- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.941
Geçmiş olsun canım benim allahım acil şifasini versin insallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Hala küçük kuşumun hastalığı ile uğraşıyorumEn sonunda mecbur yine hava makinemizi ortaya çıkarmak zorunda kaldık ki biraz rahatlasın ve balgamı göğsüne inmesin diye
Yine ateşi devam ediyor ve dün bütün gün yemek yemedi sadece 2 ufak mandalin ve gece yediği 3 çatal makarnayla duruyorBugün en azından yesin diye bir kek yapayımmı dedim tamam yerim dedi
Umarım bugün biraz daha iyi olurda en azından şu ateş derdimiz kalkar ortadan
Dün nasıl yorulduysam baygın düşmüşüm resmenaslında bedenen değil zihinsel bir yorgunluk ama inşallah bir iki güne toparlamış olurda sonraki haftaya en azından daha dinç başlarım
Selammm kizlar yorgunnn atom karinca geldii. Bugunde annemdeyim kalan perdeleri astim 2 cam kaldi d3dim anne yarin sabah yaoayimm kollarim asilmaktan agriyoo. Daha bendede var 1 buyuk 2 kucuk cam yikanacakyaw bitmesi gitti temizlik. Neyse bi gecmise dalayimm
Bida gitmicegine söz verirsen olurBen tekrar aranıza katılabilir miyim??
Bendé sıkı yonetim ilan ettim banumm sabah herkes pijamasini yatagini kendi duzenliyorr :) yoksa tepemize cikacak bidiklar. Gecen coraplari yatak altina itmis benim yaramaz ali dedim aliiii git sokaktan birini cagir gel suratima bakti neden kimi dedi bende e senin arkani toplasin tut birinin kolundan getir dedimm tabi anladi nasi guluyoolarr yattik yerlere genelde kizima derim bu lafi arkani toplacak biini tut gel sokaktan derim dalgami gecerimm :)))Selamün Aleyküm kızlarrrr
Yine ben geldimmmm
Kuşum istedi diye kek yaptımşu anda pişiyor ama tadına dahi bakmayı düşünmüyorum ( kabın dibini parmaklamış olabilirim )
Hatta yapmışken bir tane fazla yaptım akşam komşu ablama japon torununu görmeye gidiceğizeli boş gitmiş olmayayım diye
Kuşum biraz daha iyi şükür ama komşu ablama geçerken maske alıp taktıracağım ( hatta birlikte ona dudaklar boyarız dedim çok sevindi) Ne olur ne olmaz kuzuyuda hasta etmeyelim
Bİraz evvel uğradılar anam bir tatlı bir tatlı Japon bebişçokda ciddi ve etrafını inceliyordu ilk kez bana geldiği için
Artık akşama daha rahat severiz ( kuzumu fazla yaklaştırmadım ne olur ne olmaz diye)
Allah yardımcın olsun canımvalla temizlik en nankör iş yap yap bitmiyor
Bu ara herkesin ensesinde boza pişiriyorum da evi dağıtmaya cesaret edemiyorlardün eşim hatta komşu ablama şikayet etti beni valla evde terör estiriyor bir titizlik manyaklığına tutuldu bir yere otururken korkuyoruz diye tabi abarttı okadarda değilim ama artık eskisi gibi herkesin eşyalarını etrafta bırakmasına pjamasını salonda çıkarıp ortaya atmasına izin vermiyorum ve bulaşıkları makineye dizip fazla kalan olursa bekletmeden hemen elde yıkıyorum
Sabahları çok rahat oluyor valla ama ömür boyu gidermi bilmiyorum
Bendé sıkı yonetim ilan ettim banumm sabah herkes pijamasini yatagini kendi duzenliyorr :) yoksa tepemize cikacak bidiklar. Gecen coraplari yatak altina itmis benim yaramaz ali dedim aliiii git sokaktan birini cagir gel suratima bakti neden kimi dedi bende e senin arkani toplasin tut birinin kolundan getir dedimm tabi anladi nasi guluyoolarr yattik yerlere genelde kizima derim bu lafi arkani toplacak biini tut gel sokaktan derim dalgami gecerimm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?