayıyorum çünkü hayatta yavaş yürüyemem Annem hep geride kalır ve deli olur ne o postacı gibi koşturuyorsun diye
Menüe gayet güzel akşamlıkda çok güzel dengelemişsin ( hani başka birşey yemezsin diye tahmin yürütüyorum ama emzirdiğin içinde fazla aç bırakma kendini )
Süttün belki suyu yetersiz içtiğinden azlamıştır canım birde aşure çok güzel süt yapar ama tabi çok fazla kaçırma ( yarım kase yeterli olur bence )

Salı menu

Sabah 1 dilim tam buğday unlu ekmek peynir çay

Öğle Adana kebap pidesiz ayran

Akşam tavuklu güveç ekmek yedim biraz

2 saat yürüyüş 12 bin adım

Bu haftada 70i goremicem sanirim 2 ayda 8 kilo verdim cok sukur yavas ama dengeli gerci kim bukadar dikkat etse eminim 10 kilo falan verirdi ama olsun dikkat etmeye baslamasam kesin suanda 85 kilo falan idim..80.5 ile basladim cok sukur bin sukur hala 6'lı rakamlari goremesemde oda oluvak inşALLAH dikkate devam bu hafta evde olucagimz icin abuk subuk kacamak olmicak haftaya 70i gatantilemeliyim ALLAH hepimizin yardimcisi olsun kilo cok zor birsey RABBIM hastalik sagliktan yana ziyan vermesin elbette ama gercktn zor hem psikolojik hem fiziki zor...Cok sukur halimize beraber azmederek irademize sahip cikarak er yada gec zayiflicaz inşALLAH..Benim zaten manken olmaya niyetim yok bi 65 olsam nasil sevinicemm o yuzden burda olup 65ler 62ler sukretsinler ve dikkat etsinler...Ayyy iclendimm genee

Ben gecenin son kahvesini içip suya devam ediyorum ve şükür hiç kaçamaksız atlattım günümü eşimin eve gelince döner yemesine rağmen tadına bari bak dedi ama kesinlikle ağzıma sürmedim

Ay agin bal yesin bende 65-67 olsam yeter manken beden yakismaz bu saatten sonra ben balik et seviyom gencligimden beri zaten. Ama ben bu sigarayla resmen cebellesiyom diyeti attim bi kenara kesin artidayim

Bugun kızımın doğum gününü kutladık
Menüm
Sabah t.b ekmegi peynir
Öğlen yemedim
Aksam 4 kasik yogurtlu makarna
Gece bir dilim kızımın pastasından yedim birazda cips yedim
1 lt su yürüyüş yok
Canim doğum günü kutlu olsun nice yaşlara inşallah hayırlı bir evlat olsun inşallah

Kızlar kızım diş çıkarıyor çok huysuz kucaktan inmiyor zaten aksi bir bebekti şimdi daha da huysuz oldu stres oluyorum bende iş ev bebek oğlumun ödevler çok yoğunum spor işe gittiğim günler sabah akşam yarım saat yürüyorum öğle arası da 1 saat yürüyüş yapıyorum
Yemelerime çok dikkat edemiyorum işe başlayınca çok düzensiz oldu kaçamak oluyor nasıl baş edeceğim bilmiyorum eski motive hallerim kalmadı
Beni sallayıp kendime getirin nolur

Çarşamba menüm
Sabah yumurta peynir
Öğlen bir dilim börek 1 dilim baklava
Aksam yarım tost 1 kase aşure
Saçma sapan bir menü oldu
1 lt su 15 dk bel kalça hareketi

Merhaba hanımlar.bizim düğün yarın başlıyo bugünde ordaydım.hemen menümü yazayım.
Saat... 10.30..2 haşlanmış yumurta beyazı
Saat....12.30..15 dk+40 dk eliprik+250 twester+150 mekik.. Bebiş bölünce baştan başladım.
Saat .. 14.30..2 şekerli tarçınlı süt 2 tane form büsküvi
Saat...16.00...1 tane hazır bardak çorba
Saat...17.15...1 tabak melemen 2 bardak ayran 2 dilim kep.ekm.
Saat... 19.00...1 saat düğün alışverişi ordan oraya yürüdüm.
Saat ... 20.30..3 bardak 3 şekerli çay.
Şimdi bebişi emziriyorum uyutcam inş.malesef bugün akşam sporum yok muhtemelen pazara kadarda olmucak.gündüzkini yapabilirim inş.

