- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.921
Bildirimde bulunmadi diye paylaştim seni listede canim izne falan ayrilma dön artik hadi
Canim barbunya zaten nişasta ekmek yemeseydin daha iyiydiBu akşam 10 yemek kaşıgı barbunya piyazı 1 dilim ekmek
Ara: 10 fındık 1 incir 1 bardak tarçınlı süt
Akşamdan itibarende temizlik yapıyorum cumartesi gün bende yarında pastalarımı yapmam lazım çalışınca erkenden yapmaya başlıyosun
Aşure çok kalorili canim küçük bi kasesi bile 300 350 kalori civari yerken dikkat etmek lazımBörek yedim diye 1 dilim akşamı böyle iyi olmuş mu arkadaşlar umarım diyetisyen kızmaz Tabi aşurede var
Bildirimde bulunmadi diye paylaştim seni listede canim izne falan ayrilma dön artik hadi
Canim bugünü detoks yaparak geçir yada protein günü yap yerleşmeden gitsin hemenÇarşamba menüm
Sabah omlet peynir
Öğlen 1 tabak makarna
Akşam yok
1 lt su Spor yok ve ben kilo almisim70 olmuşum geri çok üzülüyorum SekerPancarii moralim bozuldu ne yapsam bilmiyorum
Canim benim Günaydın neden bozuyorsun moralini yüksek tut hadi göndeririz geri biz o artiyiGunaydin lar buarada moralim bozulunca unuttum da Günaydın demeyi
Ayy kiyamam kuzuya canim yaa inşallah hemen iyileşirSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Hala küçük kuşumun hastalığı ile uğraşıyorumEn sonunda mecbur yine hava makinemizi ortaya çıkarmak zorunda kaldık ki biraz rahatlasın ve balgamı göğsüne inmesin diye
Yine ateşi devam ediyor ve dün bütün gün yemek yemedi sadece 2 ufak mandalin ve gece yediği 3 çatal makarnayla duruyorBugün en azından yesin diye bir kek yapayımmı dedim tamam yerim dedi
Umarım bugün biraz daha iyi olurda en azından şu ateş derdimiz kalkar ortadan
Dün nasıl yorulduysam baygın düşmüşüm resmenaslında bedenen değil zihinsel bir yorgunluk ama inşallah bir iki güne toparlamış olurda sonraki haftaya en azından daha dinç başlarım
Denizcim izne ayrilirsan kilo alirsin diye korkuyorum canim zaten derslerden yoğunsun en azından buraya kilo bildireceğini düşünerek daha dikkatli yersin kilo alma durumu yok şuan demi?Tmm o zaman cumaları bildirimde bulunayım ama pek bi değişiklik olmuyo zaten şu sıralar sınav stresinden falan kacamak eksik olmuyo malesef kacamak dediğim de öyle ekmek falan değil yani ekmeğe dönüş yapmadım neyse ki ama arada dışarda yiyorum falan onlar da çok sağlıklı olmuyo neyse elimden geldiğince katılmaya çalışırım cuma da unutmam umarım bildirim yapmayı çünkü 2 tane vizem var biri sabah 9da sabah çıkmadan tartılmayı unutmamam lazım neyse artık bu hafta da bildirim yapamazsam atılıyorum sanırım di mi izin hakkım falan kalmıyo yani?
Slm sevtalcim yine menunde sporunda çok iyiSelam çıtırlar.bi yandan bebişi sallarken bi yandanda menümü yazayım.
Saat ... 09.30 .. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Saat ... 11.00.. 1 bardak 2 şekerli tarçınlı süt ve 1 gün kurusu
Saat ...14.00 .. 1 mandalina
Saat .. 15.00 ... 2 şekerli sütlü kahve
Saat ..16.45 ... 7 kaşık kıymalı türlü. Yarım dilim kep.ekm.2 kaşık yoğurt
Saat . . 17.30.. 40 dk eliptik+250 twester+160 mekik
Sonrada yeşilçay ve mısır püskülü çayı 3 gün kurusu biraz kuruyemiş.saat 10 gibi filandı.bugünlükte bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?