- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.961
Yok gitmeyeceğim söz gidince çok dağılıyosun zatenBida gitmicegine söz verirsen olur
Denizcim izne ayrilirsan kilo alirsin diye korkuyorum canim zaten derslerden yoğunsun en azından buraya kilo bildireceğini düşünerek daha dikkatli yersin kilo alma durumu yok şuan demi?
Selam.bu liste yanlış değilmi.geçen cuma herkes bildirmişti.bu liste 2 hafta öncesinin.mesela ben geçen cuma 71.1 kgdım yüzdeler ikiye bölünmüştü.***14. TAKIM 437. 438. 439. ETAP***
Rengarenknesli ( 75.4/ / / %)
denizmrv( 79.5 / / / % )
bengiisuu ( 72.4 / / / %)
nice15 ( 63.7/ / /% )
Moon8187 ( 73.8/ / /% )
Sevtal87(72.1/ / / % )
Şekerpancarı71(60.7/ / /%)(sln71 adli üye nick değiştirdi) 396. Etapta mezun olan üye geri döndü
14. Takım Ortalaması: %
O zaman hosgeldin fistiğimYok gitmeyeceğim söz gidince çok dağılıyosun zaten
Hayır canim doğru iki hafta öncesinin listesi gecen hafta kabul edilmedi listemiz geç kaldigimiz içinSelam.bu liste yanlış değilmi.geçen cuma herkes bildirmişti.bu liste 2 hafta öncesinin.mesela ben geçen cuma 71.1 kgdım yüzdeler ikiye bölünmüştü.
Ćok güzel bi rakam banuşummm tebriklerSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Cumalar
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenleri en kısa zamanda sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnn
Çok şükür bu sabahda yine karga kahvaltısını etmeden uyanabildimBugün biraz temizlik yapmak istiyorum yarın akraba günü olduğundan sabah evden çıkıp akşam ancak geleceğim için Pazarda Kocacığımla Halk koşusuna gidiceğiz Bari iki gün ev azıtmasın ( gerçi çocukları elli kere tembihlerim evi dağıtmayın diye )
Kuzumda iyice iyiye gitmeye başladı şükür
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 96.8 kg
Bu hafta; 95.7 kg
Giden; 1.1 kg
Yüzdesi; 1.14 %
Toplam giden; 28.8 kg
Umarım hep eksi görürüm bundan sonra tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?