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tartıya bir gün kala umarım herkes çok dikkatli beslenerek güzel rakamlar görür
Bende bu sabah yine erkenden uyandım kahvaltı niyetine elmamıda yedim
Bugün Nişasta günüm ve tartı öncesi ne kadar az görürsem tartıda okadar iyidir diyerek öğlen ve akşamı aynı şekilde yapmayı planlıyorum oda Mercimek çorbası

Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsınız o ağrılı faslı
Şu diş jellerinden kullanıyormusunuz ( ben hep buzdolabında tutardım ki iyice soğuk olsun diye ) inanılmaz rahatlatıyordu ( hatta yazın kardeşim yeğenim çok huysuzlanınca ne yapacağını şaşırdı diş jelini sürünce rahatladı kuşum Allah razı olsun diyip durdular karı koca )

Maalesef her hastalıkta bile huy değiştiriyorlar benim kızlar ne zaman hastalansa ay acaba sakinleyecekmi yoksa huysuzlanacakmı diye karı koca panik yapıyoruz Genelde bizimkiler son hastalandığında huysuzlanıyorsa uzun süre gidiyor ve sonraki hastalandıklarında kuzuya dönüyorlar

Kaptancım ablamın düğünü başladı pazara kadar sık yazamayabilirim bilgin olsun sonra gruptan çıkarmayın beni sakın.

Merak etme kaptanınnız öyle çabucak atmaz kimseyi yanlız yarın bildirimi unutma ki sıkıntı olmasın
İnşallah pazar günüde çok çok güzel geçer sonrada Pazartesi tekrar yeniden daha bir enerjik takıma dahil olursun

Teşekkür ederim canım inş.

Aynen canım huy değiştiriyor gerçekten umarım kolay atlatiruz
Diş jeli aldım canım dün aldım daha yeni bakalım faydası olur inşallah

Kizlar selam nabersiniz. Aksam actim yere minderimi bildigim tum plates esneme germe hareketlerini yaptim sabah baya iyi kalktimm sukur.
Bugun kizimin ing. Ogretmeni derse geldi . Aksam aradi yarin ders yapalim dedii hazirliksiz yakalandim. sabahberi hazirlik filan yaptim yeni gittiler bide 3 yasinda minik kizi vardi onu bahced3 ben oyaladim onlar ders yapti yordu beni bizdik. Vallahi detoks corbamdan 1 ogun yiyebildim ayirdim artik yarin yapsam dedim karistim kaldim. Neyse siz neler yaptiniz

Ayyyy fenalardayimmm son 8 kilom hedefime ama bu hafta gram veremedimm gibi ki gercekten kacamaksiz gecirdigim tek hafta nerdeyse..Ama dun arkadasimla.konustum vucut agirliginin %10 nu kaybedince oldugu yerde saymaya yeni agirligina adapte olmaya calisirmis ben gercektende suanda tam kilomun %10nu kaybettim sanirim bu durgunluk yerinde sayma hali bundan kaynaklaniyor olabilir bunu not ettim..Moralimi bozmuyorum yarin -goremezsem elbette bi sinir olucam ancak yapicak bisey yok en azindan vijdanim rahat hic kavanak yapmadm 3 gun yuruyus yaptim bol su ictim vs...simdi kahvaltimi yaptim ama bu sabah cok ac uyandim kahvaltiyida 12.30 gibi yaptigim icinde olsa gerek..Aksama dogru yogurt karabugday lapami yiyip gunu bitiricem..yarini heyevanla bekliyorummmmm...

canimmm ben bu msji daha oncedemi okumustumm yoksa dejavumu oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…