- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.721
ben doymam oylee sekerım amaa tarhana tarlaya kadardır bu sozu bılıyon mu ondann acukurumm benMotivasyonuu düşürmeekk yookkhadi kizlar bugün akşam yemekleri çookk hafif oluyor çorba salata gibi asla hamur işinin hiç bi türü olmuyooorr veee yarin inşallah çoook güzel rakamlarla uyaniyoruuuuzz
Doyacaksiiinn burda perşembe akşamlari hamir yinmezben doymam oylee sekerım amaa tarhana tarlaya kadardır bu sozu bılıyon mu ondann acukurumm ben
aaaaaa bu mesaj nerden çıktı yaaa hakkatencanimmm ben bu msji daha oncedemi okumustumm yoksa dejavumu oldummm
canım bende 16,00 sularında eve geldiğimde göz atarım listeye merak etme sennKizlar ben yarin evde olmucamoynakbasi34 den rica ettim listeyi takip edecek ama Moonlii tatlim kabul edersen yardımcım olmani istiyorum
KIZLAR CUMA HEYECANINIZ yuzunuze gülsünn, istediğiniz rakamlar tartıda görünsünn.
ben yatmaya gidiyorummm cümleten iyi gecelerr
Eki Görüntüle 1679087
aaaaaa bu mesaj nerden çıktı yaaa hakkatenyaw ben telefondan girdimm bu gun gene bi şeler olmuş da bu mesajı nerden bulup paylaştı onu anlamadumm teknolojiden nefret etmeye başladum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?