- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.021
Neslim ben listeye bu hafta dahil olduğum için yüzdem bölünmüyor eğer toplam yüzdeyi bölersem benimki de bölünmş olur o yuzdenOooo kizlar 69 u gordunuz bend3n once masallah ben gene tirmanisa gectim
Selincim ha uye yuzdeleri bolunmus uce toplam bolunmemis. Ha uyeler bolmemis toplam bokunmus aslinda sonuc ayni matamatiksel olarak farketmiyor
Oo anektotu bilemedim tabii okey listeyi aradim bulamadim meraktayim durum ne diye :)Neslim ben listeye bu hafta dahil olduğum için yüzdem bölünmüyor eğer toplam yüzdeyi bölersem benimki de bölünmş olur o yuzden
Valla ayni durumdayimmm neden artiyim anlamis degilim elim kolum da şiş sanirim fazla yoruldum annemde dunde 8 de sizmisimm oglum kitap okurken 8 de :) haftaya kapisalimmi senle nice cimn varmisin 1kg icin kapismayaKızlar bu hafta o kadar dikkat etmeme rağmen yine sabit kilodayim malesef o kadarda spor yaptım çok Üzgünüm
Saol bebeğim srech günümdü bugün kaslari esnettim çok iyi geldi valla hadi bakalim spor candirpilates mi yapacaksın
Erigimm caniimm çok teşekkür ederim evdeyim bitanemkızlar eksik uyeniz var galiba bekleyelim vakit var
Tşk.ederim.Tebrikler canım harikaa
Aynen banum yüzdemiz güzel moonda güzel bi rakamla gelse ilk 3 e girebilirizBende şimdi bakayım listede sıkıntı olmasın dedim ama hala eksik varmış
Selinciğim baktın gelmiyor mecbur bildirim yapmadı diye gireceksinumarım gelir tabi
Tabiki tatlim hoş geldin, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmeselam kızlar..
motiveye ve zayıflamaya ihtiyacım var..doğum kiloları yapıştı gitmiyo
beni de aranıza alırsanız sevinirim. kilom 90
Tabiki canim birbirimize destek olarak vericez kilolari hedef kilon nedir tatlimçookk teşekkür ederim..ben 34 yaşındayım boy 1,64..
en büyük sorunum tiroid.çocuk tedavisi gördüm şükür hamile kaldım ..ondan önce de diyet yaptım ve 20 kilo verdim şimdi yine başa döndüm.
ama sizin desteklerinizle yine başarıcam inşallah...
Aynen banum yüzdemiz güzel moonda güzel bi rakamla gelse ilk 3 e girebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?