Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun 9000 bin adim 90dk yurumusumm kizlar ve annemde irgatlik da cabasi son oerdelerde yikandi takildi haftaya evimdeki islere bakicam sukur :)

Oooo kizlar 69 u gordunuz bend3n once masallah ben gene tirmanisa gectim

Selincim ha uye yuzdeleri bolunmus uce toplam bolunmemis. Ha uyeler bolmemis toplam bokunmus aslinda sonuc ayni matamatiksel olarak farketmiyor
Neslim ben listeye bu hafta dahil olduğum için yüzdem bölünmüyor eğer toplam yüzdeyi bölersem benimki de bölünmş olur o yuzden

Kızlar bu hafta o kadar dikkat etmeme rağmen yine sabit kilodayim malesef o kadarda spor yaptım çok Üzgünüm
Valla ayni durumdayimmm neden artiyim anlamis degilim elim kolum da şiş sanirim fazla yoruldum annemde dunde 8 de sizmisimm oglum kitap okurken 8 de :) haftaya kapisalimmi senle nice cimn varmisin 1kg icin kapismaya benle

***14. TAKIM 437. 438. 439. ETAP***

Rengarenknesli ( 75.4/ 76.0 / -0.6/ %-0.27)yüzde 3e bölündt
denizmrv( 79.5 / 79 / 0.5 / 0.21 % )yüzde 3 e bölündü

bengiisuu ( 72.4 /69.8 / 2.6/ %1.20) yüzde 3 e bölündü
nice15 ( 63.7/63.7 /0 /% 0)

Moon8187 ( 73.8/ / /% )
Sevtal87(72.1/69.9 /2.2 / %1.02)yüzde 3 e bölündü

Şekerpancarı71(60.7/ 59.0/1.7 /%2.80)(sln71 adli üye nick değiştirdi) 396. Etapta mezun olan üye geri döndü

14. Takım Ortalaması:

Bugünki sporumuda yaptım

Deli gibi nabzım atıyor şu anda Yorgun ama bir okadarda iyi hissediyorum kendimi
45 dakika plates + 100 ip atlama

Saol bebeğim srech günümdü bugün kaslari esnettim çok iyi geldi valla hadi bakalim spor candir pilates mi yapacaksın

Valla şimdilik öyle düşünüyorum sıkılana kadar plates yapar sonra başka birşeylere atlarım hem devamlılığım garanti olur

***14. TAKIM 437. 438. 439. ETAP***

Rengarenknesli ( 75.4/ 76.0 / -0.6/ %-0.27)yüzde 3e bölündü
denizmrv( 79.5 / 79 / 0.5 / 0.21 % )yüzde 3 e bölündü
bengiisuu ( 72.4 /69.8 / 2.6/ %1.20) yüzde 3e bölündü
nice15 ( 63.7/63.7 /0 /% 0) kilosu sabit
Moon8187 ( 73.8/ / /% )bildirimde bulunmadı
Sevtal87(72.1/69.9 /2.2 / %1.02)yüzde 3 e bölündü

Şekerpancarı71(60.7/ 59.0/1.7 /%2.80)(sln71 adli üye nick değiştirdi) 396. Etapta mezun olan üye geri döndü

14. Takım Ortalaması:%0.71

Bende şimdi bakayım listede sıkıntı olmasın dedim ama hala eksik varmış
Selinciğim baktın gelmiyor mecbur bildirim yapmadı diye gireceksin umarım gelir tabi

Bende şimdi bakayım listede sıkıntı olmasın dedim ama hala eksik varmış
Selinciğim baktın gelmiyor mecbur bildirim yapmadı diye gireceksin umarım gelir tabi
Aynen banum yüzdemiz güzel moonda güzel bi rakamla gelse ilk 3 e girebiliriz

selam kızlar..
motiveye ve zayıflamaya ihtiyacım var..doğum kiloları yapıştı gitmiyo
beni de aranıza alırsanız sevinirim. kilom 90
Tabiki tatlim hoş geldin, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiylebirliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak daşartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

çookk teşekkür ederim..ben 34 yaşındayım boy 1,64..
en büyük sorunum tiroid.çocuk tedavisi gördüm şükür hamile kaldım ..ondan önce de diyet yaptım ve 20 kilo verdim şimdi yine başa döndüm.
ama sizin desteklerinizle yine başarıcam inşallah...

Tabiki canim birbirimize destek olarak vericez kilolari hedef kilon nedir tatlim bu arada Allah bağışlasin evladini

Aynen banum yüzdemiz güzel moonda güzel bi rakamla gelse ilk 3 e girebiliriz

Biz ikinci olduk Ama sondan ikinci
Valla bu gün felaket oldu bizim için ama haftaya kesinlikle bomba gibi geliyoruz kızlarla Allahın izniyle
Ben kızlarada çok güveniyorum kesinlikle bu hafta daha sıkı tutacak herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…