- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.901
Bengicim bırakma sakin iştahin bi açilirsa toplayamazsin canim ben yeni arkadaşlar davet edicem tekrar haraketlendirelim hadi topiğimiziMerhaba kızlar gerçekten çok sessiz buralar bende saldim kendimisanki diyet bitti benim için bi bosladim herşeyi geri kilo almaktan korkuyorum
Hemen katil tabi canım sen ćok güzel spor yapiyosunSelam millet.spor yarışmasına acaba bende katılsammı
Tamam tatlim iyi yapmışsin incecik olucaazz hem spor hem diyeetKatıldım şimdi.tşk.ederim canım.benim hedef 65di ama 60 olmasına karar verdim.
İnş.canım en kısa zamanda olsun hemde.Tamam tatlim iyi yapmışsin incecik olucaazz hem spor hem diyeet
Bende öyle istiyorum canim yaa biran önce incecik olsamİnş.canım en kısa zamanda olsun hemde.
Spora dedim ama saate bi baktim ve hemen akşam yemeği hazirligina geçtim malesef ama bugün temizlik yaptim hiç oturmadim:)Ben spora kaçaarr
Meyve 1 kase nar, 1 adet kivi vsBence çok dengeli güzel bi menü buketcim afiyet olsunakşam arada ne yiyosun yürüyüşünde harika
Çok sevindim canimSlm fıstıklar bugün çokkk mutluyum Zayıflamışım 1 kilo 84,9 dan 83,9
Bugün yürüyüşümü de yaptımmm 8268 adım
Afiyet olsun canım arada börek yemişsin akşam ekmek pilav yemeyerek dengeleyebilirsin :))ÇARŞAMBA BUGÜN ÇİZGİYİ SEVİNÇLE AŞTIM
KAHVALTI:3 yemek kaşıgı közlenmiş patlıcanla menemen 1 dilim ekmek 3 zeytin 30 gr peynir
ARA ÖĞÜN: 1 kaseden az fazla aşure
ÖĞLE: 100 gr et ızgara salata
ARA: 1 galeta yarım ayva
Velimin ısrarı üzerine 1 dilim mercimekli börek
AKŞAM Eşimi bekliyorum gelsin yiycez
SU MİKTARI: 2 litre olcak
SPOR:8268 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?