- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.881
denizmrv canim nerelerdesin cuma kilo bildirimi yapmadın...
allah kabul etsin canımm.teşekkür ederim canım
geçmiş olsun dikkat et kendine dediğin gibi yer sporları yaparsın plank mekik halledersin sen canım
evet işe başladım üstesinden gelmeye çalışyıorum da diyet elden gitmişti bu hafta hem borcumu ödeyeyim hemde midemi az yemeye hazırlayayım dedim insan isteyince nasıl yemiyor oruç tutarak anlıyorum çok şükür
Günaydın kızlar yine kimse yoknerdesiniz bilmiyorum hepiniz birden neden bukadar boş bıraktıniz evimizi
menun güzel görünüyorSporumu yaptim focus t25 cardio
Dünkü menüm
Sabah:9.30-10.0 gibi: 1 tam 1 yumurta beyazi 1 kaşık lorla ıspanakli omlet
Az beyaz peynir
Yarim ince dilim kaşar
5 siyah zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
Öğle:14.0: bir avuç kuru üzüm
200 ml tarçınlı süt
2 tane ceviz
Ara:15.30:bir salatalık
1 küçük kase aşure
Akşam:6 kaşık ispanak yemeği
80 gr sarımsaklı yoğurt
Salata
Ara:19.30: bir büyük ayvanin yaridan fazlasi
Su 1 buçuk litre
Spor focus t25 ab intervals
Toplam alinan kalori:1258
ee el birliğiyle toplancaz sevtalcim salmak yok hadi bakalım yeni arkadaşlarda davet edelim takım şenlensinKaptan nerelerdesin.bu grup noldu böyle.nolcak bu durum böyle.ben önceki gruptan pasif oldu diye bu gruba geçmiştim.
Selincim gunaydinn. Hadi bakalim bekliyiz yeni takimdaslari. Ben annemdeyimm 3 cam perdesi indirdimm gene isim var :) bide bu perdeler utu istiyoo pofff yaniiGünaydın fıstıklaarr takim çok ıssız bugün yeni kişiler davet edicem tekrar canlanalim motivasyon düşmesiiinn
Neslim ben sıkma ayarini çok düşük yapiyorum çiktiktan sonra biraz sulu oluyo ama biraz sizdirip islakken takiyorum hiç ütü istemiyoSelincim gunaydinn. Hadi bakalim bekliyiz yeni takimdaslari. Ben annemdeyimm 3 cam perdesi indirdimm gene isim var :) bide bu perdeler utu istiyoo pofff yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?